Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.857
Πόντοι
12.756
εχω παρκαρει απεναντι απο το ΣΕΒ το αμαξι σε μεγαλη αποσταση απο το φαναρι,εχω ξυσει διευρω(τοτε επιτρεποταν η σταθμευση εκει)..
ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ..
βγαινω εξω και λεω μαστορια τι γινεται;κυριε μου λενε ειστε κοντα στο φαναρι και πρεπει να σας γραψω...
του λεω του καραφλα με δουλευεις;30 μετρα αποσταση εχω..κυριε τι λετε ειστε πολυ λιγοτερο..του λεω ετσι και με γραψεις για αυτο που εχεις και αδικο θα σε ξεφτυλισω...ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΕΦΤΕΣ-ΚΑΡΑΦΛΑΣ;ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ:jerking:
:2funny:του λεω σε γαμαω ΤΩΡΑ αλλα πρωτα σε βγαζω βιντεο με το κινητο για να δικαιωθω αφου θα σε γαμησω και να σε κανω ρομπα μεχρι και σπορτ fm..και σηκωνεται και φευγει και η γκομενα μου ελεγε κυριε δεν ειστε σωστος τι ειναι αυτα που λετε και θα κανετε;ο καραφλας φευγοντας μου λεει ειστε τυχερος που δεν το συνεχιζω και του λεω ΟΧΙ ελα πισω να το συνεχισεις που θα εισια ο ξεφτυλας της υπηρεσιας..και δεν τον ξαναειδα ....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
πηγαινε πιο πισω να διαβασεις τι παιχτηκε με μενα και τα μουνοπανα
κατσε να μας πει ο μαγουλινιο οτι τους δωροδοκει με πενηνταευρα,τους τα βαζει με τροπο στη τσεπη. :tooth: :tooth: :tooth:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom