Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.651
- Πόντοι
- 3.656
πουτσα μας...πες οτι σου λειπει το νιπλικο μπινελικι ρε μουνη και ασε τις δικαιολογιεςπαιδια χωρις Τζορμακκα δε τραβαει ουτε το νημα ουτε το σαι καληνυχτω
πουτσα μας...πες οτι σου λειπει το νιπλικο μπινελικι ρε μουνη και ασε τις δικαιολογιεςπαιδια χωρις Τζορμακκα δε τραβαει ουτε το νημα ουτε το σαι καληνυχτω
ρε συ εγω δεν ειπα οτι ειναι χειροτερος..σου εγραψα γιατι ειναι μαλακας οσο αφορα εμενα..εσυ εισαι κρυφη πληγη γαμησε τακαι γιατι ο λαιον ειναι χειροτερος απο τον αλλο ειπαμε?
εμενα μου φαινεται πιο τιμιος (αν) ειχε θεμα μαζι σου στην ειπε του την ειπες τελος
σου φαινεται το ιδιο με τον αλλον που απλα δεν γουστερε το τζορμακα και εκανε αναφορες σε εμενα με αλλους 2-3 απο εκει επειδη του μιλουσα?
θα μπει online ο Βαροςπουτσα μας...πες οτι σου λειπει το νιπλικο μπινελικι ρε μουνη και ασε τις δικαιολογιες
μαλακα τραβα πλυνε τα δαχτυλα σου τωρα λερωθηκαν που εγραψες το νικ του....πουτσα μας...πες οτι σου λειπει το νιπλικο μπινελικι ρε μουνη και ασε τις δικαιολογιες
Λιονταράκο... Μιας και την άνοιξες την κουβέντα (γιατί εσύ την άνοιξες) θέλεις, δεν θέλεις θα απαντήσω. Το μόνο μεμπτό (και αυτό δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι πρόκειται πραγματικά για κάτι μεμπτό) είναι η αναφορά μου σε κάποιο "πιστόλιασμα" που είχε αφήσει ο λεγάμενος να πληρώσει μια άλλη παρέα που ήδη καθόταν στον Σκαραβαίο και έτυχε να περάσει κι αυτός με την παρέα του, και να κάτσουν μαζί. Και αυτό το ανέφερα όχι για το ποσό. Αλλά για τη ξεφτίλα. Πόσο ξεφτίλας πρέπει να είναι κάποιος για να αφήσει επίτηδες πιστόλι σε μια παρέα στην οποία προσκολλήθηκε και κάθησε απρόσκλητος χωρίς καν να ρωτήσει.Οκ, άρα οφθαλμός αντί οφθαλμού μετά από σχεδόν 10 χρονια λοιπόν, μου αρκεί αυτό, τα επόμενα ποστ που έγραψες δε χρειάζονταν.
Προσωπικά περίμενα από τον άγιο (που ηξερα πριν φύγω τουλάχιστον) να κρατουσε την ίδια συμπεριφορά με αυτή που είχε και στις απαντήσεις στα σχόλια της κριτικής χωρίς αναφορές στα προσωπικά τους, και να μη δώσει συνέχεια μετά από χρόνια με σχόλια κακής ποιότητας.
Φαίνεται ότι μόνο σε μένα κακοφανηκε. Θυμάμαι ότι τέτοιες συμπεριφορές στο σάιτ τις βγάζαμε σέντρα, τώρα μάλλον έχει γεμίσει το σάιτ... τροβαδούρους και τα περνάμε στο ντουκου.
Τεσπά, το κλείνουμε εδώ, δε χρειάζεται να απαντήσεις, δε θα κερδίσει κανείς κάτι παραπάνω, μόνο πάτημα να πεταχτούν θα δώσεις στους γνωστούς μαλακες (που φάγανε και μπαν πρόσφατα)
μλκ προσεχε θα σου βγαλουν και σενα τ'ονομα αν μιλας με το τζουμερκα.παιδια χωρις Τζορμακκα δε τραβαει ουτε το νημα ουτε το σαι καληνυχτω
Το νήμα της ποίησης, της ευγένιας, της ποιότητας κλπ να γίνει και νήμα της ... συγχώρεσης...μαλακα τραβα πλυνε τα δαχτυλα σου τωρα λερωθηκαν που εγραψες το νικ του....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γουστάρει τους παρόντες σε αυτό το νήμα όπως είπε πρόσφατα(ακόμα και αυτούς που δεν έχουν μιλήσει ποτέ σχεδόν ποτέ μαζί του )και παραμένει εδώ μέσα ,είτε σιωπηλός,είτε παραθέτονταςμαλακα τραβα πλυνε τα δαχτυλα σου τωρα λερωθηκαν που εγραψες το νικ του....
Καλησπέρα φίλε βάρομλκ προσεχε θα σου βγαλουν και σενα τ'ονομα αν μιλας με το τζουμερκα.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ-ΜΠΑΡΕ..ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΖΟΡΜΑΚΚΑ ΠΙΣΩμλκ προσεχε θα σου βγαλουν και σενα τ'ονομα αν μιλας με το τζουμερκα.
εχω απορια πως ειναι να κανεις αναφορα,θελεις να κανω δοκιμη σε σενα?θα μπει online ο Βαρος
γιατι ειναι μαλακαςΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γουστάρει τους παρόντες σε αυτό το νήμα όπως είπε πρόσφατα(ακόμα και αυτούς που δεν έχουν μιλήσει ποτέ σχεδόν ποτέ μαζί του )και παραμένει εδώ μέσα ,είτε σιωπηλός,είτε παραθέτοντας
μλκ προσεχε θα σου βγαλουν και σενα τ'ονομα αν μιλας με το τζουμερκα.
καλησπερα φιλε- κουναβι.Καλησπέρα φίλε βάρο
δεν εισαι ο εαυτος σου τσιμπα μια σνικερς.ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ-ΜΠΑΡΕ..ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΖΟΡΜΑΚΚΑ ΠΙΣΩ
δεν εισαι ο εαυτος σου τσιμπα μια σνικερς.
και γιατι ο λαιον ειναι χειροτερος απο τον αλλο ειπαμε?
εμενα μου φαινεται πιο τιμιος (αν) ειχε θεμα μαζι σου στην ειπε του την ειπες τελος
σου φαινεται το ιδιο με τον αλλον που απλα δεν γουστερε το τζορμακα και εκανε αναφορες σε εμενα με αλλους 2-3 απο εκει επειδη του μιλουσα?
αν μπει φυλακη ,εγω παντως θα του στέλνω αστακουδακιαμαλακα τραβα πλυνε τα δαχτυλα σου τωρα λερωθηκαν που εγραψες το νικ του....
εγω πιστευα δεν το εχει κανει ποτε...μονο αν το εκανε προσφαταΤο χει πατήσει το ρουφιανόκουμπο κι ο Λιονταράκος. Μην κοιτάτε τώρα που καμώνεται τον τιμητή της τάξεως και της ηθικής.
κωλοχαρτο και μωρομαντηλα να του στελνειςαν μπει φυλακη ,εγω παντως θα του στέλνω αστακουδακια
δεν εισαι ο εαυτος σου τσιμπα μια σνικερς.