ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.166
- Πόντοι
- 5.006
Κωλομπαραδεςine gamioles oles toys
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρεζθα σε βρισουν φιλε τωρα να ξερεις ειναι εντελως βησιγοτθοι
Κωλομπαραδεςine gamioles oles toys
Ρεζθα σε βρισουν φιλε τωρα να ξερεις ειναι εντελως βησιγοτθοι
Άμα σου κόψουν το ρεύμα και δεν επιβιώνεις στην Ελλάδα, έλα κάπου θα σε βολέψω, έχω αρκετές γνωριμίες.Ναι... τώρα παρατάω τα πάντα και έρχομαι να μείνω σαν Αλβανός μετανάστης σε τρύπα 40 τμ.
θα σε βρισουν φιλε τωρα να ξερεις ειναι εντελως βησιγοτθοι
αυτο....
Τι τσιμπησες αδελφε;οστρογοτθοι
Οι φίλοι σου...Άμα σου κόψουν το ρεύμα και δεν επιβιώνεις στην Ελλάδα, έλα κάπου θα σε βολέψω, έχω αρκετές γνωριμίες.
οχι ακομα ρε αδερφε...χταποδακι με κοφτο μακαρονι εχει μαλλον σημεραΤι τσιμπησες αδελφε;
Γιατί είμαι αραχτός και χρειαζόμουνα κάποιον για φάπες να περνάω την ώρα μου και είναι ο εύκαιρος μαλάκας υπηρεσίας, δεδομένου ότι έχουμε ανοιχτό λογαριασμό.Ρε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...
πες του 6 η ωρα να ειναι στο περιπτερο τυπεΓιατί είμαι αραχτός και χρειαζόμουνα κάποιον για φάπες να περνάω την ώρα μου και είναι ο εύκαιρος μαλάκας υπηρεσίας, δεδομένου ότι έχουμε ανοιχτό λογαριασμό.
σιγα μην εχει περιπτερα το grande motteπες του 6 η ωρα να ειναι στο περιπτερο τυπε
Τυπε δεν τον αφήνουν να πλησιάζει στα περίπτερα...πες του 6 η ωρα να ειναι στο περιπτερο τυπε
του νιπλη ειναι ιδιοκτησια....θα του πω να βαλεισιγα μην εχει περιπτερα το grande motte
εχει?
ψυριζει κοκα κολες απο τα ψυγεια θειο?Τυπε δεν τον αφήνουν να πλησιάζει στα περίπτερα...
Μια χαρά να βράσει καλά αδελφεοχι ακομα ρε αδερφε...χταποδακι με κοφτο μακαρονι εχει μαλλον σημερα
πρωτο πραμα αδερφε....μεχρι προχτες ζουσε στην υδραΜια χαρά να βράσει καλά αδελφε
Καλημέρα γμτχσκγτπ σου!Ρε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...
πρωτο πραμα αδερφε....μεχρι προχτες ζουσε στην υδρα
Δεν χωνεύεται εύκολα μαν αυτό...Μια χαρά να βράσει καλά αδελφε
ελα τσακω πριντεζη που βριζεις το παιδιΚαλημέρα γμτχσκγτπ σου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν χωνεύεται εύκολα μαν.
Grande Motte στη Γαλλική Ριβιέρα μένω, τύπε. Αλλά ο μαλάκας τραβάει ζόρια και πιάνεται από παπαριές που έχω γράψει κατά καιρούς για να περνάω την ώρα μου και νομίζει ότι μου τη λέει. Grande Motte για να ζήσεις θες 5Κ στο νερό.πες του 6 η ωρα να ειναι στο περιπτερο τυπε