athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.858
- Πόντοι
- 12.756
φωτια μονο σε δαυτουςκατσε να μας πει ο μαγουλινιο οτι τους δωροδοκει με πενηνταευρα,τους τα βαζει με τροπο στη τσεπη.
φωτια μονο σε δαυτουςκατσε να μας πει ο μαγουλινιο οτι τους δωροδοκει με πενηνταευρα,τους τα βαζει με τροπο στη τσεπη.
διαλυσες το "συστημα"διαβασε και πες μου βαβο αυτισμου δημομπατσων
ρε το εχεις ξανακουσει αυτο;να μετραει βηματα;διαλυσες το "συστημα"
οχι , πρεπει να βρηκες τον πρωτο μαλάκαρε το εχεις ξανακουσει αυτο;να μετραει βηματα;
Μετροταινία δεν είχε?ρε το εχεις ξανακουσει αυτο;να μετραει βηματα;
ετσι πας φυλακη ρε με αυτους τους μαλακεςοχι , πρεπει να βρηκες τον πρωτο μαλάκα
εγω οπως μετραγε με τα ποδια θα εμπαινα στο αμαξι και θα τον πατουσα , θα ελεγα περπαταγε στο δρομο
οχι ρε με βηματα,ΒΗΜΑΤΑΜετροταινία δεν είχε?
Tι θα γινει ρε παπαριδη?Στα 3 ποστ που κανεις εδω πετας 4 βρισιεςπηγαινε πιο πισω να διαβασεις τι παιχτηκε με μενα και τα μουνοπανα
ποιος να παει φυλακη εγω ? για ποιο λόγο ? επειδη ο αλλος εκανε παρελαση στον δρόμο ?ετσι πας φυλακη ρε με αυτους τους μαλακες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι ρε με βηματα,ΒΗΜΑΤΑ
γενικα ρε..να αν του εσκαγα μια στα δοντια ακομα θα τον πληρωναποιος να παει φυλακη εγω ? για ποιο λόγο ? επειδη ο αλλος εκανε παρελαση στον δρόμο ?
Δεν νομιζω
μα γι αυτο σου λεω , δεν τον χτυπας , τον πατας με το αυτοκινητο , αυτοκινηστικο ειναι , δεν ειναι ξυλοδαρμοςγενικα ρε..να αν του εσκαγα μια στα δοντια ακομα θα τον πληρωνα
Eξαρταται το δικηγορα που θα χεις.Μπορει να γλιστρησε,εσυ απλωσες το χερι να τον βοηθησεις και κατα λαθος προσγειωθηκε το στομα του στην γροθια σουγενικα ρε..να αν του εσκαγα μια στα δοντια ακομα θα τον πληρωνα
Δεν νομιζω οτι ειπες ψεματα.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩεχω χτυπησει μπατσο ελαφρα και μου εκλασαν τα αρχιδια ,του λεω δεν σε ειδα , μα μου λεει σας εκανα σημα να σταματησετε , που ρε τυπε του λεω στην αριστερη λωριδα της παραλιακης πεζός? θες να πεθάνεις ? δεν σε ειδα καν
καλα ναι , τον ειδα αλλα σιγα μην σταματησω ρε , μαλάκας ειμαι , εκοψα πριν και επεσα πανω του ελαφρα πριν προλαβει να τραβηχτει , δεν φοραγε και γιλεκο ηταν με τα μπλε της στοληςΔεν νομιζω οτι ειπες ψεματα.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Bρισει λεγοντας "Γαμιολες,αρχιδια,καριοληδες,μουνια"? Ήκατι πιο βαρυΛοιπόν όποιος ξαναβρίσει ένα 2 ευρω στο ταμείο του θρεντακίου (εισφορά βωμολοχίας)
Ταμίας εγώ (δεν νομίζω να υπάρχει αντίρρηση)
ΙBAN : GR6969696969696969696969696
Tράπεζα : Ziraat Bank
Ήρθαν οι βριλ??
Το αμαξι ταιριαζε χρωματικα με το μπλε?Μην σου αφησε κανενα σημαδικαλα ναι , τον ειδα αλλα σιγα μην σταματησω ρε , μαλάκας ειμαι , εκοψα πριν και επεσα πανω του ελαφρα πριν προλαβει να τραβηχτει , δεν φοραγε και γιλεκο ηταν με τα μπλε της στολης
Ο κ.Αντζελο αποφασίζει, εγώ απλά εισπράττω.......Bρισει λεγοντας "Γαμιολες,αρχιδια,καριοληδες,μουνια"? Ήκατι πιο βαρυ
μαυρο ηταν , να ξερεις καμία κατηγορία , πηγαν να μου φορτωσουν διαφορα αλλα πηραν τα αρχιδια μουΤο αμαξι ταιριαζε χρωματικα με το μπλε?Μην σου αφησε κανενα σημαδι