celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.133
- Πόντοι
- 6.056
Hταν ενας υπουλος τροπος να χρησιμοποιησω βωμολοχιες χωρις να υποστω ποινηΟ κ.Αντζελο αποφασίζει, εγώ απλά εισπράττω.......
Hταν ενας υπουλος τροπος να χρησιμοποιησω βωμολοχιες χωρις να υποστω ποινηΟ κ.Αντζελο αποφασίζει, εγώ απλά εισπράττω.......
Λοιπόν όποιος ξαναβρίσει ένα 2 ευρω στο ταμείο του θρεντακίου (εισφορά βωμολοχίας)
Ταμίας εγώ (δεν νομίζω να υπάρχει αντίρρηση)
ΙBAN : GR6969696969696969696969696
Tράπεζα : Ziraat Bank
μαυρο ηταν , να ξερεις καμία κατηγορία , πηγαν να μου φορτωσουν διαφορα αλλα πηραν τα αρχιδια μου
Δεν υπηρχαν κωνοι , ουτε τριγωνα , ουτε φαροι αναμένοι , ουτε φορουσαν γιλεκα , φουλ παρανομοι ηταν , ηρθε ο δικηγορος μου και τους πηγαινε γαμιωντας , εβγαζε φωτο , αυτον τον πηγαν στο Ασκληπείο μπας και βρουν τιποτα σπασμενο και καλα .. αρχιδια , απλα του εριξα μια και εκανε βουτια μεσα στους θαμνους στην νησιδα
Όλοι για νάνι να είναι φρέσκοι αύριο στην παρέλαση...
Εχουν προετοιμασίες αυριο , ξυρισμα παντου , μακιγιαζ , να κατεβασουν τα βινιλ , να βαλουν τακουνι , θελει χρόνο πως να το κανεις , εδω γκομενα κανονικη και κανει ποση ωρα που το κανει καθε μερα , σκεψου τους δικους μας που το κανουν λιγοτερο συχναΌλοι για νάνι να είναι φρέσκοι αύριο στην παρέλαση...
Ξέχασες το mani/pediΕχουν προετοιμασίες αυριο , ξυρισμα παντου , μακιγιαζ , να κατεβασουν τα βινιλ , να βαλουν τακουνι , θελει χρόνο πως να το κανεις , εδω γκομενα κανονικη και κανει ποση ωρα που το κανει καθε μερα , σκεψου τους δικους μας που το κανουν λιγοτερο συχνα
«Το ιδανικό των ανδρών είναι η έμπειρη παρθένα»."Στην αλητεία μέσα αγάπη δεν θα βρεις,θα σε τραβούν οι δρόμοι και θα καταστραφείς..."
Ζωρζ Πιλαλι