Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.260
- Πόντοι
- 6.536
Καλή παρέλασηελα τσακω πριντεζη που βριζεις το παιδι
Καλή παρέλασηελα τσακω πριντεζη που βριζεις το παιδι
στους ποσους εχεις το ερκοντισιον μαν?Grande Motte στη Γαλλική Ριβιέρα μένω, τύπε. Αλλά ο μαλάκας τραβάει ζόρια και πιάνεται από παπαριές που έχω γράψει κατά καιρούς για να περνάω την ώρα μου και νομίζει ότι μου τη λέει. Grande Motte για να ζήσεις θες 5Κ στο νερό.
Τον είδα να μιλάει για επίδομα ρεύματος. Ε, άρπαξα κι εγώ την ευκαιρία για να του θυμίσω ποια είναι η πραγματική του κατάσταση και δεν τον παίρνει να κάνει το μάγκα...
Άσε που αναζητάει γλωσσόφιλα σε πουτάνες για να καλύψει τις συναισθηματικές του ανάγκες, αλλά έρχεται να μου την πει και σε αυτόν τον τομέα που εγώ έχω γκόμενα κι επιπλέον με τις οικονομικές μου δυνατότητες μπορώ να σπονσαράρω όποιο μουνάκι θέλω
Τι να πεις με το μαλάκα...
Και κρουασάν γιατί τα χάπια για την ψυχική διαταραχή τον χτυπάνε στο στομάχι...ψυριζει κοκα κολες απο τα ψυγεια θειο?
Χωνεύεται μάν όπως χθεςΔεν χωνεύεται εύκολα μαν αυτό...
Χωνεύεται μάν όπως χθες
κρουασαν θα εχει στο Grande Motte στανταρΚαι κρουασάν γιατί τα χάπια για την ψυχική διαταραχή τον χτυπάνε στο στομάχι...
Να σαι καλά ρε μπαγάσα....Grande Motte στη Γαλλική Ριβιέρα μένω, τύπε. Αλλά ο μαλάκας τραβάει ζόρια και πιάνεται από παπαριές που έχω γράψει κατά καιρούς για να περνάω την ώρα μου και νομίζει ότι μου τη λέει. Grande Motte για να ζήσεις θες 5Κ στο νερό.
Γαλλικη Ριβιερα λεει ... θα έλεγα οτι ειναι ο Τραγκας , αλλα πέθανε ο κεραταςΝα σαι καλά ρε μπαγάσα....
Έλα Τσάκο κρεμαΤσάκο μια Moët et Chandon
τσακω μια τσιπουρα σαρωνικουΤσάκο μια Moët et Chandon
Και 5Κ....εντυπωσιάστηκα..Γαλλικη Ριβιερα λεει ... θα έλεγα οτι ειναι ο Τραγκας , αλλα πέθανε ο κερατας
το βραδακι αυτα νιπλη με ποτακια και ξηροκαρπια....θα ψηφισουμε την καλυτερη του νηματοςΕχουμε καμια αποκλειστικη φωτο των μελων του νηματος απο την παρελαση ?
5Κ εγω εδινα μονο για ρευμα το μηνα , τιποτα εξαρχεια θα ειναι εκει που μενει και μας το πουλάει οτι ειναι ΠαγκρατιΚαι 5Κ....εντυπωσιάστηκα..
απατη ειναι μονο αυτοι που περιμεναν στα πεζοδρομια να τον παιξουν με κανενα μουνι ηταν γυμνοιείχατε και γυμνή ποδηλασία χθες, ο θεός να την κάνει και ποδηλασία και γυμνή δλδ...
30 άτομα...
απατη ειναι μονο αυτοι που περιμεναν στα πεζοδρομια να τον παιξουν με κανενα μουνι ηταν γυμνοι
οπότε έχετε 1 μέρα γυμνή, ο θεός να την κάνει, ποδηλασία και στο καπάκι 6 μέρες πανηγύρια με τους ... περήφανους.απατη ειναι μονο αυτοι που περιμεναν στα πεζοδρομια να τον παιξουν με κανενα μουνι ηταν γυμνοι
οι ποδηλατες ηταν κατι απλυτοι μουσατοι (αντρες-γυναικες)
Είχε βάλει φωτογραφία από μια τρύπα 40τμ. σε κάτι πολυκατοικίες με 200 διαμερίσματα που μένει...ζωάρα...5Κ εγω εδινα μονο για ρευμα το μηνα , τιποτα εξαρχεια θα ειναι εκει που μενει και μας το πουλάει οτι ειναι Παγκρατι