athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.282
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι μακρια απο εκει ρε...εγω ειμαι Πυρναρι προς εφοριαεκει κοντα σου γεννηματα-ελευθερων ανθρωπων αλλα δεν σε μυρισα πουθενα.![]()
ειμαι μακρια απο εκει ρε...εγω ειμαι Πυρναρι προς εφοριαεκει κοντα σου γεννηματα-ελευθερων ανθρωπων αλλα δεν σε μυρισα πουθενα.![]()
εφορια?α εχεις τακτικα τον νιπλη εκει.ειμαι μακρια απο εκει ρε...εγω ειμαι Πυρναρι προς εφορια
Προχθές σε πάρκινγκ φίλου που πήγα να βοηθήσω, μπήκε πελάτισσα κλείδωσε το αμάξι ενώ τα κλειδιά τα αφήνουν πάνω συνήθως, παίρνει ο παρκαδορος τα κλειδιά από την πελάτισσα και τα κρατάει στο χέρι και μπαίνει σε άλλο αμάξι.Α καλα ναι τετοια πιο παλια με κατι αστερια που ειχαν ερθει
πρωτοετεις πολλα.
Το τελευταιο ωραιο εχθες που ο αλλος αφησε το pos σε ουρανο αυτοκινητου
και το αμαξι εφυγε και ψαχναμε το pos μεχρι που ειδαμε στις καμερες τι εγινε..
10 στομαχια θελει να εχεις το πρατηριο..
Ναι αυτα συμβαινουν παντα μα παντα απο την τρεχαλα..Προχθές σε πάρκινγκ φίλου που πήγα να βοηθήσω, μπήκε πελάτισσα κλείδωσε το αμάξι ενώ τα κλειδιά τα αφήνουν πάνω συνήθως, παίρνει ο παρκαδορος τα κλειδιά από την πελάτισσα και τα κρατάει στο χέρι και μπαίνει σε άλλο αμάξι.
Τα αφήνει κατά λάθος στο άλλο αμαξι και όταν ήρθε η κυρία να πάρει το αμάξι της πουθενά τα κλειδιά!!!!!
Δεν θυμόταν κάνεις που είναι τα κλειδιά και είδαν από τις κάμερες ποιος τα κράταγε και φυσικά ήταν σε άλλο αμαξι που είχε φύγει από το πάρκινγκ!
Μεγάλη τρελά στο συγκεκριμένο πάρκινγκ! Δεν σταματάνε να μπαινοβγαινουν όλη μέρα! Σου έχουν φύγει με αντλία στο ντεπόζιτο να την ξηλωσουν όντως?Ναι αυτα συμβαινουν παντα μα παντα απο την τρεχαλα..
Ναι αμε πιο παλια.Μεγάλη τρελά στο συγκεκριμένο πάρκινγκ! Δεν σταματάνε να μπαινοβγαινουν όλη μέρα! Σου έχουν φύγει με αντλία στο ντεπόζιτο να την ξηλωσουν όντως?
Θα έχεις δει και εσύ εκεί τόσα χρόνια! Τι περιοχή είσαι αν επιτρέπεται να βάλουμε κανένα καύσιμο αν είσαι κοντά?Ναι αμε πιο παλια.
Τωρα πλεον εχουν μια ασφαλεια στο πιστολι
και ξεκουμπωνει αλλα ζημια και παλι γινεται
απλα δεν χυνονται τα καυσιμα..
Υμηττος.Θα έχεις δει και εσύ εκεί τόσα χρόνια! Τι περιοχή είσαι αν επιτρέπεται να βάλουμε κανένα καύσιμο αν είσαι κοντά?
Δύσκολα με βλέπω δεν έχω νταραβερια από εκεί. Αν ποτέ περάσω όμως θα έρθω για γέμισμα!Υμηττος.
Οποτε θες..Να εισαι καλα..Δύσκολα με βλέπω δεν έχω νταραβερια από εκεί. Αν ποτέ περάσω όμως θα έρθω για γέμισμα!
πριν παω να βαλω τη πυζαμουλα παρε τον μπρο και ρωτα τον υπαρχουν καλωδια ελευθερου αλογονου.Καλησπέρα σας αξιότιμοι κύριοι, πως είστε; Εύχομαι να έχετε ένα πολύ ωραίο βράδυ.
Ρε τι μαλακίες τον πιάσανε τον Αθηναίο και τον νιπλη και γίνανε κύριοι με τρόπους;
μπαρε αυριο θα βρεχει καρεκλες...πριν παω να βαλω τη πυζαμουλα παρε τον μπρο και ρωτα τον υπαρχουν καλωδια ελευθερου αλογονου.![]()
![]()
![]()
θα φροντισω να παρω αργια.μπαρε αυριο θα βρεχει καρεκλες...
μπαρε αυριο θα βρεχει καρεκλες...
εγω θα δουλευω δυστυχως φιλε-μπαρεθα φροντισω να παρω αργια.![]()
κουραστηκα και μονο που σε ακουσα παω να βαλω τις φρεσκοπλυμμενες μου που μυριζουν αρωμα γυναικας.εγω θα δουλευω δυστυχως φιλε-μπαρε
![]()