Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.595
- Πόντοι
- 6.056
θα επιστρεψει εχει φυγει καμια 200ρια φορες μεχρι τωρααποχωρω και εγω δεν ξερω για ποσο καιρο σε ενδειξη ΘΛΙΨΗΣ,ΠΕΝΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΝ
θα επιστρεψει εχει φυγει καμια 200ρια φορες μεχρι τωρααποχωρω και εγω δεν ξερω για ποσο καιρο σε ενδειξη ΘΛΙΨΗΣ,ΠΕΝΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΝ
Eλια ή Ιανη τον φωναζουν τα αφεντικα
φορα μαυρα , εφυγε ο γαμιάς σουελα κουρασες ρε Μαγουλιαρη...σκασε λιγο να μιλησουμε σοβαρα με φιλο-Ρεζ πηγαινε να δεις τον νεο εκτυπωτη σου αν πετυχαινει τα χρωματα στα πενηνταευρα
Ο λιονταρακος θα ξέρει σίγουρα έχει φίλους υψηλά ιστάμενους που έχουν γνωριμίες
πρωτα θα ριξω τη σταχτη σου πανω απο τις φυλακες μαλανδρινου και μετα.ψοφα λιγο γαμιολη να δουμε κάτι
δεν θα ξεχάσουμε , θα μας το θυμίσει αυτοςοταν επιστρεψει Τζορμακκας στειλτε μου πμ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΞΕΣΤΕ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ..ΑΛΛΑ που να ξερεις εσυ απο φορουμικη αμιλλα,φιλια γενικως ΡΕ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ που κοιτας τα δαχτυλα των αλλωνων οταν πανε να πληρωσουν...δεν θα ξεχάσουμε , θα μας το θυμίσει αυτος
ευτυχως τα δικα σου τα γλυτωσες , δεν πληρωνεις ποτέΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΞΕΣΤΕ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ..ΑΛΛΑ που να ξερεις εσυ απο φορουμικη αμιλλα,φιλια γενικως ΡΕ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ που κοιτας τα δαχτυλα των αλλωνων οταν πανε να πληρωσουν...
ΒΛΑΚΑ παντα πληρωνω....δεν κανω αμφισβητηση συναλλαγης ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ...περσονα νον γκρατα θα εισαι σε λιγο καιροευτυχως τα δικα σου τα γλυτωσες , δεν πληρωνεις ποτέ
Σκληρο.Αλλα αληθεςευτυχως τα δικα σου τα γλυτωσες , δεν πληρωνεις ποτέ
αντε να τον εχεις νονο να σου δινει πενηνταρι και να το εχει δεμενο με πετονια.ΒΛΑΚΑ παντα πληρωνω....δεν κανω αμφισβητηση συναλλαγης ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ...περσονα νον γκρατα θα εισαι σε λιγο καιρο
σκασε κομπογιαννιτη.Σκληρο.Αλλα αληθες
τον εχει γαμησει η καφεινη αυτον..σκασε κομπογιαννιτη.
συκωτι εχει μεταναστευση στα νεφρα.τον εχει γαμησει η καφεινη αυτον..
κρμα το παιδισυκωτι εχει μεταναστευση στα νεφρα.