troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 5.506
γιατι οχι παραπανω % ?Πρόβειο 2% Βio.
γιατι οχι παραπανω % ?Πρόβειο 2% Βio.
Όπως ασχολείσαι εσύ με γκόμενες ρε κωπρογερε ενώ δεν σου κάνει κούκου...Και τι σε νοιάζουν όλα αυτά, ρε Τρόμπα, πλέμπα είσαι; Μαλάκα μου, ασχολείσαι με επίδομα ρεύματος κι έρχεσαι και κάνεις σε μένα το μάγκα; Τι να πει κανείς...
γιατι οχι παραπανω % ?
Όπως ασχολείσαι εσύ με γκόμενες ρε κωπρογερε ενώ δεν σου κάνει κούκου...
Φταίω...τον ξεμπροστιασα τον ξεβρακωτο επιχειρηματία και τώρα τρέχει για ρεβάνς...Ρε ματσόλα Τρομπαδόρε! Ό,τι βρίσκεις στο δρόμο πρέπει να το φέρνεις εδώ;
Καταρχήν, αν εξαιρέσουμε θέματα που σε καίνε και μιλάς σοβαρά, όπως εδώ πχ για το επίδομα ρεύματος, δεν υπάρχει νήμα που να έχεις περάσει και να μην έχεις κοπρίσει. Κατά τα άλλα εμένα λες κοπρόγερο.Όπως ασχολείσαι εσύ με γκόμενες ρε κωπρογερε ενώ δεν σου κάνει κούκου...
Σε πόνεσα ρε ναυάγιο, έχω 2 στα 2 και μπατιρης και ανίκανος.Καταρχήν, αν εξαιρέσουμε θέματα που σε καίνε και μιλάς σοβαρά, όπως εδώ πχ για το επίδομα ρεύματος, δεν υπάρχει νήμα που να έχεις περάσει και να μην έχεις κοπρίσει. Κατά τα άλλα εμένα λες κοπρόγερο.
Μια χαρά τα πάω με τις γκόμενες και μάλιστα έχω περισσότερες ευκαιρίες από όσες χρειάζομαι για την ηλικία μου. Εσύ έχεις πρόβλημα και σε αυτόν τον τομέα.
Η αλήθεια είναι ότι βιαζόμουνα να το κλείσω γιατί έχω τεχνικές σκοτούρες με το site. Αλλά τελικά ξεπερνούν τις δυνατότητές μου και το ανέθεσα στους τεχνικούς του hosting.Φταίω...τον ξεμπροστιασα τον ξεβρακωτο επιχειρηματία και τώρα τρέχει για ρεβάνς...
Ναι... τώρα παρατάω τα πάντα και έρχομαι να μείνω σαν Αλβανός μετανάστης σε τρύπα 40 τμ.Η αλήθεια είναι ότι βιαζόμουνα να το κλείσω γιατί έχω τεχνικές σκοτούρες με το site. Αλλά τελικά ξεπερνούν τις δυνατότητές μου και το ανέθεσα στους τεχνικούς του hosting.
Έλα στη Grande Motte να δεις αν μπορεί να ζήσει η αφεντιά σου... που θέλει και επίδομα ρεύματος.
Ρε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...Σε πόνεσα ρε ναυάγιο, έχω 2 στα 2 και μπατιρης και ανίκανος.
Στείλε κάνα βιογραφικό 60+ μαλακας να βρεις δουλειά...
ine gamioles oles toysΡε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...
τί να πω...εκτός αν το νόημα είναι ρίξουμε μπινελίκι για να αποφορτιστούμε, οπότε πάω πάσο..ine gamioles oles toys
Φίλε πλάκα κάνουμε, ο καλογερο είναι το παιδί για τα θελήματα στο νήμα...Ρε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...
Καυλαντα κάνουμε τυπεΡε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...
θα σε βρισουν φιλε τωρα να ξερεις ειναι εντελως βησιγοτθοιΚαλό σαββατοκύριακο σε όλους τους καυλιάρηδες!