ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.292
- Πόντοι
- 5.006
Αδελφέ Παει μια παγωμένη μπύρα με ένα μεζεδάκι;ησασταν ηρεμη δυναμη φετος...
Αδελφέ Παει μια παγωμένη μπύρα με ένα μεζεδάκι;ησασταν ηρεμη δυναμη φετος...
ρωτας?Αδελφέ Παει μια παγωμένη μπύρα με ένα μεζεδάκι;
πηγαινε για υπνο ρε..αργησεςΑδελφέ Παει μια παγωμένη μπύρα με ένα μεζεδάκι;
αθηναιο παμε μπαρακια?πηγαινε για υπνο ρε..αργησες
Ρε δες τις αηδιες σου εσύ τα καρατε με το βουλγαρικό ουίσκι χωρίς βαλβιδαπηγαινε για υπνο ρε..αργησες
δυσκολο...δεν μου εχει εμπιστοσυνη αν παω μπαρακια η κυρααθηναιο παμε μπαρακια?
αργησες λεμε,ΑΡΓΗΣΕΣΡε δες τις αηδιες σου εσύ τα καρατε με το βουλγαρικό ουίσκι χωρίς βαλβιδα
Έλα Τσάκοδυσκολο...δεν μου εχει εμπιστοσυνη αν παω μπαρακια η κυρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αργησες λεμε,ΑΡΓΗΣΕΣ
ε αντε γαμησουΈλα Τσάκο
Ποια μπαράκια ρε αδελφέ από έξω δεν έχει περάσει,ειδικά στα μέρη μαςαθηναιο παμε μπαρακια?
Τσάκο μουνιε αντε γαμησου
παλια πηγαινα Μικρολιμανο συνεχεια ρε παπαρα και πασαλιμανι εχω παει..μετα μετακομισα ψηλα δεν γαμιεσαιΠοια μπαράκια ρε αδελφέ από έξω δεν έχει περάσει,ειδικά στα μέρη μας
Τι να πας βρε μλκ τρύπαπαλια πηγαινα Μικρολιμανο συνεχεια ρε παπαρα και πασαλιμανι εχω παει..μετα μετακομισα ψηλα δεν γαμιεσαι
ντροπη ρε....ειμαι ευγενης,προσηνης,φιλικος και ευγενικοςΑθηναιος απο τοτε που εγινε γνωστο οτι ξεβρακωνει ανθρωπους και τους πεταει στους σκουπιδοτενεκεδες εχει γινει πολυ επιθετικος....γνωμη σας!!!
Αθηναιος απο τοτε που εγινε γνωστο οτι ξεβρακωνει ανθρωπους και τους πεταει στους σκουπιδοτενεκεδες εχει γινει πολυ επιθετικος....γνωμη σας!!!
ρε αντε γαμησου μην σου βαλω διοδια και ξεμεινεις ΤαμπουριαΤι να πας βρε μλκ τρύπα
ΝΑΙΑθηναιος απο τοτε που εγινε γνωστο οτι ξεβρακωνει ανθρωπους και τους πεταει στους σκουπιδοτενεκεδες εχει γινει πολυ επιθετικος....γνωμη σας!!!
Τρόμπα εκεί γεννήθηκαμε,θα μας πει πήγαινες κάθε Κυριακή σα βόλτα για παγωτό Μαλακα ε μαλακαρε αντε γαμησου μην σου βαλω διοδια και ξεμεινεις Ταμπουρια
Αθηναιος αφου εχει μπινελικωσει το μισο σαη,πεταγεται στις 12 και λεει να γινουμε νημα πολιτισμου,ποιησης,ευγενειαςΑθηναιος απο τοτε που εγινε γνωστο οτι ξεβρακωνει ανθρωπους και τους πεταει στους σκουπιδοτενεκεδες εχει γινει πολυ επιθετικος....γνωμη σας!!!
Το εχω πετυχει κι εγω αυτο το μωρο,με ειχαν καυλωσει απιστευτα τα βυζια της αλλα κωλοσα στο τελος και δε τη(τον) πηρα.