Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
στο 2ο Λύκειο Δραπετσώνας ???Πηγαίναμε Φοντάνα που ήταν πιο rock πριν γράψει ο Κυριαζής το τραγούδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δραπετσώνα
στο 2ο Λύκειο Δραπετσώνας ???Πηγαίναμε Φοντάνα που ήταν πιο rock πριν γράψει ο Κυριαζής το τραγούδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δραπετσώνα
Σε αυτό πήγαινα σχολείο.στο 2ο Λύκειο Δραπετσώνας ???
Νιπληη ωραίος ο μακαροςαπο τα καλυτερα κομεντς
'' Σε πονάει που ο μαν έβγαλε φράγκα και πήρε το Lambo του, ενώ εσυ έχεις μείνει ένας φουκαράς που πίνει ακόμα μπαφους και κανεί πάσες σουβλάκια με ενα πρεζοπαπο εξι μέρες τη βδομαδα ''
πασες σουβλακια
πρεζοπαπο
εμείς το εγκαινιάσαμε !!!Σε αυτό πήγαινα σχολείο.
Εμείς το 1990.εμείς το εγκαινιάσαμε !!!
ήταν Ιανουάριος ή Φεβρουάριος του 1985 ... η χρονιά μου ήμασταν στην Γ' Λυκείου!!!
τι μου θύμισες τώρα ... όμορφες, γλυκές αναμνήσεις ... !!!
σήμερα θα συναντηθούμε παρέα από συμμαθητές ... θα τους το πω!!!
Φύγε αν δεν σου αρέσει ΦΥΓΕ όχι πολλά ΠΟΛΛΑμου το κανατε εδω μεσα τουριστικό οδηγο του Πειραιά
τα θυμάσαι ΟΛΑ λάθος!!!να κλεισει το νημα,καπη εχει καταντησει.
ο παπασπυρου νομιζω ηταν διπλα απο το αλεξανδρειο εκει που ειναι το γκαζι κολετζ ηταν το παπαγαλινο,απεναντι εκει που ειναι το παμπλικ σημερα ηταν το νεον.
τελειωνοντας το αλεξανδρειο και μετα το στενοι γωνια η ντε λουκα,συνεχιζες και εβρισκες τη φοντανα και καπου χωμενο στου παπασπυρου ηταν και το γνωστο ουφαδικο.
Φύγε αν δεν σου αρέσει ΦΥΓΕ όχι πολλά ΠΟΛΛΑ
Τι λέει το μενού μαν; το πρόγραμμα;
Φευγω
Μεινε με την χοντρη που τριβονται τα μπουτια της
τα θυμάσαι ΟΛΑ λάθος!!!
εκεί που είναι το Public ήταν ο κινηματογράφος Παλλάς που όταν έκλεισε είχε ανοίξει αρχικά ομώνυμο club
εκεί που ήταν το ΝΕΟΝ και τώρα τα MARCS & Spencer ήταν πάλι κινηματογράφος ... το Κάπιτολ μάλλον, γιατί υπήρχε κι άλλος ένας κινηματογράφος το Σπλέντιτ που τώρα είναι ο Σκλαβενίτης.
ο Παπασπύρου ήταν ΠΑΝΤΑ γωνία εκεί που είναι το Gazi College
το Αλεξάνδρειο ήταν πιο πέρα μέσα στην πασαρέλα και τώρα εκεί είναι απλά μια πολυκατοικία
του Μπελαμή το ουζερί ακόμα πιο μέσα όπου και παραμένει ανακαινισμένο και έχει μετατραπεί σε ένα all day στέκι
ΔΕ θα μας μάθεις μικρούλη τον Πειραιά !!!
τι κανεις καρδιες ρε κεφτε εγω τα γραφω ομορφα και ωραια και ΣΩΣΤΑ.
εγω πηγαινα πισινα, μαρινατι κανεις καρδιες ρε κεφτε εγω τα γραφω ομορφα και ωραια και ΣΩΣΤΑ.
τι κανεις φιλε-Μπαρε;τι κανεις καρδιες ρε κεφτε εγω τα γραφω ομορφα και ωραια και ΣΩΣΤΑ.
το φιν που ητανε? θυμασαι?παμε να σας μαθω μπαλιτσα οπως ξεκιναει η πασαρελα ειχαμε
παπαγαλινο-παπασπυρου-ουφαδικο-αλεξανδρειο-ντε λουκα-φοντανα
το νεον ηταν εκει που ειναι τ παμπλικ και ειχαν ισογειο και οροφο.
ηρθαν οι ηλικιωμενοι να παιξουν παιχνιδια μνημης.τι κανεις φιλε-Μπαρε;
και παντα ητανε μπελαμιτο φιν που ητανε? θυμασαι?
κατεβαινωντας την χαριλαου τρικουπη εχει ενα καπη πηγαινε και παρε δωματιο θα σου στειλω και τη νανα.το φιν που ητανε? θυμασαι?
μεσηλικες θα λες..οπως χαρτοπολεμος,εσυ κλπηρθαν οι ηλικιωμενοι να παιξουν παιχνιδια μνημης.