ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.329
- Πόντοι
- 5.006
εχω φταιξει μια σπαγγετι με λεμονατο μοσχαρακι.
eight o 'clock.What do u mean?
if u want to fuck for funny fuck your self and keep your money...eight o 'clock.
go to nana darling.if u want to fuck for funny fuck your self and keep your money...
go go go κομπολοιμαλιστα μετα τα βρισιδια εσκασαν και τα οι ξένες γλωσσες
γιατι ειναι βαρετο...θα μπαινουν,θα λενε καλημερα-καληνυχτα,ο τρουμπακης θα μας λεει για ρομεντικες κομεντι και το νημα θα σβησει.
γιατι ειναι βαρετο...θα μπαινουν,θα λενε καλημερα-καληνυχτα,ο τρουμπακης θα μας λεει για ρομεντικες κομεντι και το νημα θα σβησει.
Ενω τωρα εχει τοσο σασπενς που εχουμε ξεχαρβαλωσει το σαι στα ριφρες μην χασουμε καμμια απαντηση....γιατι ειναι βαρετο...θα μπαινουν,θα λενε καλημερα-καληνυχτα,ο τρουμπακης θα μας λεει για ρομεντικες κομεντι και το νημα θα σβησει.
Ma va a fa un culo.γιατι ειναι βαρετο...θα μπαινουν,θα λενε καλημερα-καληνυχτα,ο τρουμπακης θα μας λεει για ρομεντικες κομεντι και το νημα θα σβησει.
Θέλω κώλο.τα βλεπεις λουστροκαντινιερη???ενα κατουρημα και μια ιταλικη ευχη...
ρε συ γεροντα...εχε το νου σου λιγο που τα λες αυτα γιατι δεν θελει και πολυ να σου τα κρεμασουν τα κουδουνια στο ιδιο σου το νημα.....Θέλω κώλο.
ρε συ γεροντα...εχε το νου σου λιγο που τα λες αυτα γιατι δεν θελει και πολυ να σου τα κρεμασουν τα κουδουνια στο ιδιο σου το νημα.....
Ma va a caggare brutto lego cineseτα βλεπεις λουστροκαντινιερη???ενα κατουρημα και μια ιταλικη ευχη...
Tην κουφαλα
Μη βρίζεις μανTην κουφαλα