Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.817
- Πόντοι
- 12.756
με (η) βρε ηλίθιε που θες και επιδομαθελω να μου τους κανεις παρουσιασει εναν εναν.
με (η) βρε ηλίθιε που θες και επιδομαθελω να μου τους κανεις παρουσιασει εναν εναν.
εχω κινητο που γραφει λαθος.με (η) βρε ηλίθιε που θες και επιδομα
βαλτο στο πατο σου να ειναι καπου χρήσιμοεχω κινητο που γραφει λαθος.
Οχι ρε καλα το γραψε,τετοιο συντακτικο χρησιμοποιουνμε (η) βρε ηλίθιε που θες και επιδομα
Στους έχω βάλει όλους μαζί και διέκρινες τον retro την μέσηθελω να μου τους κανεις παρουσιασει εναν εναν.
Θα πω να τον μπανάρουν τον πουστη , μεχρι και ο geiasou πιο σωστα εγραφεΟχι ρε καλα το γραψε,τετοιο συντακτικο χρησιμοποιουν
μολις το εβγαλα απο τον δικο σου και σιχαινομαι.βαλτο στο πατο σου να ειναι καπου χρήσιμο
αχχχ μαλακα , απο κανα 10χρονο ξαδερφακι σου το αστειο ??μολις το εβγαλα απο τον δικο σου και σιχαινομαι.
σε προκαλω μωρη μπετουγια,για να σε δω.Θα πω να τον μπανάρουν τον πουστη , μεχρι και ο geiasou πιο σωστα εγραφε
Don't do it Νιπλης.Με ποιον θα γελαμε μεταΘα πω να τον μπανάρουν τον πουστη , μεχρι και ο geiasou πιο σωστα εγραφε
νυσταζω αλλα περιμενω πληρωμενη απαντηση του ηρωα με παντουφλες.στα αρχιδια σας;
μαλακα θα πληρωσω για σουταρουν τον Παιτερη τον γαμημενοDon't do it Νιπλης.Με ποιον θα γελαμε μετα
Γιατί βρίζεις?σε προκαλω μωρη μπετουγια,για να σε δω.
πηγαινε πιο πισω να διαβασεις τι παιχτηκε με μενα και τα μουνοπανανυσταζω αλλα περιμενω πληρωμενη απαντηση του ηρωα με παντουφλες.
μην του λες για "πισω" σταζει η κωλοτρυπα του , αφου βλεπεις μπηκε μαζεμενος σημεραπηγαινε πιο πισω να διαβασεις τι παιχτηκε με μενα και τα μουνοπανα
κατσε να μας πει ο μαγουλινιο οτι τους δωροδοκει με πενηνταευρα,τους τα βαζει με τροπο στη τσεπη.πηγαινε πιο πισω να διαβασεις τι παιχτηκε με μενα και τα μουνοπανα
διαβασε και πες μου βαβο αυτισμου δημομπατσωνμην του λες για "πισω" σταζει η κωλοτρυπα του , αφου βλεπεις μπηκε μαζεμενος σημερα
Ήρθαν οι βριλ??πηγαινε πιο πισω να διαβασεις τι παιχτηκε με μενα και τα μουνοπανα