Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.166
Πόντοι
5.006
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Reznov

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ναι... τώρα παρατάω τα πάντα και έρχομαι να μείνω σαν Αλβανός μετανάστης σε τρύπα 40 τμ.
Άμα σου κόψουν το ρεύμα και δεν επιβιώνεις στην Ελλάδα, έλα κάπου θα σε βολέψω, έχω αρκετές γνωριμίες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Άμα σου κόψουν το ρεύμα και δεν επιβιώνεις στην Ελλάδα, έλα κάπου θα σε βολέψω, έχω αρκετές γνωριμίες.
Οι φίλοι σου...:confused::confused::confused:

1655540279714.png

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ρε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...
Γιατί είμαι αραχτός και χρειαζόμουνα κάποιον για φάπες να περνάω την ώρα μου και είναι ο εύκαιρος μαλάκας υπηρεσίας, δεδομένου ότι έχουμε ανοιχτό λογαριασμό.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
Γιατί είμαι αραχτός και χρειαζόμουνα κάποιον για φάπες να περνάω την ώρα μου και είναι ο εύκαιρος μαλάκας υπηρεσίας, δεδομένου ότι έχουμε ανοιχτό λογαριασμό.
πες του 6 η ωρα να ειναι στο περιπτερο τυπε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
σιγα μην εχει περιπτερα το grande motte

εχει? :think:
του νιπλη ειναι ιδιοκτησια....θα του πω να βαλει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε δεν τον αφήνουν να πλησιάζει στα περίπτερα...:confused::confused::confused:
ψυριζει κοκα κολες απο τα ψυγεια θειο?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.261
Πόντοι
6.536
Ρε τύποι δεν επισκέπτομαι τακτικά αυτό το νήμα, αλλά γιατί τόσο hate; ανώνυμα προφίλ είμαστε όλοι και μπαίνουμε για να κάνουμε χαβαλέ, να ενημερωθούμε, ακόμα και να πούμε δυο κουβέντες ανταλλάζοντας απόψεις. Γιατί να χαλιέστε κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλο πρωί πρωί...
Καλημέρα γμτχσκγτπ σου!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
πες του 6 η ωρα να ειναι στο περιπτερο τυπε
Grande Motte στη Γαλλική Ριβιέρα μένω, τύπε. Αλλά ο μαλάκας τραβάει ζόρια και πιάνεται από παπαριές που έχω γράψει κατά καιρούς για να περνάω την ώρα μου και νομίζει ότι μου τη λέει. Grande Motte για να ζήσεις θες 5Κ στο νερό.

Τον είδα να μιλάει για επίδομα ρεύματος. Ε, άρπαξα κι εγώ την ευκαιρία για να του θυμίσω ποια είναι η πραγματική του κατάσταση και δεν τον παίρνει να κάνει το μάγκα...

Άσε που αναζητάει γλωσσόφιλα σε πουτάνες για να καλύψει τις συναισθηματικές του ανάγκες, αλλά έρχεται να μου την πει και σε αυτόν τον τομέα που εγώ έχω γκόμενα κι επιπλέον με τις οικονομικές μου δυνατότητες μπορώ να σπονσαράρω όποιο μουνάκι θέλω :D:
Τι να πεις με το μαλάκα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom