troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.699
- Πόντοι
- 5.506
εισαι προσηνηςρε αντε γαμησου μην σου βαλω διοδια και ξεμεινεις Ταμπουρια
εισαι προσηνηςρε αντε γαμησου μην σου βαλω διοδια και ξεμεινεις Ταμπουρια
κοιτα γιατι θα ξεμεινεις εκειΤρόμπα εκεί γεννήθηκαμε,θα μας πει πήγαινες κάθε Κυριακή σα βόλτα για παγωτό Μαλακα ε μαλακα
Καλά άντε να δεις τα ζιο ζιτσου τωρακοιτα γιατι θα ξεμεινεις εκει
ρε αντε γαμησου μην σου βαλω διοδια και ξεμεινεις Ταμπουρια
ασκαρδαμυκτιΠαρακαλώ μαζί με την προσήνεια, να είστε και ευπροσήγορος.
Τι ώρα αύριο έχουμε ευχελαιο;Παρακαλώ μαζί με την προσήνεια, να είστε και ευπροσήγορος.
και τανάπαλινασκαρδαμυκτι
Τι ώρα αύριο έχουμε ευχελαιο;
ο βαρος μπορει να χορεψει?σε 3 λεπτα θα απαγγειλω για να γιορτασουμε το ξεκινημα της μεταμορφωσης του νηματος μεχρι τις 6 το πρωι..μετα μπορειτε να ειστε καφροι παλι
χαχαχαααχαχαχα οχι φιλε-Τρουμπ θα ειναι ποιημα απο τα βαθη της καρδουλας μου πρεπει να δοθει η αμεριστη προσοχηο βαρος μπορει να χορεψει?
σε 3 λεπτα θα απαγγειλω για να γιορτασουμε το ξεκινημα της μεταμορφωσης του νηματος μεχρι τις 6 το πρωι..μετα μπορειτε να ειστε καφροι παλι
κατι δικο μου με πολλη αγαπηΘα απαγγείλετε από το ανθολόγιο ποιημάτων της Κούλας Μπέμπας;
Σουρωσες μλκ από τη μπόμπα που πινειςκατι δικο μου με πολλη αγαπη
Συγγνωμη κιολας δεν παιζει ο Νιπλης να μην ειναι ζμπουστης και απλα να ειναι περιορισμενης ευθυνης και οποτε βλεπει τραβελο με περιεργο ονομα να νομιζει οτι ειναι μηχανικος αυτοκινητων;Αμεσως να τον πουμε παλιοπουστα;Για να καταλάβουμε δηλαδή!
Ο μόνος που έχει τη ρετσινιά του πούστη είναι ο Νίπλης;
Εσύ δηλαδή που παραδέχεσαι πως πείθεσαι από "κορίτσι εξ ανακατασκευής" (με κομμένο πούτσο) να συνευρεθείς ερωτικά μαζί του, είσαι καθαρά ετεροφυλόφιλος;
Το θέμα δεν είναι ποιος είναι πιο ομοφυλοφιλός από τον άλλον, αλλά ότι είστε και οι δυό ομοφυλόφιλοι. Και η ειδοποιός σας διαφορά έγκειται στο ότι εσύ εκτός από ομοφυλόφιλος είσαι και κομπλεξικός, και κακιασμένος.
Μεταξύ σας λοιπόν, προτιμώ τον άλλον που είναι τουλάχιστον ακομπλεξάριστος και εύθυμος ομοφυλόφιλος.
κατι δικο μου με πολλη αγαπη
Γειά σου ρε Νιαουρίνο καθαρέ ετεροφυλόφιλε που καυλώνεις με τραβέλια.
πριν λίγο γύρισα απο το Baby gold στη Συγγρού (το ξέρω.... στ'αρχίδια σας )....
την ώρα που έμπαινα στο μαγαζί, 23:30, ήταν απ' έξω ένα έκφυλο υπερκαυλιάρικο τρανς,
από τα λίγα που θα έσπρωχνα χαλαρά, μ' ένα Peugeot 206 γκρι!
Το καυλιάρικο αυτό μωρό, είναι ξανθό, 2μετρο περίπου, με τουρλωμένο θεσπέσιο κωλαράκι για τρελό σκίσιμο, μεγάλα βυζιά και φορούσε διάφανα high heels......
Ήταν μες στο τρελό νάζι.....
γνωρίζει κανείς ποια είναι;;;;
ευχαριστώ πολύ....... ;)
Ειναι προαιρετικη ή υποχρεωτικη η ακροασηΝα ξερω αν ειναι,να μου τυχει κατι ξαφνικοκατι δικο μου με πολλη αγαπη
βαλε και το ποστ που εκανε παραθεση ο νιαουρίνος, επειδη ειναι επιλεκτικος
Γεια σου νιαουρίνο @LION7