Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.817
- Πόντοι
- 12.756
ναι ρε τυπε , την ειχα στειλει για εκπαιδευση σε ενα Ιταλικο εδω στην ΓλυφαδαΠινεζα την εκανε
ΓΑΜΑΕΙ , θα τις ανοιξω πιτσαρια , και τα εσοδα 99%-1% , 99 εγω εννοειται
ναι ρε τυπε , την ειχα στειλει για εκπαιδευση σε ενα Ιταλικο εδω στην ΓλυφαδαΠινεζα την εκανε
σε μερσω και σε καλησπεριζω φιλε-Μπαρεο μονος ευγενης εδω μεσα ειμαι εγω με τον αθηναιο και τον φιλτατο διομιδη.
εχεις δικιο εσυ εισαι ο μονος που μας προτρεπει να μην βριζουμε.Και εγώ ρε μουνι
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣσε μερσω και σε καλησπεριζω φιλε-Μπαρε
Mη μιλάς εσύ σήμερα τσακοσε μερσω και σε καλησπεριζω φιλε-Μπαρε
καληπσπερα αλανι,πως ηταν το βραδυ σου πηρες σκουποξυλο?σε μερσω και σε καλησπεριζω φιλε-Μπαρε
Καλα με τετοιο λεξιλογιο,εσυ τους περνας ολουςΚαι εγώ ρε μουνι
Τι λέει μαν;Καλα με τετοιο λεξιλογιο,εσυ τους περνας ολους
Και τι θα το κανει ολοκληρο 1%.Καπως ετσι ξεκινανε και σηκωνουν κεφαλιναι ρε τυπε , την ειχα στειλει για εκπαιδευση σε ενα Ιταλικο εδω στην Γλυφαδα
ΓΑΜΑΕΙ , θα τις ανοιξω πιτσαρια , και τα εσοδα 99%-1% , 99 εγω εννοειται
Τι λέει μαν;
σκουποξυλο φιλε-Μπαρε;μια χαρα περναμε ποστευω αγαπητεκαληπσπερα αλανι,πως ηταν το βραδυ σου πηρες σκουποξυλο?
για να μην της δίνω μισθόΚαι τι θα το κανει ολοκληρο 1%.Καπως ετσι ξεκινανε και σηκωνουν κεφαλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πα μαλ
καμια καιζερ πινεις?σκουποξυλο φιλε-Μπαρε;μια χαρα περναμε ποστευω αγαπητε
Χρονια πολλα για αύριοκαμια καιζερ πινεις?
Θα πληρωνεται με ρεπο πες τηςγια να μην της δίνω μισθό
Γιορταζει το ΕλμπασανΧρονια πολλα για αύριο
ποτέ ρεπο, μονιμα ανοιχταΘα πληρωνεται με ρεπο πες της
ειναι η γιορτη των πουστηδων , θα κατεβει Συνταγμα στην παρελαση , θα εινια και ο μισθωτος εκει να ταιζει τα περιστερια σαν την ΛαμψηΘα πληρωνεται με ρεπο πες της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιορταζει το Ελμπασαν
Ποιος απ' τους 2 θα κανει την Βιρναειναι η γιορτη των πουστηδων , θα κατεβει Συνταγμα στην παρελαση , θα εινια και ο μισθωτος εκει να ταιζει τα περιστερια σαν την Λαμψη
ξεκαθαρα ο Μπαρος , ο αλλος θα πετάει το ψωμακιΠοιος απ' τους 2 θα κανει την Βιρνα
ουισκακικαμια καιζερ πινεις?