Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
μαλακα δεν θα ξεχάσω ποτε ένα καλοκαιρι ειμαι στον δικο μου εδω κατω παραλια , κινηση απο κοσμο της πουτανας μεσα εξω αυτοκινητα πλυσιματα κτλ ολοι να τρεχουν και σκανε 2 σαπιες με κατι μαγιο με τα κωλομερια εξω και σερνουν ενα πραγμα διπλωμενο σαν σαμπρελα ..
σκανε σιγα σιγα προς τον αερα εκει , αυτη την μαλακια που βγαινει κιολας με την μπουκαλα , που κουμπωνει και γεμιζει αερα , και λενε :
-Θα μας βαλετε λιγο αερα στο στρωμα σας παρακαλω ?
βλεπει εκει ενας Πακι που ειχε στο πλυσιμο τα κωλομερια λεει ας παω
καθεται ξεκιναει με την μαλακια αυτη με την μπουκαλα απο κατω , δινει αερα κανα 10 λεπτο ουτε καν που ξεδιπλωθηκε η μαλακια , τελειωσε και η μπουκαλα .. παει μεσα φερνει απο το πλυντηριο το λαστιχο αερα που ειναι συνδεμενο απ ευθειας με το κομπρεσερ αερος , βαζει , βαζει , βαζει , βαζει ξεκιναει και ξεδιπλωνεται η μαλακια , ξεδιπλωνεται , μην τα πολυλογω μετα απο κανα 30 λεπτο μαλακα το στρωμα εχει πιασει το μισο βενζιναδικο , ειναι σαν και αυτα που ειχε στο Καστρο του Τακεσι , κατι τεραστια που εχουν σε κατι πισινες , πρεπει να ηταν 25 τετραγωνικα , τεραστιο το γαμημενο.
Ουτε καν να το κουβαλησουν δεν μπορουσαν οι σαπιες , αααα λενε εγινε πολυ μεγαλο αυτο , τελικα αρχιζουν και το σερνουν και πανε να περασουν παραλιακη , της γαμιολας εγινε , ειχε κλεισει ολος ο δρομος , το τι παναγια επεφτε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ο βενζινας εξαλος με τον Πακιστανο , θα σου γαμησω το σπιτι του ελεγε , μια ωρα ασχολιοσουν με τις μαλακισμενες
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.525
Πόντοι
2.606
μαλακα δεν θα ξεχάσω ποτε ένα καλοκαιρι ειμαι στον δικο μου εδω κατω παραλια , κινηση απο κοσμο της πουτανας μεσα εξω αυτοκινητα πλυσιματα κτλ ολοι να τρεχουν και σκανε 2 σαπιες με κατι μαγιο με τα κωλομερια εξω και σερνουν ενα πραγμα διπλωμενο σαν σαμπρελα ..
σκανε σιγα σιγα προς τον αερα εκει , αυτη την μαλακια που βγαινει κιολας με την μπουκαλα , που κουμπωνει και γεμιζει αερα , και λενε :
-Θα μας βαλετε λιγο αερα στο στρωμα σας παρακαλω ?
βλεπει εκει ενας Πακι που ειχε στο πλυσιμο τα κωλομερια λεει ας παω
καθεται ξεκιναει με την μαλακια αυτη με την μπουκαλα απο κατω , δινει αερα κανα 10 λεπτο ουτε καν που ξεδιπλωθηκε η μαλακια , τελειωσε και η μπουκαλα .. παει μεσα φερνει απο το πλυντηριο το λαστιχο αερα που ειναι συνδεμενο απ ευθειας με το κομπρεσερ αερος , βαζει , βαζει , βαζει , βαζει ξεκιναει και ξεδιπλωνεται η μαλακια , ξεδιπλωνεται , μην τα πολυλογω μετα απο κανα 30 λεπτο μαλακα το στρωμα εχει πιασει το μισο βενζιναδικο , ειναι σαν και αυτα που ειχε στο Καστρο του Τακεσι , κατι τεραστια που εχουν σε κατι πισινες , πρεπει να ηταν 25 τετραγωνικα , τεραστιο το γαμημενο.
Ουτε καν να το κουβαλησουν δεν μπορουσαν οι σαπιες , αααα λενε εγινε πολυ μεγαλο αυτο , τελικα αρχιζουν και το σερνουν και πανε να περασουν παραλιακη , της γαμιολας εγινε , ειχε κλεισει ολος ο δρομος , το τι παναγια επεφτε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ο βενζινας εξαλος με τον Πακιστανο , θα σου γαμησω το σπιτι του ελεγε , μια ωρα ασχολιοσουν με τις μαλακισμενες
Κλαμα,είδε κωλοχαδρες ο πακηςπαλι καλά που δεν το φούσκωσε με το στομα....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.478
Πόντοι
12.756
Κλαμα,είδε κωλοχαδρες ο πακηςπαλι καλά που δεν το φούσκωσε με το στομα....
ελεγε , κυρια ειναι καλασμενο τρυμπιο δεν φουσκωνει , μολις εγινε τουμπανο το στρωμα ο Πακι εδινε αερα για να δει ποσο μπορει να γινει , δεν το πιστευε..
Στα βενζιναδικα γινονται τα καλυτερα τυπε , εχει πολυ γελιο , φτανει να μην δουλευεις εσυ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.525
Πόντοι
2.606
Αυτές τις βάζαμε για προσάναμμα στις ξυλόσομπες στο στρατό. :)
Κλασσική φαση,ακόμα έτσι ανάβω τη σόμπα μου,έιχα βουτήξει έξι εφτά δώδεκα σαρανταεπτα παλέτες και έχω ακόμα....αθάνατες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.525
Πόντοι
2.606
Τώρα που μου το θύμισες άγιε να στειλω καμια σαραντάρα ζευγάρια στον ασθενή μου να ανάβει την κουμπτελ της μαμάς του με αυτές.....να τον δούμε και στις ειδήσεις πρώτη μούρη τον τζιτζιφιογκο...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.815
Πόντοι
10.411
werewolf.gif

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.493
Πόντοι
2.306
ελεγε , κυρια ειναι καλασμενο τρυμπιο δεν φουσκωνει , μολις εγινε τουμπανο το στρωμα ο Πακι εδινε αερα για να δει ποσο μπορει να γινει , δεν το πιστευε..
Στα βενζιναδικα γινονται τα καλυτερα τυπε , εχει πολυ γελιο , φτανει να μην δουλευεις εσυ
Αυτή δεν είναι που σου αρέσει?
Κοίτα κούνημα η ρουφιανα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom