Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
δεν πίνω ουΐσκι ... πάει η συνταγή ... καμμένηΜαλαματίνα,ουίσκυ κόκκινο τσόνυ όχι Τζόνυ και κόκα κόλα αλλά και πεπσι κάνει..
Το θρυλικό Τούμπα Λιμπρε.
δεν πίνω ουΐσκι ... πάει η συνταγή ... καμμένηΜαλαματίνα,ουίσκυ κόκκινο τσόνυ όχι Τζόνυ και κόκα κόλα αλλά και πεπσι κάνει..
Αυτό το ξεπουπουλιάζουμε πρώτα;Μαλαματίνα,ουίσκυ κόκκινο τσόνυ όχι Τζόνυ και κόκα κόλα αλλά και πεπσι κάνει..
Ανοιξες το βουλγαρικό χωρίς τη βαλβίδα;ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΥΙΣΚΥ ΜΩΡΕ;
όρσε, νούμερο !!!να μη μιλάς εκ μέρους άλλων ... δεν είναι πρέπον
Συγνώμη και αποχωρώ. Ο τελευταίος να πατήσει το λουκέτο.να μη μιλάς εκ μέρους άλλων ... δεν είναι πρέπον
θα πιουμε κοκτειλς,θα μιλησουμε για τον ερωτα,η ζωη ειναι μικρηδεν πίνω ουΐσκι ... πάει η συνταγή ... καμμένη
Όχι ρε το ζωντανό.Οσο ζω μαθαίνω..Αυτό το ξεπουπουλιάζουμε πρώτα;
όρσε, νούμερο !!!
(χαριτολογώ)
συγγνωμηΣυγνώμη και αποχωρώ. Ο τελευταίος να πατήσει το λουκέτο.
Συγνώμη και αποχωρώ. Ο τελευταίος να πατήσει το λουκέτο.
Είσαι μαγκάκι φίνο και καραμπουζουκλίδικο.συγγνωμη
μουνακια ειστε.ρε μηπως να μην κλεισουμε το νημα?
καλα παιδια εισαστε ολοι.....
μια φορα ειχα παει σε ενα πουταναδικο στριπτιζ ,Πες ώρα και μέρος μπρο..... πελφε κερνάει ο κοσκωτάς της καρδιάς μας.
μια φορα ειχα παει σε ενα πουταναδικο στριπτιζ ,
ημουν φορτωμενος μετρητο τυχαια
καθομαι μπαρ ενω ξερεις ολοι σε σπρωχνουν σε τραπεζι και καλα για καταναλωση και χωρους .
Καθομαι μπαρ , του λεω φερε οτι δεν ειναι μπομπα , και μου φερνει ενα κρασι μικρο μπουκαλι με καπακι σαν ουζου.
λεω στον μπαρμαν φωναξε μου αυτον με τις μαρκες , του κανει νοημα ερχετε , μου λεει 5 ευρω η μαρκα , οκ λεω , ποσσες εχεις ? με κοιταει καλα καλα .. ψαχνει τσεπες μετραει μου λεει 68, οκ του λεω δωστες μου ολες ,και βγαζω μετρητο εξω και αρχιζω και μετραω 50αρικα , του λεω 68*5=340 , δεν εχω ψιλα παρε 350 φερε ρεστα , κατσε μου λεει να παρω απο ενα κοριτσι αλλες 2 , χαχαχαχα
το εχω κανει
μας τρως το οξυγόνο , δεν ξερεις ουτε να ζησεις την ζωημετανιωνω καθε ωρα και στιγμη μετανιωνω.