Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.651
Πόντοι
3.656

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.952
Πόντοι
12.756
και γιατι ο λαιον ειναι χειροτερος απο τον αλλο ειπαμε? :think:

εμενα μου φαινεται πιο τιμιος (αν) ειχε θεμα μαζι σου στην ειπε του την ειπες τελος

σου φαινεται το ιδιο με τον αλλον που απλα δεν γουστερε το τζορμακα και εκανε αναφορες σε εμενα με αλλους 2-3 απο εκει επειδη του μιλουσα? :2funny:
ρε συ εγω δεν ειπα οτι ειναι χειροτερος..σου εγραψα γιατι ειναι μαλακας οσο αφορα εμενα..εσυ εισαι κρυφη πληγη γαμησε τα:sunglasses:
:tooth:
ο νανος δεν κανει αναφορες το εγραψα και πιο πανω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.952
Πόντοι
12.756
πουτσα μας...πες οτι σου λειπει το νιπλικο μπινελικι ρε μουνη και ασε τις δικαιολογιες
μαλακα τραβα πλυνε τα δαχτυλα σου τωρα λερωθηκαν που εγραψες το νικ του....:undecided:

• Χαχα
Αντιδράσεις: shadow
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.099
Πόντοι
25.467
Οκ, άρα οφθαλμός αντί οφθαλμού μετά από σχεδόν 10 χρονια λοιπόν, μου αρκεί αυτό, τα επόμενα ποστ που έγραψες δε χρειάζονταν.
Προσωπικά περίμενα από τον άγιο (που ηξερα πριν φύγω τουλάχιστον) να κρατουσε την ίδια συμπεριφορά με αυτή που είχε και στις απαντήσεις στα σχόλια της κριτικής χωρίς αναφορές στα προσωπικά τους, και να μη δώσει συνέχεια μετά από χρόνια με σχόλια κακής ποιότητας.
Φαίνεται ότι μόνο σε μένα κακοφανηκε. Θυμάμαι ότι τέτοιες συμπεριφορές στο σάιτ τις βγάζαμε σέντρα, τώρα μάλλον έχει γεμίσει το σάιτ... τροβαδούρους και τα περνάμε στο ντουκου.
Τεσπά, το κλείνουμε εδώ, δε χρειάζεται να απαντήσεις, δε θα κερδίσει κανείς κάτι παραπάνω, μόνο πάτημα να πεταχτούν θα δώσεις στους γνωστούς μαλακες (που φάγανε και μπαν πρόσφατα)
Λιονταράκο... Μιας και την άνοιξες την κουβέντα (γιατί εσύ την άνοιξες) θέλεις, δεν θέλεις θα απαντήσω. Το μόνο μεμπτό (και αυτό δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι πρόκειται πραγματικά για κάτι μεμπτό) είναι η αναφορά μου σε κάποιο "πιστόλιασμα" που είχε αφήσει ο λεγάμενος να πληρώσει μια άλλη παρέα που ήδη καθόταν στον Σκαραβαίο και έτυχε να περάσει κι αυτός με την παρέα του, και να κάτσουν μαζί. Και αυτό το ανέφερα όχι για το ποσό. Αλλά για τη ξεφτίλα. Πόσο ξεφτίλας πρέπει να είναι κάποιος για να αφήσει επίτηδες πιστόλι σε μια παρέα στην οποία προσκολλήθηκε και κάθησε απρόσκλητος χωρίς καν να ρωτήσει.

Τα υπόλοιπα και μάλιστα από τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν θέλει να έχουμε καμία σχέση επικαλούμενος μάλιστα κορυφαίο μέλος της κοινότητας προκειμένου να ισχυροποίησει τα γραφόμενα του για το πόσο βαρετός είμαι, είναι: Να είχαμε, να λέγαμε και πολύ πιο ασήμαντα από το κακεντρεχές κουτσομπολιό ανταλλαγής πληροφοριών για τις ταυτότητες μελών και λοιπά προσωπικά δεδομένα, που γινόταν εδώ μέσω προσωπικών μηνυμάτων του ινδάλματος σου κ. Άλπουλα με τους άλλους δύο κυρίους.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.659
Πόντοι
2.606
μαλακα τραβα πλυνε τα δαχτυλα σου τωρα λερωθηκαν που εγραψες το νικ του....:undecided:
Το νήμα της ποίησης, της ευγένιας, της ποιότητας κλπ να γίνει και νήμα της ... συγχώρεσης...:woldman::woldman::priest: :confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.110
Πόντοι
10.411
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γουστάρει τους παρόντες σε αυτό το νήμα όπως είπε πρόσφατα(ακόμα και αυτούς που δεν έχουν μιλήσει ποτέ σχεδόν ποτέ μαζί του :confused: )και παραμένει εδώ μέσα ,είτε σιωπηλός,είτε παραθέτοντας :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.952
Πόντοι
12.756
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γουστάρει τους παρόντες σε αυτό το νήμα όπως είπε πρόσφατα(ακόμα και αυτούς που δεν έχουν μιλήσει ποτέ σχεδόν ποτέ μαζί του :confused: )και παραμένει εδώ μέσα ,είτε σιωπηλός,είτε παραθέτοντας :confused:
γιατι ειναι μαλακας

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.110
Πόντοι
10.411
μλκ προσεχε θα σου βγαλουν και σενα τ'ονομα αν μιλας με το τζουμερκα. :confused: :confused: :confused:
Ogox4G.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.099
Πόντοι
25.467
και γιατι ο λαιον ειναι χειροτερος απο τον αλλο ειπαμε? :think:

εμενα μου φαινεται πιο τιμιος (αν) ειχε θεμα μαζι σου στην ειπε του την ειπες τελος

σου φαινεται το ιδιο με τον αλλον που απλα δεν γουστερε το τζορμακα και εκανε αναφορες σε εμενα με αλλους 2-3 απο εκει επειδη του μιλουσα? :2funny:

Το χει πατήσει το ρουφιανόκουμπο κι ο Λιονταράκος. Μην κοιτάτε τώρα που καμώνεται τον τιμητή της τάξεως και της ηθικής.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.952
Πόντοι
12.756
Το χει πατήσει το ρουφιανόκουμπο κι ο Λιονταράκος. Μην κοιτάτε τώρα που καμώνεται τον τιμητή της τάξεως και της ηθικής.
εγω πιστευα δεν το εχει κανει ποτε...μονο αν το εκανε προσφατα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν μπει φυλακη ,εγω παντως θα του στέλνω αστακουδακια :undecided:
κωλοχαρτο και μωρομαντηλα να του στελνεις

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!