athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.858
- Πόντοι
- 12.756
ε καλα εσωκλειστος ειναι,μαυρισμενος,βραχιολια,τον δειχνουν με το δαχτυλο σχωρα τονρε μλκ αθηναιο που καταντησαμε να μας την λεει ο λολαντωνης του καφε της χαρας.
ε καλα εσωκλειστος ειναι,μαυρισμενος,βραχιολια,τον δειχνουν με το δαχτυλο σχωρα τονρε μλκ αθηναιο που καταντησαμε να μας την λεει ο λολαντωνης του καφε της χαρας.
καλα εσυ εχεις φτασει και σε χειρότερα σημειαρε μλκ αθηναιο που καταντησαμε να μας την λεει ο λολαντωνης του καφε της χαρας.
μοιυ περιγραφεις το τερας των γκουνις.ε καλα εσωκλειστος ειναι,μαυρισμενος,βραχιολια,τον δειχνουν με το δαχτυλο σχωρα τον
μοιυ περιγραφεις το τερας των γκουνις.
σε γαμω και κλανεις και παιδι δεν κανειςλοιπον..12 και 5.....ωρα αγαπης,ρομαντισμου και ομορφου γραπτου λογου
κυριε μεγαλο-οφειλετη τι καμνετε;σε γαμω και κλανεις και παιδι δεν κανεις
Ελληνας Φιλοσοφος
θα σε παρω εγω μετά , κλεισεκυριε μεγαλο-οφειλετη τι καμνετε;
ενταξει αγαπητε κανε αναπαντητη εχω απεριοριστη ομιλιαθα σε παρω εγω μετά , κλεισε
εχω φοιτητικοενταξει αγαπητε κανε αναπαντητη εχω απεριοριστη ομιλια
den pisteyv na steλνει ακομα sms?ενταξει αγαπητε κανε αναπαντητη εχω απεριοριστη ομιλια
εχω φοιτητικο
Κι' εγώ ρε φίλε βάρεο μονος ευγενης εδω μεσα ειμαι εγω με τον αθηναιο και τον φιλτατο διομιδη.
οχι ρε..λες;den pisteyv na steλνει ακομα sms?
κουναβι.Κι' εγώ ρε φίλε βάρε
Έκανες αίτηση?κουναβι.
περιμενει και αυτος να ερθει σπιτι του καποιος που ξερει να γραφειΈκανες αίτηση?
Τα πήρες?
τι εχουμε επιδοματακι?Έκανες αίτηση?
Τα πήρες?
μου ρθε συστημενη κληση δημου αθηναιων.περιμενει και αυτος να ερθει σπιτι του καποιος που ξερει να γραφει
Θελει να εισαι Ελληνας πολιτης , δεν σε πιανει , στο επομενο με τους Ρομά εσυτι εχουμε επιδοματακι?
ο μονος ευγενης εδω μεσα ειμαι εγω με τον αθηναιο και τον φιλτατο διομιδη.