Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.480
- Πόντοι
- 12.756
κωλεξ , δεν σου κανουν ? θες και μαρκα μαλάκα , που ετρωγες μια εβδομαδα φασόλια και ειχε γινει το σεντονι αλεξιπτωτο οταν κοιμοσουντι ειναι τα manex
κωλεξ , δεν σου κανουν ? θες και μαρκα μαλάκα , που ετρωγες μια εβδομαδα φασόλια και ειχε γινει το σεντονι αλεξιπτωτο οταν κοιμοσουντι ειναι τα manex
Οτι γουσταρει το φιλαρακι μου...δωρα μου κανει που βαζω καυσιμα γαμιολα..
ελα να σου δωσω τα μαντηλακια για το κωλοτρυπιδι σου να αρωματιζει
οταν χεζεις αναμεσα στα παρκαρισμενα
εσυ μπορει να σκουπιζεσαι και με σμυριδοπανο οταν χεζεις μετα τα φρεσκοκατεψυγμενα που τρως εγω ομως τον προσεχω τον κωλαρινο μουκωλεξ , δεν σου κανουν ? θες και μαρκα μαλάκα , που ετρωγες μια εβδομαδα φασόλια και ειχε γινει το σεντονι αλεξιπτωτο οταν κοιμοσουν
ε βεβαια , ειναι η δουλεια σουεσυ μπορει να σκουπιζεσαι και με σμυριδοπανο οταν χεζεις μετα τα φρεσκοκατεψυγμενα που τρως εγω ομως τον προσεχω τον κωλαρινο μου
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ λεγεται και προσοχη ρε ΒΟΥΚΩΛΕε βεβαια , ειναι η δουλεια σου
πρεπει να βγαινει καθαρός και ροζουλης στον φακο.
Ξεκωλιαρη !!
Ε, μετά από αυτό θα πάει να βάλει πυζαμα. Δεν νομίζω να αντέξει.ε βεβαια , ειναι η δουλεια σου
πρεπει να βγαινει καθαρός και ροζουλης στον φακο.
Ξεκωλιαρη !!
Τυπε που ειναι το βενζιναδικο σου περιοχη;
Πες μου ότι ξεβιδωνεις το τηλέφωνο του ντους και κανείς κλίσμα.....ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ λεγεται και προσοχη ρε ΒΟΥΚΩΛΕ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ λεγεται και προσοχη ρε ΒΟΥΚΩΛΕ
μολις εμαθε απο εσενα οτι ξεβιδώνει αυτο ...Πες μου ότι ξεβιδωνεις το τηλέφωνο του ντους και κανείς κλίμα.....
Υμηττος hell..Τυπε που ειναι το βενζιναδικο σου περιοχη;
δεν χρειαζεται να πεις εταιρεία , αλλα ειναι Κουταβουλιας Οιλ η μπρανταρισμενο ?Υμηττος hell..
Τι Μαλακας εισαι!μολις εμαθε απο εσενα οτι ξεβιδώνει αυτο ...
τοσο καιρο το εβαζε ολο το τηλεφωνο στο κωλο
Αχ ρε μουνι τι του εκανες , του χαλασες το ονειρο
Brand..δεν χρειαζεται να πεις εταιρεία , αλλα ειναι Κουταβουλιας Οιλ η μπρανταρισμενο ?
Και να πεις ότι δεν το ειπα... Το είπα. Πολλά τα χτυπήματα..πηγε για υπνο ο μπαρος...μεγαλη απωλεια για το σαι...θα αποχωρησω και εγω
κριμα ρε πουστη , και γουσταρω τα παρακμιακα , που πανε μονοι τους διυλιστήρια και αλλα φορτωνουν και άλλα πουλανε στο πρατηριο και σου λεει , τυπε δεν εχει απλη μονο 100αρα , και εχει 4 υπογιες γεματες 100αρα και 2 μικρες μια ντιζελ και η αλλη απλη