athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
ρε μαλακα ΠΟΣΟ γρουσουζης εισαι;στον λογο μου αυριο θα παω παρεα με κυρα σουπερ μαρκετΚαταλαβα,παραγωγικος κι εκει οπως στην "δουλεια"
ρε μαλακα ΠΟΣΟ γρουσουζης εισαι;στον λογο μου αυριο θα παω παρεα με κυρα σουπερ μαρκετΚαταλαβα,παραγωγικος κι εκει οπως στην "δουλεια"
Δεν ειμαι αντιπροσωπος,υποκριτης (και κατι ακομα που δεν θυμαμαι) κανενοςεισαι αντικαταστατης του ρετρο ρε κουναβι.
μαγεια.ρε μαλακα ΠΟΣΟ γρουσουζης εισαι;στον λογο μου αυριο θα παω παρεα με κυρα σουπερ μαρκετ
Πρεπει να εισαι ο βλαμμενος ελεύθερος επαγγελματιας στην Ελλαδαπουτσα μου ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω,απλα μετα δεν θα ξαναγορασει παγωτινια,γνωστο κολπο οπως τα μελομακαρονα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δουλεια σαν τον σκλαβο απο την ανατολη μεχρι τη δυση,δε δικαιουμαι και 5 παγωτινια μετα?
κλονιστηκα ρε τωραμαγεια.
εισαι αντικαταστατης του ρετρο ρε κουναβι.
Τυπε αν εισαι ανωμαλος πες το χυμα .. μην το πς γυρω γυρω
Με το ζορι τον κραταμε να μην ορμηξει στην ξαταψυξη.Μην τον διωχνεις
Και που να δεις και τις ανατιμησεις αυριοκλονιστηκα ρε τωρα
Δεν σου αρέσει η Ιλόνα ρε μαλάκα; Το καινούριο μου πουλέν.Τυπε αν εισαι ανωμαλος πες το χυμα .. μην το πς γυρω γυρω
Ιλονα λενε το αλογο ; Ωραια να το παίξω κανα κουπονι στον ιπποδρομο οταν το ξεκωλιασειςΔεν σου αρέσει η Ιλόνα ρε μαλάκα; Το καινούριο μου πουλέν.
Χωρις το Μητσ μπροσταγαμ.
ε
Στειλε μου λιγο ΑΦΜ σουγαμ.
ε
Ιλόνα λένε αυτή που ανεβαίνει πάνω του και καλπάζει. Όταν έρθεις στο μαγαζί μου πεις την θέλω, δεν στην δίνω.Ιλονα λενε το αλογο ; Ωραια να το παίξω κανα κουπονι στον ιπποδρομο οταν το ξεκωλιασεις
Tην έχεις ψήσει ρε γαμιόλα οτι αυτό είναι έξοδος;ρε μαλακα ΠΟΣΟ γρουσουζης εισαι;στον λογο μου αυριο θα παω παρεα με κυρα σουπερ μαρκετ
Αυτη τον βγαζει βολτα , το αναποδο ισχυειTην έχεις ψήσει ρε γαμιόλα οτι αυτό είναι έξοδος;
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙΑυτη τον βγαζει βολτα , το αναποδο ισχυει
Δεν ξερεις τι σιχαμενος ειναιΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ