baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ουτε αφμ δεν εχεις.Στειλε μου λιγο ΑΦΜ σου
ουτε αφμ δεν εχεις.Στειλε μου λιγο ΑΦΜ σου
Κύριος είναι ΚΥΡΙΟΣΔεν ξερεις τι σιχαμενος ειναι
Εσύ είσαι λογοδοσμένος ανήρ, τι δουλειά έχεις εδώ;Ένα τέτοιο στείλε μου. Πολλά ζητάω; Τώρα που είμαι στο άνθος της ηλικίας μου.
οχι ειμαι ταμενος ταραμα και δεν βγαινω εξω βολταΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ε καλα συναγελαζεσαι τωρα με τον φιλο-Πυραμιδα καλα να παθειςΚύριος είναι ΚΥΡΙΟΣ
Εσύ είσαι λογοδοσμένος ανήρ, τι δουλειά έχεις εδώ;
Δεν βγαινεις ή δεν σε βγαζουν βολτα?Αλλα διαβαζουμε εδωοχι ειμαι ταμενος ταραμα και δεν βγαινω εξω βολτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε καλα συναγελαζεσαι τωρα με τον φιλο-Πυραμιδα καλα να παθεις
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ εδω ειναι ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΑ νου σουΜπα. Μάπα το καρπούζι. Αλλά συνεχίζουμε, αμα δε λερωθείς προκοπή δε βλέπεις.
Ενα και δυο ; ΑΦΜ να φαν και οι κοτεςουτε αφμ δεν εχεις.
ε καλα αφου διαβαζεις με τα τσακιρ κεφια του μπου Πυραμιδα που παει μεχρι κηπο καλα να παθειςΔεν βγαινεις ή δεν σε βγαζουν βολτα?Αλλα διαβαζουμε εδω
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ εδω ειναι ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΑ νου σου
Σε στηρίζω ρε μουνόπανοοχι ειμαι ταμενος ταραμα και δεν βγαινω εξω βολτα
ε καλα συναγελαζεσαι τωρα με τον φιλο-Πυραμιδα καλα να παθεις
λες να κοβει μονος το γκαζον?μονο για πινεζα διαβαζω.ε καλα αφου διαβαζεις με τα τσακιρ κεφια του μπου Πυραμιδα που παει μεχρι κηπο καλα να παθεις
τυπε γαμησες?Θα τους νικήσω με την αγάπη μου. Αγάπη σε όλους. Και σε όλες. Που να μη σταυρώσετε αριθμό στο κίνο σας εύχομαι. Φιλικά.
ρε θα σου κλεψει και την ip τον νου σου,ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥΣε στηρίζω ρε μουνόπανο
μπα...ξεραμενο θα ειναιλες να κοβει μονος το γκαζον?μονο για πινεζα διαβαζω.
τυπε γαμησες?
Στου «μπαμπα» σου δουλευεις η ειχες τα Αντερα να ανοιξεις εταιρεια ;λες να κοβει μονος το γκαζον?μονο για πινεζα διαβαζω.
τυπε γαμησες?
Πούτσα μου, του γείτονα είναιρε θα σου κλεψει και την ip τον νου σου,ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ
σου στελνω αφμ μου να κανεις την δουλεια σουΣτου «μπαμπα» σου δουλευεις η ειχες τα Αντερα να ανοιξεις εταιρεια ;
Καλυτερο απο το καπ νου ειναι το γρασιδι …ρε θα σου κλεψει και την ip τον νου σου,ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ
μπα...ξεραμενο θα ειναι
για πες μας εχεις κηπουρο?Στου «μπαμπα» σου δουλευεις η ειχες τα Αντερα να ανοιξεις εταιρεια ;