ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.683
- Πόντοι
- 5.006
Ναι τυπε κάντο και κορνιζα![]()
![]()
Μιλάμε για σίγουρο, όχι αστεία.

Ναι τυπε κάντο και κορνιζα![]()
![]()
Μιλάμε για σίγουρο, όχι αστεία.
Και που με βάζετε;Και εμείς σε αγαπάμε
Eκτος απο την καταρα βλεπω να σου αφηνει και τα χρεη τουοσα επαιρνα παιρνω....κανονιζω ομως να κληρονομησω Νιπλακο![]()
Μακριά γαιδουρα θα παίξουμεΚαι που με βάζετε;
Μιση μερίδα σις κοτόπουλο, μια λουκάνικο, μια φέτα λαδοριγανη, μια πατάτες και ψωμιά.Μακριά γαιδουρα θα παίξουμε![]()
Ένα σουφλέ μάν σκέτοΜιση μερίδα σις κοτόπουλο, μια λουκάνικο, μια φέτα λαδοριγανη, μια πατάτες και ψωμιά.
Το τσιμπησες το εσυ μαν;
Καλά ξηγηθηκες.Ένα σουφλέ μάν σκέτο![]()
Kαι θα ρωτουσα που χαθηκες.Χτυηπησα παγωτακι μολις,εσυ κατεβασες καμια 12αδααν αργησω φατε.![]()
![]()
μλκ περιμενω να πεσει για υπνο να δω ποσα εμειναν και κλασσικα θα αφησω αδειο κουτι μεσα.Kαι θα ρωτουσα που χαθηκες.Χτυηπησα παγωτακι μολις,εσυ κατεβασες καμια 12αδα![]()
καλησπερα φιλε-Μπαρεμλκ περιμενω να πεσει για υπνο να δω ποσα εμειναν και κλασσικα θα αφησω αδειο κουτι μεσα.![]()
![]()
![]()
Ολες ανησυχουν αν εχει γκομενα ο δικος τους,εσενα θα ανησυχει για την λαιμαργιαμλκ περιμενω να πεσει για υπνο να δω ποσα εμειναν και κλασσικα θα αφησω αδειο κουτι μεσα.![]()
![]()
![]()
καλησπερα ηλιαχτιδα του νηματος.καλησπερα φιλε-Μπαρε
τι καμνεις φιλτατε;καλησπερα ηλιαχτιδα του νηματος.
πουτσα μου ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω,απλα μετα δεν θα ξαναγορασει παγωτινια,γνωστο κολπο οπως τα μελομακαρονα.Ολες ανησυχουν αν εχει γκομενα ο δικος τους,εσενα θα ανησυχει για την λαιμαργιαΝου σου να παιρνεις παντα τα ιδια και να τσεκαρεις ποσα ειχε μεσα οταν το ανοιξε τελευταια φορα
![]()
δουλεια σαν τον σκλαβο απο την ανατολη μεχρι τη δυση,δε δικαιουμαι και 5 παγωτινια μετα?τι καμνεις φιλτατε;
πως με νευριαζει να λεω να μου παρει κατι και να το ξεχναει η να μην το φερνει για διαφορους λογουςπουτσα μου ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω,απλα μετα δεν θα ξαναγορασει παγωτινια,γνωστο κολπο οπως τα μελομακαρονα.![]()
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙπουτσα μου ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω,απλα μετα δεν θα ξαναγορασει παγωτινια,γνωστο κολπο οπως τα μελομακαρονα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δουλεια σαν τον σκλαβο απο την ανατολη μεχρι τη δυση,δε δικαιουμαι και 5 παγωτινια μετα?
παγωτινια τελος για φετος το μυριζομαι.πως με νευριαζει να λεω να μου παρει κατι και να το ξεχναει η να μην το φερνει για διαφορους λογους
Μουνακι ή αλλιως κουναβι
Κι απ τα νευρα σου,πεταγεσαι να το παρεις εσυ και ψωνιζεις και 2-3 πραγματακια που σου λεει να φανταστωπως με νευριαζει να λεω να μου παρει κατι και να το ξεχναει η να μην το φερνει για διαφορους λογους