shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
καλησπερα φιλε Βαρο αν σε ευχάριστη αυτο καντοεχω απορια πως ειναι να κανεις αναφορα,θελεις να κανω δοκιμη σε σενα?
καλησπερα φιλε Βαρο αν σε ευχάριστη αυτο καντοεχω απορια πως ειναι να κανεις αναφορα,θελεις να κανω δοκιμη σε σενα?
για ποιο λογο αν επιτρεπεται?Το χει πατήσει το ρουφιανόκουμπο κι ο Λιονταράκος. Μην κοιτάτε τώρα που καμώνεται τον τιμητή της τάξεως και της ηθικής.
Εδώ να ξεκαθαρίσω ότι όντως υπήρχε σοβαρός λόγος να προβεί σε αναφορά.εγω πιστευα δεν το εχει κανει ποτε...μονο αν το εκανε προσφατα
σιγα μην κοινωνησουν κιολαςΤο νήμα της ποίησης, της ευγένιας, της ποιότητας κλπ να γίνει και νήμα της ... συγχώρεσης...
Κερατουκλη το κουμπάκι το πατάς εσύ και ο φιλαρακος σου με της υψηλές γνωριμίες... οποίος θέλει να μάθει γιατί πατάω εγώ το κουμπί...μπορώ να του το πω και δημόσια...Μην πετάγεσαι ρε ανύπαρκτε εσύ όταν μιλάω με τον άγιο. Ή τουλάχιστον αφού πετάγεσαι, πες κάτι καλό και καινούριο, θα αναπολησουμε τον αντελοχολερα στο τέλος με τις μαλακίες σου, αυτός είχε χιούμορ τουλάχιστον.
και να ηθελα μου εκοψες τα ποδια.καλησπερα φιλε Βαρο αν σε ευχάριστη αυτο καντο
ετοιμαζει καναλι και αυτος στυλ χαγιατε?Μοιράζει γνώση πάλι
ρε αντε και γαμησουετοιμαζει καναλι και αυτος στυλ χαγιατε?
Είναι συμπαρουσιαστήςετοιμαζει καναλι και αυτος στυλ χαγιατε?
τυπε λυθηκα στα γελιαΜοιράζει γνώση πάλι
μονο με τον πορνοδημητρακη ταιριαζεις.ρε αντε και γαμησου
Μη βρίζεις ρε μάν,εδώ γίνεται της πουτανας καταγγελίες αναφορές κάνε ανασκόπησηρε αντε και γαμησου
γουφ γουφ.Είναι συμπαρουσιαστής
ρε γαμησε τους με τις αδερφες να πουμεΜη βρίζεις ρε μάν,εδώ γίνεται της πουτανας καταγγελίες αναφορές κάνε ανασκόπηση
Για ποιες λεςρε γαμησε τους τις αδερφες να πουμε
γεμισαμε πουστηδες εδω μεσα ,και φτωχους κιολας ή χειρότερη φαραΓια ποιες λες
γεμισαμε πουστηδες εδω μεσα ,και φτωχους κιολας ή χειρότερη φαρα