athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.971
- Πόντοι
- 12.756
αναβω και εγω ενα φυτιλακι να μπουρλοτιασει το νημαΜη βρίζεις μαν
αναβω και εγω ενα φυτιλακι να μπουρλοτιασει το νημαΜη βρίζεις μαν
Καργιοληαναβω και εγω ενα φυτιλακι να μπουρλοτιασει το νημα
Δεν ειναι μαλακας το παιδι...πονεμενος ειναι που ειχε εξαφανιστει απο το σαι για χρονια και οταν γυρισε πισω δεν τον παιζει πια κανεις.Εγω τον συμπαθαω τον κερατουκλη....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ και εχεις χασει ΠΟΛΛΑ επεισοδια...μλαμε για τον ορισμο του μαλακα ο Νανος..
ρε μαν με το κοπροσκυλο προσωπικα εγω δεν ειχα ασχοληθει μεχρι που μπηκε φουριοζος ο μπασταρδος και αρχισε τις προσωπικες μαλακιες...γαμω την ζωη του ολη ετσι απλα..διαφωνω
ξερω οσα χρειαζεται πιστεψε με
Ήρεμα μάν,άστο ρεζρε μαν με το κοπροσκυλο προσωπικα εγω δεν ειχα ασχοληθει μεχρι που μπηκε φουριοζος ο μπασταρδος και αρχισε τις προσωπικες μαλακιες...γαμω την ζωη του ολη ετσι απλα..
νομιζω θυμασαι με το μπασταρδακι τι μαλακιες ελεγε χωρις λογο..δεν θα πω για τους αλλους αλλα προσωπικα για μενα...τελος παντων προχωραμε..ηταν διαλειμμα για διαφημισειςΔεν ειναι μαλακας το παιδι...πονεμενος ειναι που ειχε εξαφανιστει απο το σαι για χρονια και οταν γυρισε πισω δεν τον παιζει πια κανεις.Εγω τον συμπαθαω τον κερατουκλη....
Ccs13 δε τσιμπάω πια, θυμάμαι τα χρόνια που λέγαμε μαλακίες στο Τσατ θρεντ και δε θα σου κρατάω κακία από εδώ και περα. Αν είχες μυαλό θα είχες πιάσει το pattern.
χαλαρος ειμαι βλεπω die hard 4 με επηφρρεασε λιγοΉρεμα μάν,άστο ρεζ
Σιγα μην παρω τον μαλακα τον κλωνο να πινει 40 καφεδες τη μερα....θα μου κλεισει το μαγαζι.Μη βρίζεις μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα πάρεις κλώνο για δοκιμαστή;
Σιγα μην παρω τον μαλακα τον κλωνο να πινει 40 καφεδες τη μερα....θα μου κλεισει το μαγαζι.
που το έχει??χαλαρος ειμαι βλεπω die hard 4 με επηφρρεασε λιγο
χαλαρος ειμαι βλεπω die hard 4 με επηφρρεασε λιγο
τσιμπα ενα αρχιδι..τα ξεφτυλικια σου εδω ειναι και τα βλεπει οποιος θελει..ολα τα αλλα περισσευουν ..αντε γαμησου τωρα μπινε..Ccs13 δε τσιμπάω πια, θυμάμαι τα χρόνια που λέγαμε μαλακίες στο Τσατ θρεντ και δε θα σου κρατάω κακία από εδώ και περα. Αν είχες μυαλό θα είχες πιάσει το pattern.
Τα λεμε
σταρπου το έχει??
μια απο τα ιδια με εμενα και το φιλαρακι σου δλδ?ρε μαν με το κοπροσκυλο προσωπικα εγω δεν ειχα ασχοληθει μεχρι που μπηκε φουριοζος ο μπασταρδος και αρχισε τις προσωπικες μαλακιες...γαμω την ζωη του ολη ετσι απλα..
Αυτο μου αρεσει με εσενα ρε κερατουκλη....παριστανεις το τερας ηθικης και την λες στους αλλους για πισωπλατες μαχαιριες αλλα παιζει να εισαι η μεγαλυτερη ρουφιανοκουτσομπολα εδω μεσα.Ccs13 δε τσιμπάω πια, θυμάμαι τα χρόνια που λέγαμε μαλακίες στο Τσατ θρεντ και δε θα σου κρατάω κακία από εδώ και περα. Αν είχες μυαλό θα είχες πιάσει το pattern.
Τα λεμε
δεν καταλαβες..προσωπικα επιτεθηκε σε μενα ο Νανος....ακριβως οπως και με σενα ναι απλα επειδη εγω ειμαι δικαιος αυτος δεν κανει αναφορες..απλα εγραφε αρχιδιες και χωρις λογο γιατι εγω στα πουτανονηματα δεν γραφω εκτος το δικο σου οταν γραφεις εσυμια απο τα ιδια με εμενα και το φιλαρακι σου δλδ?
παμε παρακατω
Τι ύπνο αδερφέ έξω ήμουν γυρίσαμε στο ξενοδοχειο. Είναι στην τουαλέτα η γατούλα, ετοιμαζόμαστε
και γιατι ο λαιον ειναι χειροτερος απο τον αλλο ειπαμε?δεν καταλαβες..προσωπικα επιτεθηκε σε μενα ο Νανος....ακριβως οπως και με σενα ναι απλα επειδη εγω ειμαι δικαιος αυτος δεν κανει αναφορες..απλα εγραφε αρχιδιες