Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
αλήθεια ?ειδα το blacklight to kainoyrio toy liam neeson.....moyfa olkhs
ήθελα να πάω να το δω ...
αλήθεια ?ειδα το blacklight to kainoyrio toy liam neeson.....moyfa olkhs
αφου σου λεει ο αρχηγος οτι ειναι μουφα ετσι ειναιαλήθεια ?
ήθελα να πάω να το δω ...
Μην διαδιδεις ψεματακαλα ενημερωσεις σταματησαν να ερχονται , αν μπεις κατα τυχη στο νημα και δεις εχει καλως , αλλιως παρε το αρχιδια μου μελος του μπου
Μην διαδιδεις ψεματα
Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσουμε το μπου από 50% με την μόνη προϋπόθεση να βάλουμε τον @athinaios44 administrationκαλα ενημερωσεις σταματησαν να ερχονται , αν μπεις κατα τυχη στο νημα και δεις εχει καλως , αλλιως παρε το αρχιδια μου μελος του μπου
εγω θα προτεινα μονιμα μπαν να ειναιΑν ενδιαφέρεσαι να αγοράσουμε το μπου από 50% με την μόνη προϋπόθεση να βάλουμε τον @athinaios44 administration
Aπο το φετινο σαβραβαιβορ ειναι αυτη στο αβαταρ?
οχι ρε μαν .. τι τον πε΄ρασες ?? Σοπρανο της λυρικής ειναιAπο το φετινο σαβραβαιβορ ειναι αυτη στο αβαταρ?
ναι ΣοφιαναAπο το φετινο σαβραβαιβορ ειναι αυτη στο αβαταρ?
ο Αλεξουκος ειμαι σίγουρος οτι θα διαλέξει την πρώτη επιλογη για τον αλλον δεν ειμαι σιγουρος
Δεν ξέρω ρε τύπε, είπα να δώσω και γω μια λύση γιατί είχαν μια διχογνωμία για το θέμα της δεη.ο Αλεξουκος ειμαι σίγουρος οτι θα διαλέξει την πρώτη επιλογη για τον αλλον δεν ειμαι σιγουρος
Δεν το βλεπω το φετινοΛες να κανουνε κανενα γκιβαγουει στο νημα για να μαζευτει κοσμος?Να δωσουμε ενα ξμποξ γιαπαραδειγμαναι Σοφιανα