troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
κανεις λαθος με βαρομας τρως το οξυγόνο , δεν ξερεις ουτε να ζησεις την ζωη
κανεις λαθος με βαρομας τρως το οξυγόνο , δεν ξερεις ουτε να ζησεις την ζωη
πες μας τον πόνο σουμετανιωνω καθε ωρα και στιγμη μετανιωνω.
θα πεθάνει γεμάτος απωθημένα και ανεκπλήρωτα όνειρα ..κανεις λαθος με βαρο
δεν ειμαι στα καλα μου κι οταν δεν ειμαι κανω μαλακιεςπες μας τον πόνο σου
αφησες καμία εγκυο ?δεν ειμαι στα καλα μου κι οταν δεν ειμαι κανω μαλακιες
και οταν κανω μαλακιες δει ειναι καθολου καλο για τους αλλους και κατα συνεπεια και για μενα.
η ζωη ειναι μια φουσκα οποτε δεν υπαρχουν ουτε απωθυμενα μονο ονειρα που παντα θα μενουν ονειρα γιατι δεν θα πραγματοποιηθουν στο επακρο.θα πεθάνει γεμάτος απωθημένα και ανεκπλήρωτα όνειρα ..
και τώρα τι έκανες (πάλι);δεν ειμαι στα καλα μου κι οταν δεν ειμαι κανω μαλακιες
και οταν κανω μαλακιες δει ειναι καθολου καλο για τους αλλους και κατα συνεπεια και για μενα.
η ζωη ειναι μια φουσκα οποτε δεν υπαρχουν ουτε απωθυμενα μονο ονειρα που παντα θα μενουν ονειρα γιατι δεν θα πραγματοποιηθουν στο επακρο.
ακομα τπτ.και τώρα τι έκανες (πάλι);
ακομα τπτ.
ετοιμάζεσαι να κάνεις δλδ;;ακομα τπτ.
να δωσω πουρπουαρ η οχι?φουσκα ειναι η δική σου , φουσκα απο μύξα
η καταθλιψη σου χτυπάει την πορτα και εσυ νομιζεις οτι ειναι το ντελιβερι
κατι ειναι και αυτο απο το τιποτα.στον τομέα σου δηλαδη , εχεις ταλεντο στο ΤΙΠΟΤΑ
δεν χρειαζεται , σου εχει ρουφηξει την ζωήνα δωσω πουρπουαρ η οχι?
οχι ρε καμια σχεση.ετοιμάζεσαι να κάνεις δλδ;;
τσαντίζεσαι προκαταβολικά;
ποια ζωη?δεν χρειαζεται , σου εχει ρουφηξει την ζωή
σου λενε οτι σε 48 ωρες θα πεθάνεις ... τί κανεις μέχρι τότε , ανεφερε συνοπτικα ( εδω να σε δω πουστη )οχι ρε καμια σχεση.
μπερδεμένα τα λεςοχι ρε καμια σχεση.
Ποιό είναι το μαγαζί να πάω να κάνω κανένα χορό απ αυτούς που περίσσεψαν;μια φορα ειχα παει σε ενα πουταναδικο στριπτιζ ,
ημουν φορτωμενος μετρητο τυχαια
καθομαι μπαρ ενω ξερεις ολοι σε σπρωχνουν σε τραπεζι και καλα για καταναλωση και χωρους .
Καθομαι μπαρ , του λεω φερε οτι δεν ειναι μπομπα , και μου φερνει ενα κρασι μικρο μπουκαλι με καπακι σαν ουζου.
λεω στον μπαρμαν φωναξε μου αυτον με τις μαρκες , του κανει νοημα ερχετε , μου λεει 5 ευρω η μαρκα , οκ λεω , ποσσες εχεις ? με κοιταει καλα καλα .. ψαχνει τσεπες μετραει μου λεει 68, οκ του λεω δωστες μου ολες ,και βγαζω μετρητο εξω και αρχιζω και μετραω 50αρικα , του λεω 68*5=340 , δεν εχω ψιλα παρε 350 φερε ρεστα , κατσε μου λεει να παρω απο ενα κοριτσι αλλες 2 , χαχαχαχα
ρε, μήπως έβαλες βενζίνη και γι' αυτό είσαι έτσι?οχι ρε καμια σχεση.
πηρα και αλλες μετα , και οτι περισσεψε τα εδωσα στην Ντενια , ενα ξανθό μουνι απιστευτο , τα πρωινα πηγαινε σχολη κομμωτικηςΠοιό είναι το μαγαζί να πάω να κάνω κανένα χορό απ αυτούς που περίσσεψαν;