Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
παει για νανι ο Αθηναιος .... νανι νανι το μοσχαρι κάνειΚαι να πεις ότι δεν το ειπα... Το είπα. Πολλά τα χτυπήματα..
γαμιολα τεμπελαρε Αθηναιε
παει για νανι ο Αθηναιος .... νανι νανι το μοσχαρι κάνειΚαι να πεις ότι δεν το ειπα... Το είπα. Πολλά τα χτυπήματα..
Η νύχτα είναι για σερνικους.παει για νανι ο Αθηναιος .... νανι νανι το μοσχαρι κάνει
οντως....Και να πεις ότι δεν το ειπα... Το είπα. Πολλά τα χτυπήματα..
εσυ μπορει να εχεις χοληστερινη,τριγλυκεριδια,λιπος στο συκωτι και ουρικο οξυ απο την ξαπλα ΑΛΛΑ εμεις δουλευουμε και μαλιστα ΣΚΛΗΡΑπαει για νανι ο Αθηναιος .... νανι νανι το μοσχαρι κάνει
Αυτα που μετα το αμαξι θελει ευχελαιο για να στρωσει....κριμα ρε πουστη , και γουσταρω τα παρακμιακα , που πανε μονοι τους διυλιστήρια και αλλα φορτωνουν και άλλα πουλανε στο πρατηριο και σου λεει , τυπε δεν εχει απλη μονο 100αρα , και εχει 4 υπογιες γεματες 100αρα και 2 μικρες μια ντιζελ και η αλλη απλη
2 φορες εχω αλλαξει τρομπα απο γαμωβενζινες....επαθα και εμαθα εδω και χρονιαΑυτα που μετα το αμαξι θελει ευχελαιο για να στρωσει....
Να βγουν τα δαιμονια και οι καλικαντζαροι απο μεσα..
αμα δεν εχεις σβησει γρατζουνια σε βενζιναδικο που εχει περασει κλειδι και εχει βγει απο την αλλη και σκαει ο βενζινας με στουπι μαυρο απο το καθαρισμα του δεικτη λαδιων , παει στην μανικα κανει ενα τσικ το λουζει με βενζινη , παει μεσα εκει που εχει τα λαδια παιρνει και λιγο υγρο φρενων με αλοιφη μαζι και ερχετε και σου λεει ..2 φορες εχω αλλαξει τρομπα απο γαμωβενζινες....επαθα και εμαθα εδω και χρονια
αμα δεν εχεις σβησει γρατζουνια σε βενζιναδικο που εχει περασει κλειδι και εχει βγει απο την αλλη και σκαει ο βενζινας με στουπι μαυρο απο το καθαρισμα του δεικτη λαδιων , παει στην μανικα κανει ενα τσικ το λουζει με βενζινη , παει μεσα εκει που εχει τα λαδια παιρνει και λιγο υγρο φρενων με αλοιφη μαζι και ερχετε και σου λεει ..
-Μην τρελενεσαι το περναω ενα χερι και γινεται κομπλε με το φαρμακο , δεν θα φαινεται τιποτα !!!
Που να δεις στο βυτιο μια φορα που εβαλα στον Πυργο σε ενα Τσιγγανοιλ2 φορες εχω αλλαξει τρομπα απο γαμωβενζινες....επαθα και εμαθα εδω και χρονια
Προβλέπω αν το δει αυτό ο σεσκουλας να πάει να στησει αντίσκηνο στην πορτα του αθηναιουμολις εμαθε απο εσενα οτι ξεβιδώνει αυτο ...
τοσο καιρο το εβαζε ολο το τηλεφωνο στο κωλο
Αχ ρε μουνι τι του εκανες , του χαλασες το ονειρο
γαμωσπιτοιΠου να δεις στο βυτιο μια φορα που εβαλα στον Πυργο σε ενα Τσιγγανοιλ
επειδη θα εμενα τι επαθα..
Μου εβαλαν πετρελαιο μιξη πελετ με καλτσες φανταρων...
Τουφα το ντουμανι στην Εθνικη..
Τρομαξα να γυρισω με ατροφια στην Αθηνα..![]()
βυτιο με σκατα?Που να δεις στο βυτιο μια φορα που εβαλα στον Πυργο σε ενα Τσιγγανοιλ
Ωραίο ντουμάνι κάνει με την καφέ λαστιχένια παντόφλα....ένα αλάνι του τις δίναμε και κατέβαζε αμάξι σε αγώνες ντραξτερ...Που να δεις στο βυτιο μια φορα που εβαλα στον Πυργο σε ενα Τσιγγανοιλ
ραο στο στρογγυλοφαναρο παπι σου τι βενζινη βαζεις;βυτιο με σκατα?
![]()
Ρε μαλακα Τακη μην σκοτωνεστε ρε γαμωτο..βυτιο με σκατα?
![]()
γαμιολας ειναι θελει πουτσομαχαιρωμα στον πρωκτο αφου πρωτα του κανουν χωριστρα τις κωλοτριχες τουΡε μαλακα Τακη μην σκοτωνεστε ρε γαμωτο..
Εδω ειμαστε ολοι φιλαρακια.
Ξεκολλατε..
Ολα καλα?
Ωραίο ντουμάνι κάνει με την καφέ λαστιχένια παντόφλα....ένα αλάνι του τις δίναμε και κατέβαζε αμάξι σε αγώνες ντραξτερ...
Τάκη δεν είσαι σε φόρμα τελευταίαβυτιο με σκατα?
![]()
μαλακα δεν θα ξεχάσω ποτε ένα καλοκαιρι ειμαι στον δικο μου εδω κατω παραλια , κινηση απο κοσμο της πουτανας μεσα εξω αυτοκινητα πλυσιματα κτλ ολοι να τρεχουν και σκανε 2 σαπιες με κατι μαγιο με τα κωλομερια εξω και σερνουν ενα πραγμα διπλωμενο σαν σαμπρελα ..
σκανε σιγα σιγα προς τον αερα εκει , αυτη την μαλακια που βγαινει κιολας με την μπουκαλα , που κουμπωνει και γεμιζει αερα , και λενε :
-Θα μας βαλετε λιγο αερα στο στρωμα σας παρακαλω ?
βλεπει εκει ενας Πακι που ειχε στο πλυσιμο τα κωλομερια λεει ας παω
καθεται ξεκιναει με την μαλακια αυτη με την μπουκαλα απο κατω , δινει αερα κανα 10 λεπτο ουτε καν που ξεδιπλωθηκε η μαλακια , τελειωσε και η μπουκαλα .. παει μεσα φερνει απο το πλυντηριο το λαστιχο αερα που ειναι συνδεμενο απ ευθειας με το κομπρεσερ αερος , βαζει , βαζει , βαζει , βαζει ξεκιναει και ξεδιπλωνεται η μαλακια , ξεδιπλωνεται , μην τα πολυλογω μετα απο κανα 30 λεπτο μαλακα το στρωμα εχει πιασει το μισο βενζιναδικο , ειναι σαν και αυτα που ειχε στο Καστρο του Τακεσι , κατι τεραστια που εχουν σε κατι πισινες , πρεπει να ηταν 25 τετραγωνικα , τεραστιο το γαμημενο.
Ουτε καν να το κουβαλησουν δεν μπορουσαν οι σαπιες , αααα λενε εγινε πολυ μεγαλο αυτο , τελικα αρχιζουν και το σερνουν και πανε να περασουν παραλιακη , της γαμιολας εγινε , ειχε κλεισει ολος ο δρομος , το τι παναγια επεφτε![]()
![]()
![]()
ο βενζινας εξαλος με τον Πακιστανο , θα σου γαμησω το σπιτι του ελεγε , μια ωρα ασχολιοσουν με τις μαλακισμενες