ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.529
- Πόντοι
- 5.006
Ναι τυπε κάντο και κορνιζα
Μιλάμε για σίγουρο, όχι αστεία.
Ναι τυπε κάντο και κορνιζα
Μιλάμε για σίγουρο, όχι αστεία.
Και που με βάζετε;Και εμείς σε αγαπάμε
Eκτος απο την καταρα βλεπω να σου αφηνει και τα χρεη τουοσα επαιρνα παιρνω....κανονιζω ομως να κληρονομησω Νιπλακο
Μακριά γαιδουρα θα παίξουμεΚαι που με βάζετε;
Μιση μερίδα σις κοτόπουλο, μια λουκάνικο, μια φέτα λαδοριγανη, μια πατάτες και ψωμιά.Μακριά γαιδουρα θα παίξουμε
Ένα σουφλέ μάν σκέτοΜιση μερίδα σις κοτόπουλο, μια λουκάνικο, μια φέτα λαδοριγανη, μια πατάτες και ψωμιά.
Το τσιμπησες το εσυ μαν;
Καλά ξηγηθηκες.Ένα σουφλέ μάν σκέτο
Kαι θα ρωτουσα που χαθηκες.Χτυηπησα παγωτακι μολις,εσυ κατεβασες καμια 12αδααν αργησω φατε.
μλκ περιμενω να πεσει για υπνο να δω ποσα εμειναν και κλασσικα θα αφησω αδειο κουτι μεσα.Kαι θα ρωτουσα που χαθηκες.Χτυηπησα παγωτακι μολις,εσυ κατεβασες καμια 12αδα
καλησπερα φιλε-Μπαρεμλκ περιμενω να πεσει για υπνο να δω ποσα εμειναν και κλασσικα θα αφησω αδειο κουτι μεσα.
Ολες ανησυχουν αν εχει γκομενα ο δικος τους,εσενα θα ανησυχει για την λαιμαργιαΝου σου να παιρνεις παντα τα ιδια και να τσεκαρεις ποσα ειχε μεσα οταν το ανοιξε τελευταια φοραμλκ περιμενω να πεσει για υπνο να δω ποσα εμειναν και κλασσικα θα αφησω αδειο κουτι μεσα.
καλησπερα ηλιαχτιδα του νηματος.καλησπερα φιλε-Μπαρε
τι καμνεις φιλτατε;καλησπερα ηλιαχτιδα του νηματος.
πουτσα μου ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω,απλα μετα δεν θα ξαναγορασει παγωτινια,γνωστο κολπο οπως τα μελομακαρονα.Ολες ανησυχουν αν εχει γκομενα ο δικος τους,εσενα θα ανησυχει για την λαιμαργιαΝου σου να παιρνεις παντα τα ιδια και να τσεκαρεις ποσα ειχε μεσα οταν το ανοιξε τελευταια φορα
δουλεια σαν τον σκλαβο απο την ανατολη μεχρι τη δυση,δε δικαιουμαι και 5 παγωτινια μετα?τι καμνεις φιλτατε;
πως με νευριαζει να λεω να μου παρει κατι και να το ξεχναει η να μην το φερνει για διαφορους λογουςπουτσα μου ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω,απλα μετα δεν θα ξαναγορασει παγωτινια,γνωστο κολπο οπως τα μελομακαρονα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙπουτσα μου ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω,απλα μετα δεν θα ξαναγορασει παγωτινια,γνωστο κολπο οπως τα μελομακαρονα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δουλεια σαν τον σκλαβο απο την ανατολη μεχρι τη δυση,δε δικαιουμαι και 5 παγωτινια μετα?
παγωτινια τελος για φετος το μυριζομαι.πως με νευριαζει να λεω να μου παρει κατι και να το ξεχναει η να μην το φερνει για διαφορους λογους
Μουνακι ή αλλιως κουναβι
Κι απ τα νευρα σου,πεταγεσαι να το παρεις εσυ και ψωνιζεις και 2-3 πραγματακια που σου λεει να φανταστωπως με νευριαζει να λεω να μου παρει κατι και να το ξεχναει η να μην το φερνει για διαφορους λογους