ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.100
- Πόντοι
- 5.006
Έτσι παλιό μουνόπανα πες ταPoulo oloi.
To nima Kleinei.
Έτσι παλιό μουνόπανα πες ταPoulo oloi.
To nima Kleinei.
Mhn brizis re mouniΈτσι παλιό μουνόπανα πες τα
Μη βρίζεις μανMhn brizis re mouni
Είδες παλικάρι από τα λίγα ..η τύχη σου χτυπάει την πόρταχρυσά αυτά τα χεράκια σου!
ειχα αραξει πιο πανω στο μπρεντ φακτορυ εφαγα πρωινο δεκατιανο μεσημεριανο και αρχιδια χθες κατι πηγε να γινει αλλα εκοψε σημερα παπαριες μεχρι ηλιο εβγαλε.Πως και δεν είσαι Αττική οδό?
Πήγαινε αύριο μετά τις 11, βρες μέρος και άραξε μέχρι να αποκλειστείς από το χιόνι και κάνε και την αίτηση για το 2000αρο να την έχεις έτοιμη...ειχα αραξει πιο πανω στο μπρεντ φακτορυ εφαγα πρωινο δεκατιανο μεσημεριανο και αρχιδια χθες κατι πηγε να γινει αλλα εκοψε σημερα παπαριες μεχρι ηλιο εβγαλε.
Aμα παει καθε μερα,βλεπω σε ενα δεκαημερο να ψαχνει για xxxlarge ρουχαΠήγαινε αύριο μετά τις 11, βρες μέρος και άραξε και μέχρι να αποκλειστείς από το χιόνι και κάνε και την αίτηση για το 2000αρο να την έχεις έτοιμη...
Όχι, αύριο θα ρίξει.Aμα παει καθε μερα,βλεπω σε ενα δεκαημερο να ψαχνει για xxxlarge ρουχα
Μαστερσεφ εννοεις?Δεν γνωριζω.Εγω παντως ειδα χιονακι προχθεςΌχι, αύριο θα ρίξει.
Μετά καλοκαίρι... λέμε τώρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δίπλα τρώνε περιστέρια?
Κι' εμείς χθες, πάααάρα πολύ... για μισή ώρα...Μαστερσεφ εννοεις?Δεν γνωριζω.Εγω παντως ειδα χιονακι προχθες
λεγε ρε θα ριξει?στο λογο σου?θα ειμαι μεταμορφωση οποτε την εχω την αττικη.Όχι, αύριο θα ρίξει.
Μετά καλοκαίρι... λέμε τώρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δίπλα τρώνε περιστέρια?
Eχει στον αντ1 εκπομπη για την ενεργεια.Ατενεζος πρεπει να ριξει ενα βλεφαροΚι' εμείς χθες, πάααάρα πολύ... για μισή ώρα...
η καλυτερη ενεργεια ειναι η κλεμμενη.Eχει στον αντ1 εκπομπη για την ενεργεια.Ατενεζος πρεπει να ριξει ενα βλεφαρο