athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.736
- Πόντοι
- 12.756
45-39το νεον που ηταν?
45-39το νεον που ηταν?
ρε μλκς ειμαι μικρος τη μοναδικη ντισκο που ξερει ειναι η μπουμ μπουμ.Dorian Grey,προλαβες ?
μωρη πετουγια μην πεταγεσαι γιατι θα καταπιεις τα κοκαλα σου στο τελος.
ποσο εισαι?ρε μλκς ειμαι μικρος τη μοναδικη ντισκο που ξερει ειναι η μπουμ μπουμ.
32ποσο εισαι?
μωρη πετουγια μην πεταγεσαι γιατι θα καταπιεις τα κοκαλα σου στο τελος.
ψευτη
π μαγουλακιας εχει φαει σαν φιδι και τον εχει παρει στον καναπε.
αστακουδακια και πουτσακια φουλπ μαγουλακιας εχει φαει σαν φιδι και τον εχει παρει στον καναπε.
αλλος αυτος τον σκορπιο απο τον αστακο δεν τον ξεχωριζει η βλαχα.αστακουδακια και πουτσακια φουλ
τα κατεψυγμενα τα πληρωνει για ολοφρεσκα ο παπαρας..η χαρα του μαγαζατορααλλος αυτος τον σκορπιο απο τον αστακο δεν τον ξεχωριζει η βλαχα.
τωρα που θα μπει και θα εχει φαει αστακο ταιλανδης θα σε γαμησει γι'αυτα που λες.τα κατεψυγμενα τα πληρωνει για ολοφρεσκα ο παπαρας..η χαρα του μαγαζατορα
αν μπει και βρισει θα του γδαρω το τομαρι του μαγουλιθρα...εδω θα ειναι σοβαρος δεν ειναι το κελι που ηταν στον Δομοκο με τους αλλους εγκληματιες του Λευκου Κολαρουτωρα που θα μπει και θα εχει φαει αστακο ταιλανδης θα σε γαμησει γι'αυτα που λες.
απο εκει του εχουν μιενει οι δυσκολιες στον υπνο?αν μπει και βρισει θα του γδαρω το τομαρι του μαγουλιθρα...εδω θα ειναι σοβαρος δεν ειναι το κελι που ηταν στον Δομοκο με τους αλλους εγκληματιες του Λευκου Κολαρου
εμ....απο εκει του εχουν μιενει οι δυσκολιες στον υπνο?
εμείς το εγκαινιάσαμε !!!
ήταν Ιανουάριος ή Φεβρουάριος του 1985 ... η χρονιά μου ήμασταν στην Γ' Λυκείου!!!
τι μου θύμισες τώρα ... όμορφες, γλυκές αναμνήσεις ... !!!
σήμερα θα συναντηθούμε παρέα από συμμαθητές ... θα τους το πω!!!
αν μπει και βρισει θα του γδαρω το τομαρι του μαγουλιθρα...εδω θα ειναι σοβαρος δεν ειναι το κελι που ηταν στον Δομοκο με τους αλλους εγκληματιες του Λευκου Κολαρου
ΤΣΑΚΩΓεννηθείσα το 1968;
Εμείς σας είχαμε για παιδούλα ενώ εσείς έχετε πάρει τζούρα από κλιμακτήριο.
στα μετρα σου ειναι,ταμαμ.Γεννηθείσα το 1968;
Εμείς σας είχαμε για παιδούλα ενώ εσείς έχετε πάρει τζούρα από κλιμακτήριο.
Χωρίς τα σαββατοκύριακα και όλες τις αργίες.
τα κατεψυγμενα τα πληρωνει για ολοφρεσκα ο παπαρας..η χαρα του μαγαζατορα