Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Και τι σε νοιάζουν όλα αυτά, ρε Τρόμπα, πλέμπα είσαι; Μαλάκα μου, ασχολείσαι με επίδομα ρεύματος κι έρχεσαι και κάνεις σε μένα το μάγκα; Τι να πει κανείς...
Όπως ασχολείσαι εσύ με γκόμενες ρε κωπρογερε ενώ δεν σου κάνει κούκου...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.226
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Όπως ασχολείσαι εσύ με γκόμενες ρε κωπρογερε ενώ δεν σου κάνει κούκου...
Καταρχήν, αν εξαιρέσουμε θέματα που σε καίνε και μιλάς σοβαρά, όπως εδώ πχ για το επίδομα ρεύματος, δεν υπάρχει νήμα που να έχεις περάσει και να μην έχεις κοπρίσει. Κατά τα άλλα εμένα λες κοπρόγερο.

Μια χαρά τα πάω με τις γκόμενες και μάλιστα έχω περισσότερες ευκαιρίες από όσες χρειάζομαι για την ηλικία μου. Εσύ έχεις πρόβλημα και σε αυτόν τον τομέα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Καταρχήν, αν εξαιρέσουμε θέματα που σε καίνε και μιλάς σοβαρά, όπως εδώ πχ για το επίδομα ρεύματος, δεν υπάρχει νήμα που να έχεις περάσει και να μην έχεις κοπρίσει. Κατά τα άλλα εμένα λες κοπρόγερο.

Μια χαρά τα πάω με τις γκόμενες και μάλιστα έχω περισσότερες ευκαιρίες από όσες χρειάζομαι για την ηλικία μου. Εσύ έχεις πρόβλημα και σε αυτόν τον τομέα.
Σε πόνεσα ρε ναυάγιο, έχω 2 στα 2 και μπατιρης και ανίκανος.
Στείλε κάνα βιογραφικό 60+ μαλακας να βρεις δουλειά...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Φταίω...τον ξεμπροστιασα τον ξεβρακωτο επιχειρηματία :jerking: και τώρα τρέχει για ρεβάνς...
Η αλήθεια είναι ότι βιαζόμουνα να το κλείσω γιατί έχω τεχνικές σκοτούρες με το site. Αλλά τελικά ξεπερνούν τις δυνατότητές μου και το ανέθεσα στους τεχνικούς του hosting.
Έλα στη Grande Motte να δεις αν μπορεί να ζήσει η αφεντιά σου... που θέλει και επίδομα ρεύματος. :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Η αλήθεια είναι ότι βιαζόμουνα να το κλείσω γιατί έχω τεχνικές σκοτούρες με το site. Αλλά τελικά ξεπερνούν τις δυνατότητές μου και το ανέθεσα στους τεχνικούς του hosting.
Έλα στη Grande Motte να δεις αν μπορεί να ζήσει η αφεντιά σου... που θέλει και επίδομα ρεύματος. :2funny:
Ναι... τώρα παρατάω τα πάντα και έρχομαι να μείνω σαν Αλβανός μετανάστης σε τρύπα 40 τμ.

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.494
Πόντοι
10.690
Σε πόνεσα ρε ναυάγιο, έχω 2 στα 2 και μπατιρης και ανίκανος.
Στείλε κάνα βιογραφικό 60+ μαλακας να βρεις δουλειά...
Ρε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.279
Πόντοι
5.506
Ρε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...
ine gamioles oles toys

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Φίλε πλάκα κάνουμε, ο καλογερο είναι το παιδί για τα θελήματα στο νήμα...

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.494
Πόντοι
10.690
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους τους καυλιάρηδες!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.881
Πόντοι
5.006
Καυλαντα κάνουμε τυπε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom