celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.123
- Πόντοι
- 6.056
Ειχα τυχει εναν τετοιο.Εκοβε τιμολογια με 2-3 διαφορετικα ΑΦΜΕνα και δυο ; ΑΦΜ να φαν και οι κοτες
Ειχα τυχει εναν τετοιο.Εκοβε τιμολογια με 2-3 διαφορετικα ΑΦΜΕνα και δυο ; ΑΦΜ να φαν και οι κοτες
οχι μη ΜΗ.σου στελνω αφμ μου να κανεις την δουλεια σου
Εννοειται μαλακα .. πιο πολλα απο εσενα βγαζειγια πες μας εχεις κηπουρο?
ρε θα σου κλεψει και την ip τον νου σου,ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥσου στελνω αφμ μου να κανεις την δουλεια σου
οχι μη ΜΗ.
λεω να τον εμπιστευτω φαινεται ΠΟΛΥ τιμιος παιδιαρε θα σου κλεψει και την ip τον νου σου,ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ
δεν ειμαι wind media εγωλεω να τον εμπιστευτω φαινεται ΠΟΛΥ τιμιος παιδια
Ναι, από τότε με την τυρόπιταλεω να τον εμπιστευτω φαινεται ΠΟΛΥ τιμιος παιδια
ποτε θα ρθεις φινο?λεω να τον εμπιστευτω φαινεται ΠΟΛΥ τιμιος παιδια
εννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...θες και κωδικους μου taxis-net φιλε-εντιμε;δεν ειμαι wind media εγω
οταν ερθει να με παρει ο Αντζελο η εσυποτε θα ρθεις φινο?
Εχεις εσυ κωδικους ..; Περιεργο , τι δηλωνεις ; Αρνητικο ;εννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...θες και κωδικους μουα taxis-net φιλε-εντιμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν ερθει να με παρει ο Αντζελο η εσυ
φοβαμαι μην εθιστεις.εννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...θες και κωδικους μου taxis-net φιλε-εντιμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οταν ερθει να με παρει ο Αντζελο η εσυ
τιποτα για πλακα τους εχωΕχεις εσυ κωδικους ..; Περιεργο , τι δηλωνεις ; Αρνητικο ;
δεν εθιζομαι μην φοβου φιλε-Μπαρεφοβαμαι μην εθιστεις.
Σου κολλαει κανα ενσημο ; Η θα πεθανεις στο γηροκομειο Αθηνων ;φοβαμαι μην εθιστεις.
Για πες ΦΠΑ πόσο είχες ;σεσκου αλερτ.
για σεξωραια βραδια.
Zoφερο προβλεπεται το μελλον.Τυχεροι οσοι αποχωρησουνΣου κολλαει κανα ενσημο ; Η θα πεθανεις στο γηροκομειο Αθηνων ;
Την έστειλες οριστικά,ή παίζει να ξαναέρθει?.... γιατί μας το κάνεις αυτό... γιατί...