athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.858
- Πόντοι
- 12.756
τι μαλακια σταθμευση εκανες ρε;τι εχουμε επιδοματακι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μου ρθε συστημενη κληση δημου αθηναιων.
τι μαλακια σταθμευση εκανες ρε;τι εχουμε επιδοματακι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μου ρθε συστημενη κληση δημου αθηναιων.
Mειονοτητα Μυκονου δεν πιανειΘελει να εισαι Ελληνας πολιτης , δεν σε πιανει , στο επομενο με τους Ρομά εσυ
πλατεια Κουμουνδουρου θα πηγε να ψωνιστει ο μαλακας και παρατησε το σμαρτ σε κανα πεζοδρόμιοτι μαλακια σταθμευση εκανες ρε;
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι φίλε βάρε?τι εχουμε επιδοματακι?
Τι παρανομία έκανες?μου ρθε συστημενη κληση δημου αθηναιων.
γαμιεται ο μπακο και ο προηγουμενος.μουνοπανα δημοτικη αστυνομια,οι καλαχαν του φτωχου.τι μαλακια σταθμευση εκανες ρε;
οι δημομπατσοι ολη την ωρα γυρνανε για κλησεις ρε τιποτα αλλο δεν κανουν...αν σου πω μια φορα πως ξεφτυλισα μια πουτανα και ενα μαλακα θα κλαψεις απο το γελιοπλατεια Κουμουνδουρου θα πηγε να ψωνιστει ο μαλακας και παρατησε το σμαρτ σε κανα πεζοδρόμιο
παλι καλα που καταλαβαν να λες οτι αυτο που εχεις ειναι αυτοκινητο και οχι καδος ανακυκλωσηςγαμιεται ο μπακο και ο προηγουμενος.μουνοπανα δημοτικη αστυνομια,οι καλαχαν του φτωχου.
ισχυει εν μερειγαμιεται ο μπακο και ο προηγουμενος.μουνοπανα δημοτικη αστυνομια,οι καλαχαν του φτωχου.
για πεςοι δημομπατσοι ολη την ωρα γυρνανε για κλησεις ρε τιποτα αλλο δεν κανουν...αν σου πω μια φορα πως ξεφτυλισα μια πουτανα και ενα μαλακα θα κλαψεις απο το γελιο
για λεγε.οι δημομπατσοι ολη την ωρα γυρνανε για κλησεις ρε τιποτα αλλο δεν κανουν...αν σου πω μια φορα πως ξεφτυλισα μια πουτανα και ενα μαλακα θα κλαψεις απο το γελιο
Πάλι κουβά...γαμιεται ο μπακο και ο προηγουμενος.μουνοπανα δημοτικη αστυνομια,οι καλαχαν του φτωχου.
να την πληρωσω η να τη στειλω να μαζεψει τα σκατα του μπος?Πάλι κουβά...
Κλήση από δημοτική αστυνομία μωρέ....
Κι' εγώ ρε φίλε βάρε
Να την πληρώσεις φυσικά.να την πληρωσω η να τη στειλω να μαζεψει τα σκατα του μπος?
εχει υαλοκαθαριστηρα το σμαρτ για να σου αφησει την κληση ?? ρε μαλακα το φουλ εξτρα πηρες ?να την πληρωσω η να τη στειλω να μαζεψει τα σκατα του μπος?
ναι εχει και καθρεφτες.εχει υαλοκαθαριστηρα το σμαρτ για να σου αφησει την κληση ?? ρε μαλακα το φουλ εξτρα πηρες ?
Ανοιχτά είναι, μονίμως.πότε θα ανοίξουμε το θρεντάκιον για φέτος;
θελω να μου τους κανεις παρουσιασει εναν εναν.