athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
φουρνος συνοικιακος με πολυ ωραια προιοντα δικα τουτα ξερω ολλα εκτος απο Δημο για πες?
φουρνος συνοικιακος με πολυ ωραια προιοντα δικα τουτα ξερω ολλα εκτος απο Δημο για πες?
δεν το ξερωφουρνος συνοικιακος με πολυ ωραια προιοντα δικα του
το διωρο δεν το θελω ειμαι πιστοςΌταν πιάσει το δελτίο απόψε εκεί θα σας βγάλω όλους και στα καπάκια κερασμένο δίωρο με όποια γουστάρετε.
Aυτος εισαι.Δωσε και λοκεισον στο γκουκγλ μαπς να σου 'ρθει για κανταδα το βραδυδιπλα μου τον εχω ρε τον Σταμου
Τι λέει μαν;Aυτος εισαι.Δωσε και λοκεισον στο γκουκγλ μαπς να σου 'ρθει για κανταδα το βραδυ
Κιμπαρης εδω μεσα ειναι μονο ο @baros αλλα δεν ξερουμε αν
οδος Ανθεωνδεν το ξερω
εχω συναγερμο,σκυλια,υπερυθρες,πορτες ασφαλειας και καραμπιναAυτος εισαι.Δωσε και λοκεισον στο γκουκγλ μαπς να σου 'ρθει για κανταδα το βραδυ
οδος Ανθεων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω συναγερμο,σκυλια,υπερυθρες,πορτες ασφαλειας και καραμπινα
Σωθηκαμε τώρα τυπε,για στείλε να δω δελτίο
Έλα ρε μαν του συναφιου είμαστε τι να γρουσουζεψουμε λεςΚάτσε θα το βαλω τώρα. Μόνο μη το γρουσουζεψεις και δε πιάσει, σε λέω είναι σιγουρακι.
Kαλα ποιος εισαι ο επιχειρηματιας του νηματος?Εγω νομιζα μιλαω με μισθωτοοδος Ανθεων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω συναγερμο,σκυλια,υπερυθρες,πορτες ασφαλειας και καραμπινα
Περίμενε και μεναΣε παίρνω σε 10΄. Φρόντισε να είσαι πλυμένος ξυρισμένος παρφουμαρισμένος.
Τι λεει ο αλλος μαν?Εξεταζει τιποτα σαυρεςΈλα ρε μαν του συναφιου είμαστε τι να γρουσουζεψουμε λες
πτωχε σελεμπρεKαλα ποιος εισαι ο επιχειρηματιας του νηματος?Εγω νομιζα μιλαω με μισθωτο
Άσε έχει τρελαθεί μάν,έχει μια παρτίδα κουνάβια να καθαρίσει και να εξετάσειΤι λεει ο αλλος μαν?Εξεταζει τιποτα σαυρες
Και εμείς σε αγαπάμεGamieste.
Κατι μας κρυβεις,καποια συμφωνια εκλεισες κατω απο το τραπεζι και τσεπωσες καλο μαρουλι.Γι αυτο κελαηδας τωρα που ειναι ολα στα υψηπτωχε σελεμπρε
Καλα,εκει εισαι ακομα?Gamieste.
οσα επαιρνα παιρνω....κανονιζω ομως να κληρονομησω ΝιπλακοΚατι μας κρυβεις,καποια συμφωνια εκλεισες κατω απο το τραπεζι και τσεπωσες καλο μαρουλι.Γι αυτο κελαηδας τωρα που ειναι ολα στα υψη