Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
Είσαι ο μπουρδελιάρης-φιλόσοφος της καρδιάς μας !!«Το ιδανικό των ανδρών είναι η έμπειρη παρθένα».
Ανώνυμος.
Είσαι ο μπουρδελιάρης-φιλόσοφος της καρδιάς μας !!«Το ιδανικό των ανδρών είναι η έμπειρη παρθένα».
Ανώνυμος.
Έχεις κι άλλες τέτοιες μαλακίες πρωί πρωί;Είσαι ο μπουρδελιάρης-φιλόσοφος της καρδιάς μας !!
@athinaios44 δικαιώνεται, μόλις άκουσα μια καριολα του Κυριακουλα να λέει πως η αίτηση για το επίδομα ρεύματος γίνεται με σειρά λήγοντα ΑΦΜ
Λασπολογοι νιαμου τα μούτρα κάτω να ζητήσετε συγγνώμη από τον μοναδικό άνθρωπο που το ήξερε πριν ανακοινωθεί....
ετών?"με γουσταρει θα σταματησει την πορνεια και θα ειναι μονο μαζι μου"
μελος του μπουρδελα.κομ
...σκέφτομαι..Έχεις κι άλλες τέτοιες μαλακίες πρωί πρωί;
Τιμή, και πρόγραμμα της γκόμενας."με γουσταρει θα σταματησει την πορνεια και θα ειναι μονο μαζι μου"
μελος του μπουρδελα.κομ
ο τελευταιος δεν μας ειπε ακομα
και σκέφτεται έτσι...ο τελευταιος δεν μας ειπε ακομα
αλλα ειναι μελος απο το 2005 οποτε καταλαβαινεις τα εχει τα χρονακια του
μονο οτι δαγκωνει στο σοσιαλ εχουμε απο ινφο μεχρι στιγμηςΤιμή, και πρόγραμμα της γκόμενας.
Και αν δίνει κώλο (ενδιαφέρεται ο Άγιος, για να μην μπει στον κόπο να ρωτήσει)
Εγώ είμαι ΟΚ. Φτάνει να έχω πηδήξει ήδη. Για τον Άγιο πάλι, θα της έχει πάρει το κώλο με την μια αν τον δίνει. Το μετά δεν τον νοιάζει ας μην βάλει γλώσσα μέσα της.μονο οτι δαγκωνει στο σοσιαλ εχουμε απο ινφο μεχρι στιγμης
ενα καλο κολπο να περιορησεις το μπλα μπλα (σοσιαλ) με τις εργατριες ειναι να πεις κατευθειαν το ζωδιο σου και που πηγες διακοπεςΕγώ είμαι ΟΚ. Φτάνει να έχω πηδήξει ήδη. Για τον Άγιο πάλι, θα της έχει πάρει το κώλο με την μια αν τον δίνει. Το μετά δεν τον νοιάζει ας μην βάλει γλώσσα μέσα της.
Να μου το μάθεις αυτό κάποια στιγμήενα καλο κολπο να περιορησεις το μπλα μπλα (σοσιαλ) με τις εργατριες ειναι να πεις κατευθειαν το ζωδιο σου και που πηγες διακοπες
βραχυκυκλωνουν και καθαριζεις αναιμακτα με το 80% απο αυτα που εχου να πουν
εργάτριες στα χωράφια?ενα καλο κολπο να περιορησεις το μπλα μπλα (σοσιαλ) με τις εργατριες ειναι να πεις κατευθειαν το ζωδιο σου και που πηγες διακοπες
βραχυκυκλωνουν και καθαριζεις αναιμακτα με το 80% απο αυτα που εχου να πουν
τωρα το σκεφτηκα θα το τεσταρω σημερα το απογευμα και θα σας πωΝα μου το μάθεις αυτό κάποια στιγμή
Τώρα υπάγω στην αγκαλιά τού Μορφέα.
6 ηταν πριν,λες να πεταχτηκαν πουθενα?Καμια παρελαση ας πουμε4 μελη και 22 επισκεπτες
θα αδειασει το νημα σημερα...μεχρι να γυρισουν με τις γοβες απο την παρελαση θα ξημερωθουν6 ηταν πριν,λες να πεταχτηκαν πουθενα?Καμια παρελαση ας πουμε