celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.485
- Πόντοι
- 6.056
Hταν ενας υπουλος τροπος να χρησιμοποιησω βωμολοχιες χωρις να υποστω ποινηΟ κ.Αντζελο αποφασίζει, εγώ απλά εισπράττω.......![]()
![Sad2 :sad2: :sad2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sad2.gif)
Hταν ενας υπουλος τροπος να χρησιμοποιησω βωμολοχιες χωρις να υποστω ποινηΟ κ.Αντζελο αποφασίζει, εγώ απλά εισπράττω.......![]()
Λοιπόν όποιος ξαναβρίσει ένα 2 ευρω στο ταμείο του θρεντακίου (εισφορά βωμολοχίας)
Ταμίας εγώ (δεν νομίζω να υπάρχει αντίρρηση)
ΙBAN : GR6969696969696969696969696
Tράπεζα : Ziraat Bank
μαυρο ηταν , να ξερεις καμία κατηγορία , πηγαν να μου φορτωσουν διαφορα αλλα πηραν τα αρχιδια μου
Δεν υπηρχαν κωνοι , ουτε τριγωνα , ουτε φαροι αναμένοι , ουτε φορουσαν γιλεκα , φουλ παρανομοι ηταν , ηρθε ο δικηγορος μου και τους πηγαινε γαμιωντας , εβγαζε φωτο , αυτον τον πηγαν στο Ασκληπείο μπας και βρουν τιποτα σπασμενο και καλα .. αρχιδια , απλα του εριξα μια και εκανε βουτια μεσα στους θαμνους στην νησιδα
Όλοι για νάνι να είναι φρέσκοι αύριο στην παρέλαση...
Εχουν προετοιμασίες αυριο , ξυρισμα παντου , μακιγιαζ , να κατεβασουν τα βινιλ , να βαλουν τακουνι , θελει χρόνο πως να το κανεις , εδω γκομενα κανονικη και κανει ποση ωρα που το κανει καθε μερα , σκεψου τους δικους μας που το κανουν λιγοτερο συχναΌλοι για νάνι να είναι φρέσκοι αύριο στην παρέλαση...
Ξέχασες το mani/pediΕχουν προετοιμασίες αυριο , ξυρισμα παντου , μακιγιαζ , να κατεβασουν τα βινιλ , να βαλουν τακουνι , θελει χρόνο πως να το κανεις , εδω γκομενα κανονικη και κανει ποση ωρα που το κανει καθε μερα , σκεψου τους δικους μας που το κανουν λιγοτερο συχνα
«Το ιδανικό των ανδρών είναι η έμπειρη παρθένα»."Στην αλητεία μέσα αγάπη δεν θα βρεις,θα σε τραβούν οι δρόμοι και θα καταστραφείς..."
Ζωρζ Πιλαλι