baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
με ταραξανε οι μουνηδες,σε λιγο θα μου πουν και που ηταν τα μαγαζια στην πλατεια ταμπουριων η τα καφε στην αμφιαλη.μεσηλικες θα λες..οπως χαρτοπολεμος,εσυ κλπ
με ταραξανε οι μουνηδες,σε λιγο θα μου πουν και που ηταν τα μαγαζια στην πλατεια ταμπουριων η τα καφε στην αμφιαλη.μεσηλικες θα λες..οπως χαρτοπολεμος,εσυ κλπ
Φύγε εσύ από εδώ εμείς η Πειραιώτες μιλάμε ΦΥΓΕ γαμιολη.μεσηλικες θα λες..οπως χαρτοπολεμος,εσυ κλπ
file-Mpare ola τα ξερεις,ΟΛΑμε ταραξανε οι μουνηδες,σε λιγο θα μου πουν και που ηταν τα μαγαζια στην πλατεια ταμπουριων η τα καφε στην αμφιαλη.
βλεπω τελικο μπασκετ...Φύγε εσύ από εδώ εμείς η Πειραιώτες μιλάμε ΦΥΓΕ γαμιολη.
Εσύ μιλάμε δε ξέρεις τίποτα κοιμάσαι όρθιος.με ταραξανε οι μουνηδες,σε λιγο θα μου πουν και που ηταν τα μαγαζια στην πλατεια ταμπουριων η τα καφε στην αμφιαλη.
Φύγε εσύ από εδώ εμείς η Πειραιώτες μιλάμε ΦΥΓΕ γαμιολη.file-Mpare ola τα ξερεις,ΟΛΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βλεπω τελικο μπασκετ...
Έχεις να φαςfile-Mpare ola τα ξερεις,ΟΛΑ
βλεπω τελικο μπασκετ...
βλεπω τελικο μπασκετ...Φύγε εσύ από εδώ εμείς η Πειραιώτες μιλάμε ΦΥΓΕ γαμιολη.
για να δουμεΈχεις να φας
βλεπω τελικο μπασκετ...
για να δουμε
για πες κοσμοτε μας δειχνει σημερα?Εσύ μιλάμε δε ξέρεις τίποτα κοιμάσαι όρθιος.
Ναιγια πες κοσμοτε μας δειχνει σημερα?
ρε τι εκανε η λιντς ποιος μαλακας περιγραφει ο τσωχος ειναι που υορλιαζει.Ναι
Και μπασκετ το γενεδ
Οχι άλλος μαλακαςρε τι εκανε η λιντς ποιος μαλακας περιγραφει ο τσωχος ειναι που υορλιαζει.
Εκεί που είναι το gazi college ήταν Δεληολάνης, δίπλα, Παπασπυρου, Μπολέτσι, στενό, Αλεξάνδρειο, Belle ami, fondana.ο Παπασπύρου ήταν εκεί που είναι τώρα το Gazi College
Στο στενό μέσα αριστερά από πασαρέλα!που ήταν το bolero ? για θυμίστε μου ...
μπορει να ηταν και δεληολανης καποιο καφε ζαχαροπλαστειο ηταν ο παπασπυρου ηταν διπλα με αλεξανδρειο.Εκεί που είναι το gazi college ήταν Δεληολάνης, δίπλα, Παπασπυρου, Μπολέτσι, στενό, Αλεξάνδρειο, Belle ami, fondana.
τσακω πρωτο δεκαλεπτοτι κανεις φιλε-Μπαρε;
1ο ΤΕΛ Δραπετσώνας. Σωκράτους και Σπάρτης δίπλα από τον Σκλαβενίτηστο 2ο Λύκειο Δραπετσώνας ???
Ο Παπασπύρου ήταν πιο μέσα, δεν ήταν στο gazi college. Τέλη δεκαετίας '80 ήταν Δεληολανης στη γωνία. Εκεί που είναι το public, θυμάμαι το crystal palace. Ποιος θυμάται serenade στο ισόγειο της πολυκατοικίας τέρμα Γεώργιου και Πανόραμα - όνειρο στον 5ο όροφο;;;τα θυμάσαι ΟΛΑ λάθος!!!
εκεί που είναι το Public ήταν ο κινηματογράφος Παλλάς που όταν έκλεισε είχε ανοίξει αρχικά ομώνυμο club
εκεί που ήταν το ΝΕΟΝ και τώρα τα MARCS & Spencer ήταν πάλι κινηματογράφος ... το Κάπιτολ μάλλον, γιατί υπήρχε κι άλλος ένας κινηματογράφος το Σπλέντιτ που τώρα είναι ο Σκλαβενίτης.
ο Παπασπύρου ήταν ΠΑΝΤΑ γωνία εκεί που είναι το Gazi College
το Αλεξάνδρειο ήταν πιο πέρα μέσα στην πασαρέλα και τώρα εκεί είναι απλά μια πολυκατοικία
του Μπελαμή το ουζερί ακόμα πιο μέσα όπου και παραμένει ανακαινισμένο και έχει μετατραπεί σε ένα all day στέκι
ΔΕ θα μας μάθεις μικρούλη τον Πειραιά !!!