LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Οκ, άρα οφθαλμός αντί οφθαλμού μετά από σχεδόν 10 χρονια λοιπόν, μου αρκεί αυτό, τα επόμενα ποστ που έγραψες δε χρειάζονταν.Δέχομαι ότι το σκεπτικό σας έχει κάποια βάση, αν και ουδέποτε υπήρξα μέλος της παρέας που αναφέρατε. Πόσο μάλλον φίλος με τον κ. Πιχι.
Αν είναι έτσι όμως οφείλετε να ψέξετε και την άλλη πλευρά η οποία επανειλημμένα έχει παραθέσει στοιχεία από την έξω ζωή, μόνο και μόνο για να δώσει βέλη σε φαρέτρες.
Και για των παραπάνω γεγραμμένων μου το αληθές (δηλαδή ότι ουδέποτε είχαμε φιλικές σχέσεις με τον κ. Πιχι, καθώς και την αναφορά που δίνει βέλη σε φαρέτρες), σας παραθέτω σχόλιο πού ανάρτησε σε κριτική μου, ομού με το λινγκ της κριτικής. Καλή ανάγνωση και καλή χώνεψη.
Λίγα λόγια για την Βικτώρια | Κριτική με βαθμολογία 8.9 από το μέλος The Saint*
Κριτική για το Συγγρού 144 από τον The Saint* με βαθμολογία 8.9 στις 17 Οκτωβρίου, 2013www.bourdela.com
"Έγινες και ψυχολόγος-μέντιουμ τώρα; Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως έπεσες έξω καθώς είσαι ένα από τα ελάχιστα άτομα που δεν έχω καμία όρεξη να σχολιάζουν οτιδήποτε λέω.
Ούτως ή άλλως όπως έχει πει και εκλεκτός συνάδελφος και φίλος, είσαι από τα πιο βαρετά μέλη του μπου."
Προσωπικά περίμενα από τον άγιο (που ηξερα πριν φύγω τουλάχιστον) να κρατουσε την ίδια συμπεριφορά με αυτή που είχε και στις απαντήσεις στα σχόλια της κριτικής χωρίς αναφορές στα προσωπικά τους, και να μη δώσει συνέχεια μετά από χρόνια με σχόλια κακής ποιότητας.
Φαίνεται ότι μόνο σε μένα κακοφανηκε. Θυμάμαι ότι τέτοιες συμπεριφορές στο σάιτ τις βγάζαμε σέντρα, τώρα μάλλον έχει γεμίσει το σάιτ... τροβαδούρους και τα περνάμε στο ντουκου.
Τεσπά, το κλείνουμε εδώ, δε χρειάζεται να απαντήσεις, δε θα κερδίσει κανείς κάτι παραπάνω, μόνο πάτημα να πεταχτούν θα δώσεις στους γνωστούς μαλακες (που φάγανε και μπαν πρόσφατα)