barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Σπαγγέτι τυριών από τα χεράκια μου, σαλάτα του σεφ με σως γιαουρτιού πάλι από τα χέρια μου και 1,5 λίτρο ζέρο από την 3ΕΕ ναι πάντα.εσυ μάν;
Σπαγγέτι τυριών από τα χεράκια μου, σαλάτα του σεφ με σως γιαουρτιού πάλι από τα χέρια μου και 1,5 λίτρο ζέρο από την 3ΕΕ ναι πάντα.εσυ μάν;
Mια χαρά μαν εύγε.Σπαγγέτι τυριών από τα χεράκια μου, σαλάτα του σεφ με σως γιαουρτιού πάλι από τα χέρια μου και 1,5 λίτρο ζέρο από την 3Ε
χρυσά αυτά τα χεράκια σου!Σπαγγέτι τυριών από τα χεράκια μου, σαλάτα του σεφ με σως γιαουρτιού πάλι από τα χέρια μου και 1,5 λίτρο ζέρο από την 3Ε
3,θα πιω ακομα εναν οσο προλαβαινωΤι λέει μαν πόσους;
Ναι,θυμηθηκα,αν και νομιζα Μαριαννα.Αυτη στο αβαταρ ειναι η νεα σου καψουραmarina
Εδώ είσαι?marina
Ακρίβηναν?3,θα πιω ακομα εναν οσο προλαβαινω
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για ταινίες τις τελευταίες εβδομάδες.
bre sen kafiesai. επιλεγμενα μπαζα εχει φετος.Ναι,θυμηθηκα,αν και νομιζα Μαριαννα.Αυτη στο αβαταρ ειναι η νεα σου καψουρα
Παιζει Ραφαλο,Ρεινολντς και ειπα λετς γκιβ ιτ α τραιΗ αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για ταινίες τις τελευταίες εβδομάδες.
τσεκαρω σχεδια θυροτηλεορασης για αυριο. ακομα διαβασμα ριχνω γαμω τη δουεια μου.Εδώ είσαι?
Ναι ενω τις αλλες σεζον...Ειχε μια καλη στο πρεπερσινο λη στο περσινο νομιζω,ειχε μπει δεκαδα αλλα εφυγε μεταbre sen kafiesai. επιλεγμενα μπαζα εχει φετος.
Εγώ τι νομίζεις κάνω? Έχεις καμιά καλή θυροτηλεόραση 8Κ?τσεκαρω σχεδια θυροτηλεορασης για αυριο. ακομα διαβασμα ριχνω γαμω τη δουεια μου.
και μετα βγαινουν οι καποτες και σου λενε,τεχνικος και αλλες παπαριες που να ξεραν,νομιζουν ολα ειναι οικοδομη.Εγώ τι νομίζεις κάνω? Έχεις καμιά καλή θυροτηλεόραση 8Κ?
Πως και δεν είσαι Αττική οδό?και μετα βγαινουν οι καποτες και σου λενε,τεχνικος και αλλες παπαριες που να ξεραν,νομιζουν ολα ειναι οικοδομη.