Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.388
- Πόντοι
- 12.756
μαλιστα......ε ψοφα στην πεινα ρε ΓΑΜΙΟΛΑ τοτε![]()
πρωτα θα πεθανει ο Κουλης απο την πεινα , και μετα εγω
μαλιστα......ε ψοφα στην πεινα ρε ΓΑΜΙΟΛΑ τοτε![]()
mageirepse kagianaπρωτα θα πεθανει ο Κουλης απο την πεινα , και μετα εγω
θα παρω wolt αλλα πρεπει να πω στην πινεζα να παραγγειλει γιατι ειμαι αποκλεισμενος απο την εφαρμογηmageirepse kagiana
γιατι ρε;θα παρω wolt αλλα πρεπει να πω στην πινεζα να παραγγειλει γιατι ειμαι αποκλεισμενος απο την εφαρμογη
Για να δουμε πως θα παει αυτοθα παρω wolt αλλα πρεπει να πω στην πινεζα να παραγγειλει γιατι ειμαι αποκλεισμενος απο την εφαρμογη
δεν θυμαμαι για πιο απο τα 2 , η τοτε που εφτασε απ εξω και κορνανε και του εριξα νερο με το λαστιχο πανω απο τον φρακτη και τον εκανα μουνι ή μια φορά που αργησε και τον κρατησα ομηρο .. καποιο απο τα 2 τους πειραξει , δεν μπορω να καταλαβω τον λογογιατι ρε;![]()
δεν θυμαμαι για πιο απο τα 2 , η τοτε που εφτασε απ εξω και κορνανε και του εριξα νερο με το λαστιχο πανω απο τον φρακτη και τον εκανα μουνι ή μια φορά που αργησε και τον κρατησα ομηρο .. καποιο απο τα 2 τους πειραξει , δεν μπορω να καταλαβω τον λογο
Φάε κανένα γκουντις και πολύ σου είναι,μας επρηξες τα παπαρια από το μεσημέρι Ρόμβης Κώστα και αρχιδια τελικά εφαγεςθα παρω wolt αλλα πρεπει να πω στην πινεζα να παραγγειλει γιατι ειμαι αποκλεισμενος απο την εφαρμογη
το θεμα ειναι οτι η πινεζα μου φοβαται να παραγγειλει μην την στοχοποιησουν
παρε απο την ετερη εφαρμογη ρε....το θεμα ειναι οτι η πινεζα μου φοβαται να παραγγειλει μην την στοχοποιησουν
αφου εκανε ζεστη ρε μουνι και ειχε υγρασια , δεν μπορω με την υγρασίαΦάε κανένα γκουντις και πολύ σου είναι,μας επρηξες τα παπαρια από το μεσημέρι Ρόμβης Κώστα και αρχιδια τελικά εφαγες
με μπαναρε το τσι τσι απο εκει , δεν το βλεπωπαρε απο την ετερη εφαρμογη ρε....
Μη πάθεις μητρικααφου εκανε ζεστη ρε μουνι και ειχε υγρασια , δεν μπορω με την υγρασία
το εχω γρουσουζια να ιδρώσω τυπεΜη πάθεις μητρικα
το εχω γρουσουζια να ιδρώσω τυπε
θα παω κανα Ζαχο κατα της μια , να παει να γαμηθει
Ναι στείλε τίποτα με το παιδίθα παω κανα Ζαχο κατα της μια , να παει να γαμηθει
ελα απο εκει να φας , τυπε , γωνια πανω τραπεζι καθομαι συνηθωςΝαι στείλε τίποτα με το παιδί
Μην έρθω τσαμπα;ελα απο εκει να φας , τυπε , γωνια πανω τραπεζι καθομαι συνηθως