Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Και να πεις ότι δεν το ειπα... Το είπα. Πολλά τα χτυπήματα..
οντως....
παει για νανι ο Αθηναιος .... νανι νανι το μοσχαρι κάνει
γαμιολα τεμπελαρε Αθηναιε
εσυ μπορει να εχεις χοληστερινη,τριγλυκεριδια,λιπος στο συκωτι και ουρικο οξυ απο την ξαπλα ΑΛΛΑ εμεις δουλευουμε και μαλιστα ΣΚΛΗΡΑ

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.653
Πόντοι
14.936
κριμα ρε πουστη , και γουσταρω τα παρακμιακα , που πανε μονοι τους διυλιστήρια και αλλα φορτωνουν και άλλα πουλανε στο πρατηριο και σου λεει , τυπε δεν εχει απλη μονο 100αρα , και εχει 4 υπογιες γεματες 100αρα και 2 μικρες μια ντιζελ και η αλλη απλη
Αυτα που μετα το αμαξι θελει ευχελαιο για να στρωσει....
Να βγουν τα δαιμονια και οι καλικαντζαροι απο μεσα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
μεγαλη μαγκια ειναι αυτοι οι τυποι που μπαινουν μεσα στο πρατηριο και πουλανε πατακια αυτοκινητων ..
ειδικα τα υφασματινα , που σου αφηνει εκει δειγμα και σου λεει οτι δεν εχω με παιρνεις και στο φερνω
και μπορει να σκασει πορσε συλλεκτικη και να τον παρεις και σε μιση ωρα σκαει με το πατακι το βελουδινο με κεντημα πορσε επανω που τα μπροστα κανουν και πισω , οπως και να τα βαλεις καθονται

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Αυτα που μετα το αμαξι θελει ευχελαιο για να στρωσει....
Να βγουν τα δαιμονια και οι καλικαντζαροι απο μεσα..
2 φορες εχω αλλαξει τρομπα απο γαμωβενζινες....επαθα και εμαθα εδω και χρονια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
αμα δεν εχεις σβησει γρατζουνια σε βενζιναδικο που εχει περασει κλειδι και εχει βγει απο την αλλη και σκαει ο βενζινας με στουπι μαυρο απο το καθαρισμα του δεικτη λαδιων , παει στην μανικα κανει ενα τσικ το λουζει με βενζινη , παει μεσα εκει που εχει τα λαδια παιρνει και λιγο υγρο φρενων με αλοιφη μαζι και ερχετε και σου λεει ..
-Μην τρελενεσαι το περναω ενα χερι και γινεται κομπλε με το φαρμακο , δεν θα φαινεται τιποτα !!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
αμα δεν εχεις σβησει γρατζουνια σε βενζιναδικο που εχει περασει κλειδι και εχει βγει απο την αλλη και σκαει ο βενζινας με στουπι μαυρο απο το καθαρισμα του δεικτη λαδιων , παει στην μανικα κανει ενα τσικ το λουζει με βενζινη , παει μεσα εκει που εχει τα λαδια παιρνει και λιγο υγρο φρενων με αλοιφη μαζι και ερχετε και σου λεει ..
-Μην τρελενεσαι το περναω ενα χερι και γινεται κομπλε με το φαρμακο , δεν θα φαινεται τιποτα !!!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.653
Πόντοι
14.936
Που να δεις στο βυτιο μια φορα που εβαλα στον Πυργο σε ενα Τσιγγανοιλ
επειδη θα εμενα τι επαθα..
Μου εβαλαν πετρελαιο μιξη πελετ με καλτσες φανταρων... :confused:
Τουφα το ντουμανι στην Εθνικη..
Τρομαξα να γυρισω με ατροφια στην Αθηνα..:badair:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.525
Πόντοι
2.606
μολις εμαθε απο εσενα οτι ξεβιδώνει αυτο ...
τοσο καιρο το εβαζε ολο το τηλεφωνο στο κωλο
Αχ ρε μουνι τι του εκανες , του χαλασες το ονειρο
Προβλέπω αν το δει αυτό ο σεσκουλας να πάει να στησει αντίσκηνο στην πορτα του αθηναιου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
γαμωσπιτοι :undecided:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
βυτιο με σκατα?
:think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.525
Πόντοι
2.606
Ωραίο ντουμάνι κάνει με την καφέ λαστιχένια παντόφλα....ένα αλάνι του τις δίναμε και κατέβαζε αμάξι σε αγώνες ντραξτερ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Ρε μαλακα Τακη μην σκοτωνεστε ρε γαμωτο..
Εδω ειμαστε ολοι φιλαρακια.
Ξεκολλατε..
Ολα καλα?
γαμιολας ειναι θελει πουτσομαχαιρωμα στον πρωκτο αφου πρωτα του κανουν χωριστρα τις κωλοτριχες του

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
μαλακα δεν θα ξεχάσω ποτε ένα καλοκαιρι ειμαι στον δικο μου εδω κατω παραλια , κινηση απο κοσμο της πουτανας μεσα εξω αυτοκινητα πλυσιματα κτλ ολοι να τρεχουν και σκανε 2 σαπιες με κατι μαγιο με τα κωλομερια εξω και σερνουν ενα πραγμα διπλωμενο σαν σαμπρελα ..
σκανε σιγα σιγα προς τον αερα εκει , αυτη την μαλακια που βγαινει κιολας με την μπουκαλα , που κουμπωνει και γεμιζει αερα , και λενε :
-Θα μας βαλετε λιγο αερα στο στρωμα σας παρακαλω ?
βλεπει εκει ενας Πακι που ειχε στο πλυσιμο τα κωλομερια λεει ας παω
καθεται ξεκιναει με την μαλακια αυτη με την μπουκαλα απο κατω , δινει αερα κανα 10 λεπτο ουτε καν που ξεδιπλωθηκε η μαλακια , τελειωσε και η μπουκαλα .. παει μεσα φερνει απο το πλυντηριο το λαστιχο αερα που ειναι συνδεμενο απ ευθειας με το κομπρεσερ αερος , βαζει , βαζει , βαζει , βαζει ξεκιναει και ξεδιπλωνεται η μαλακια , ξεδιπλωνεται , μην τα πολυλογω μετα απο κανα 30 λεπτο μαλακα το στρωμα εχει πιασει το μισο βενζιναδικο , ειναι σαν και αυτα που ειχε στο Καστρο του Τακεσι , κατι τεραστια που εχουν σε κατι πισινες , πρεπει να ηταν 25 τετραγωνικα , τεραστιο το γαμημενο.
Ουτε καν να το κουβαλησουν δεν μπορουσαν οι σαπιες , αααα λενε εγινε πολυ μεγαλο αυτο , τελικα αρχιζουν και το σερνουν και πανε να περασουν παραλιακη , της γαμιολας εγινε , ειχε κλεισει ολος ο δρομος , το τι παναγια επεφτε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ο βενζινας εξαλος με τον Πακιστανο , θα σου γαμησω το σπιτι του ελεγε , μια ωρα ασχολιοσουν με τις μαλακισμενες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ωραίο ντουμάνι κάνει με την καφέ λαστιχένια παντόφλα....ένα αλάνι του τις δίναμε και κατέβαζε αμάξι σε αγώνες ντραξτερ...

Αυτές τις βάζαμε για προσάναμμα στις ξυλόσομπες στο στρατό. :)

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.653
Πόντοι
14.936
μαλακα δεν θα ξεχάσω ποτε ένα καλοκαιρι ειμαι στον δικο μου εδω κατω παραλια , κινηση απο κοσμο της πουτανας μεσα εξω αυτοκινητα πλυσιματα κτλ ολοι να τρεχουν και σκανε 2 σαπιες με κατι μαγιο με τα κωλομερια εξω και σερνουν ενα πραγμα διπλωμενο σαν σαμπρελα ..
σκανε σιγα σιγα προς τον αερα εκει , αυτη την μαλακια που βγαινει κιολας με την μπουκαλα , που κουμπωνει και γεμιζει αερα , και λενε :
-Θα μας βαλετε λιγο αερα στο στρωμα σας παρακαλω ?
βλεπει εκει ενας Πακι που ειχε στο πλυσιμο τα κωλομερια λεει ας παω
καθεται ξεκιναει με την μαλακια αυτη με την μπουκαλα απο κατω , δινει αερα κανα 10 λεπτο ουτε καν που ξεδιπλωθηκε η μαλακια , τελειωσε και η μπουκαλα .. παει μεσα φερνει απο το πλυντηριο το λαστιχο αερα που ειναι συνδεμενο απ ευθειας με το κομπρεσερ αερος , βαζει , βαζει , βαζει , βαζει ξεκιναει και ξεδιπλωνεται η μαλακια , ξεδιπλωνεται , μην τα πολυλογω μετα απο κανα 30 λεπτο μαλακα το στρωμα εχει πιασει το μισο βενζιναδικο , ειναι σαν και αυτα που ειχε στο Καστρο του Τακεσι , κατι τεραστια που εχουν σε κατι πισινες , πρεπει να ηταν 25 τετραγωνικα , τεραστιο το γαμημενο.
Ουτε καν να το κουβαλησουν δεν μπορουσαν οι σαπιες , αααα λενε εγινε πολυ μεγαλο αυτο , τελικα αρχιζουν και το σερνουν και πανε να περασουν παραλιακη , της γαμιολας εγινε , ειχε κλεισει ολος ο δρομος , το τι παναγια επεφτε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ο βενζινας εξαλος με τον Πακιστανο , θα σου γαμησω το σπιτι του ελεγε , μια ωρα ασχολιοσουν με τις μαλακισμενες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom