The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
Τι σόι πουστροκωλομπαράδικα είναι αυτά;
Τι σόι πουστροκωλομπαράδικα είναι αυτά;
παμε μπαρακια σημερα ? πειραια...θα σου δειξωαν υ(φ)άρχει, θέλω να τη μάθω ... για πες
γκει...οσα και αν κονομησες
σε αγαπαω ρε μαλακα γιατι το κατεχεις......να πας παλικαρι μου , και να ξεκαθαρίσεις τα παντα και να δημιουργησεις καινουργια προβληματα
Την καλή την συνταγή την έχει ο κ. @koutavoulias .αν υ(φ)άρχει, θέλω να τη μάθω ... για πες
ειμαστε με την νεολαία θειοΤι σόι πουστροκωλομπαράδικα είναι αυτά;
δεν είμαι μπαρόβια εγώ ... εγώ είμαι κοπέλα για σπίτιπαμε μπαρακια σημερα ? πειραια...θα σου δειξω
παμε ρε μαλακες ολοι σε ενα κωλαδικο να καουν οι μπελβεντερε.....
Και ο Αθηναίος μέσα να καθαρίσει τη μπουγαδαδεν είμαι μπαρόβια εγώ ... εγώ είμαι κοπέλα για σπίτι
και εγω....θα παμε και μετα θα παμε σπιτιδεν είμαι μπαρόβια εγώ ... εγώ είμαι κοπέλα για σπίτι
ΠΑΠ ΠΑΠ ΠΑΠΑ ΠΑΠΑ ΠΑΠ ΠΑΠ
Μαλαματίνα,ουίσκυ κόκκινο τσόνυ όχι Τζόνυ και κόκα κόλα αλλά και πεπσι κάνει..Την καλή την συνταγή την έχει ο κ. @koutavoulias .
αφού έκανε like, ας τη γράψει κιόλαςΤην καλή την συνταγή την έχει ο κ. @koutavoulias .
Πες ώρα και μέρος μπρο..... πελφε κερνάει ο κοσκωτάς της καρδιάς μας.παμε ρε μαλακες ολοι σε ενα κωλαδικο να καουν οι μπελβεντερε.....
να μη μιλάς εκ μέρους άλλων ... δεν είναι πρέπονΚαι ο Αθηναίος μέσα να καθαρίσει τη μπουγαδα
Νανουκα την έγραψα.αφού έκανε like, ας τη γράψει κιόλας
να μη μιλάς εκ μέρους άλλων ... δεν είναι πρέπονΠες ώρα και μέρος μπρο..... πελφε κερνάει ο κοσκωτάς της καρδιάς μας.