shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
εγω το βλεπωΔεν το βλεπω το φετινοΛες να κανουνε κανενα γκιβαγουει στο νημα για να μαζευτει κοσμος?Να δωσουμε ενα ξμποξ γιαπαραδειγμα
εγω το βλεπωΔεν το βλεπω το φετινοΛες να κανουνε κανενα γκιβαγουει στο νημα για να μαζευτει κοσμος?Να δωσουμε ενα ξμποξ γιαπαραδειγμα
Καλα να παθειςεγω το βλεπω
ανήσυχο για τον μπαρο δεν εμφανίστηκε λες να έπαθε καμια ηλεκτροπληξία ?Καλα να παθεις
Εχει μεγαλη εσωτερικη αντισταση,μην τον φοβασαιανήσυχο για τον μπαρο δεν εμφανίστηκε λες να έπαθε καμια ηλεκτροπληξία ?
ααα, αυτός είναι ο αρχηγός ?αφου σου λεει ο αρχηγος οτι ειναι μουφα ετσι ειναι
ποιος αλλος θα μπορούσε μονο αυτοςααα, αυτός είναι ο αρχηγός ?
Εχει μεγαλη εσωτερικη αντισταση,μην τον φοβασαι
Στην Αττική οδό είναι και περιμένει...ανήσυχο για τον μπαρο δεν εμφανίστηκε λες να έπαθε καμια ηλεκτροπληξία ?
Αδελφός ατενέζος είναι αρχηγός (από κούνια).ααα, αυτός είναι ο αρχηγός ?
ρώτησα για να ξέρω καθώς:ποιος αλλος θα μπορούσε μονο αυτος
αααα, αρχηγός από κούνια ... γι' αυτό είναι λίγο γκρινιάρης ?Αδελφός ατενέζος είναι αρχηγός (από κούνια).
Ο νίπλης είναι ο γκρινιάρης, ατενέζος είναι άρχοντας, ΑΡΧΟΝΤΑΣ.αααα, αρχηγός από κούνια ... γι' αυτό είναι λίγο γκρινιάρης ?
Τι λέει μανΟ νίπλης είναι ο γκρινιάρης, ατενέζος είναι άρχοντας, ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
μπα ... εκείνος ο άλλος είναι δειλόςΟ νίπλης είναι ο γκρινιάρης, ατενέζος είναι άρχοντας, ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
Τι τσίμπησες μαν;Τι λέει μαν
Τώρα πήρα κάτι πίτσες σαλάτες και πεινερλι για σπρωξιμοΤι τσίμπησες μαν;
Υγιεινή διατροφή, την κατάλληλη ώρα.Τώρα πήρα κάτι πίτσες σαλάτες και πεινερλι για σπρωξιμο
Ε ναι πάντα.εσυ μάν;Υγιεινή διατροφή, την κατάλληλη ώρα.
πάλι υγιεινή διατροφή?Τώρα πήρα κάτι πίτσες σαλάτες και πεινερλι για σπρωξιμο
πιάσε κόκκινο!!!Υγιεινή διατροφή, την κατάλληλη ώρα.
Είναι στο ξύλο φούρνο είναι λαιτπάλι υγιεινή διατροφή?
Μπάρμπα Σταύρος.Είναι στο ξύλο φούρνο είναι λαιτ
καλή όρεξη !!!Είναι στο ξύλο φούρνο είναι λαιτ