celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.171
- Πόντοι
- 6.056
Φραπε,ελληνικο,εσπρεσσο ολα σκετατι ειναι αυτα ρε;
Φραπε,ελληνικο,εσπρεσσο ολα σκετατι ειναι αυτα ρε;
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑΦραπε,ελληνικο,εσπρεσσο ολα σκετα
τι καφετιέρα έχεις σπίτι, σκέφτομαι να αγοράσω καμιά καλή επειδή βαριέμαι να πηγαίνω έξω.Φρεντοτσινο,μοκατσινο,καπουτσινο
ωραία αυτά... δεν θυμίζουν τυπικό καφέΦρεντοτσινο,μοκατσινο,καπουτσινο
μια καλη συμφερει..εχει η κυρα αλλο αν εγω σπιτι πινω μονο νεσκαφε..νταρκ κλπ με 2,5 κουταλιες καφετι καφετιέρα έχεις σπίτι, σκέφτομαι να αγοράσω καμιά καλή επειδή βαριέμαι να πηγαίνω έξω.
από την άλλη βέβαια, στο σπίτι θέλει πολλά πειράματα και αααααν πιάσει...
Μην πετάγεσαι ρε ανύπαρκτε εσύ όταν μιλάω με τον άγιο. Ή τουλάχιστον αφού πετάγεσαι, πες κάτι καλό και καινούριο, θα αναπολησουμε τον αντελοχολερα στο τέλος με τις μαλακίες σου, αυτός είχε χιούμορ τουλάχιστον.Ψυχοπονιαρη μου εσύ από τότε που έφαγες το κέρατο έγινες ευαισθητουλης και υπέρμαχος της ηθικής...
Μην μου ανεβαζεις πιεση κερατουκο εχουμε και ζεστες και σε βλεπω με κανα εγκεφαλικο να σε κλαινε!!!Μην πετάγεσαι ρε ανύπαρκτε εσύ όταν μιλάω με τον άγιο. Ή τουλάχιστον αφού πετάγεσαι, πες κάτι καλό και καινούριο, θα αναπολησουμε τον αντελοχολερα στο τέλος με τις μαλακίες σου, αυτός είχε χιούμορ τουλάχιστον.
για να δούμε τι θα πει και ο ειδικός επί του θέματος...μια καλη συμφερει..εχει η κυρα αλλο αν εγω σπιτι πινω μονο νεσκαφε..νταρκ κλπ με 2,5 κουταλιες καφε
για να δουμε....για να δούμε τι θα πει και ο ειδικός επί του θέματος...
Παρε καμια με καψουλες,μην μπλεξεις με αλεσμα,χαρμανια κλπ.Εγω εξω πινω τους περισσοτερουςτι καφετιέρα έχεις σπίτι, σκέφτομαι να αγοράσω καμιά καλή επειδή βαριέμαι να πηγαίνω έξω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραία αυτά... δεν θυμίζουν τυπικό καφέ
Δεν τα πινω αυτα ρετι καφετιέρα έχεις σπίτι, σκέφτομαι να αγοράσω καμιά καλή επειδή βαριέμαι να πηγαίνω έξω.
ωραία αυτά... δεν θυμίζουν τυπικό καφέ
τζίφος...για να δουμε....
ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ..ΤΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΡΕ;ΜΟΝΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ...ΕΦΥΓΕΣ ΤΩΡΑΠαρε καμια με καψουλες,μην μπλεξεις με αλεσμα,χαρμανια κλπ.Εγω εξω πινω τους περισσοτερους
Δεν τα πινω αυτα ρε
Ειναι τοσο γενικη η ερωτηση σου που δεν θα παρεις σοβαρη απαντηση.....πρεπει να ξεκαθαρισεις πολλα πραγματα.Πχ τι καφε πινεις,εισαι διατεθειμενος να αγοραζεις χυμα καφε ή προτιμας τις λυσεις με τις καψουλες.Και εκει ακομα υπαρχουν οι τυποποιημενες και οι επαναγεμιζομενες...για να δούμε τι θα πει και ο ειδικός επί του θέματος...
τα παιδια εδω ειναι ντομπρα και αλληλοστηριζονται μην τους παρεξηγειςΜην πετάγεσαι ρε ανύπαρκτε εσύ όταν μιλάω με τον άγιο. Ή τουλάχιστον αφού πετάγεσαι, πες κάτι καλό και καινούριο, θα αναπολησουμε τον αντελοχολερα στο τέλος με τις μαλακίες σου, αυτός είχε χιούμορ τουλάχιστον.
Μιλάς εκ πείρας από τη καντίνα;Ειναι τοσο γενικη η ερωτηση σου που δεν θα παρεις σοβαρη απαντηση.....πρεπει να ξεκαθαρισεις πολλα πραγματα.Πχ τι καφε πινεις,εισαι διατεθειμενος να αγοραζεις χυμα καφε ή προτιμας τις λυσεις με τις καψουλες.Και εκει ακομα υπαρχουν οι τυποποιημενες και οι επαναγεμιζομενες...
το ξέρω ότι δεν υπάρχει απλή απάντηση γι' αυτό και δεν έχω κάνει το βήμα ακόμη.Ειναι τοσο γενικη η ερωτηση σου που δεν θα παρεις σοβαρη απαντηση.....πρεπει να ξεκαθαρισεις πολλα πραγματα.Πχ τι καφε πινεις,εισαι διατεθειμενος να αγοραζεις χυμα καφε ή προτιμας τις λυσεις με τις καψουλες.Και εκει ακομα υπαρχουν οι τυποποιημενες και οι επαναγεμιζομενες...
Καλα εδω ολοι μπαριστα ειναι,πινω καφε απο κοκκους Γουατεμαλας στα 800 μετρα,μαζεμενους με 10%υγρασια σου λεει ο αλλος και αμα του πας χωμα αλεσμενο μπορει να σου πει,μια χαρα ειναιΕιναι τοσο γενικη η ερωτηση σου που δεν θα παρεις σοβαρη απαντηση.....πρεπει να ξεκαθαρισεις πολλα πραγματα.Πχ τι καφε πινεις,εισαι διατεθειμενος να αγοραζεις χυμα καφε ή προτιμας τις λυσεις με τις καψουλες.Και εκει ακομα υπαρχουν οι τυποποιημενες και οι επαναγεμιζομενες...
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ και εχεις χασει ΠΟΛΛΑ επεισοδια...μλαμε για τον ορισμο του μαλακα ο Νανος..τα παιδια εδω ντομπρα και αλληλοστηριζονται μην τους παρεξηγεις
ειναι φιλοι απο παλια..
Ετοιμαζομαι να ανοιξω αλυσιδα coffee brewer και τα εχω ψαξει....Μιλάς εκ πείρας από τη καντίνα;
Μη βρίζεις μανΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ και εχεις χασει ΠΟΛΛΑ επεισοδια...μλαμε για τον ορισμο του μαλακα ο Νανος..
Θα πάρεις κλώνο για δοκιμαστή;Ετοιμαζομαι να ανοιξω αλυσιδα coffee brewer και τα εχω ψαξει....
διαφωνωΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ και εχεις χασει ΠΟΛΛΑ επεισοδια...μλαμε για τον ορισμο του μαλακα ο Νανος..