Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.138
- Πόντοι
- 28.246
Και να ξερες τι στόμα έχει... Δεν με τρολαριζες έτσι.πριν παω να βαλω τη πυζαμουλα παρε τον μπρο και ρωτα τον υπαρχουν καλωδια ελευθερου αλογονου.![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και να ξερες τι στόμα έχει... Δεν με τρολαριζες έτσι.πριν παω να βαλω τη πυζαμουλα παρε τον μπρο και ρωτα τον υπαρχουν καλωδια ελευθερου αλογονου.![]()
![]()
![]()
μπραβο μπαρουληκουραστηκα και μονο που σε ακουσα παω να βαλω τις φρεσκοπλυμμενες μου που μυριζουν αρωμα γυναικας.![]()
οχι ρε υπαρχουν πες του μου προτειναν να κανω ανακαινισει με καλωδια ελευθερου αλογονου.Και να ξερες τι στόμα έχει... Δεν με τρολαριζες έτσι.![]()
Τι νέα μαν;Και να ξερες τι στόμα έχει... Δεν με τρολαριζες έτσι.![]()
να ερθω να μου κανεις ενα γεμισμα μαζουτ που θέλωΥμηττος.
Τα ίδια μάν.Τι νέα μαν;![]()
θα μας πρηζεις ολη μερα τ αρχιδια τωρα με τα ηλεκτρολογικά ρε μαλακα να ξερουμε ..οχι ρε υπαρχουν πες του μου προτειναν να κανω ανακαινισει με καλωδια ελευθερου αλογονου.![]()
![]()
![]()
Τα ίδια μάν.
Στις εννιά του μήνα μην σου προκαλέσει εντύπωση αν βγούμε έξω...
πηγαινετε τον να φαει κανα σοβαρο σουβλακι η μπαλαρινα που μου θελει και βολτες
Εχω αυτη την εβδομαδα πολυ καλη παραλαβη πισσας...να ερθω να μου κανεις ενα γεμισμα μαζουτ που θέλω
Πες τα ρε μάνθα μας πρηζεις ολη μερα τ αρχιδια τωρα με τα ηλεκτρολογικά ρε μαλακα να ξερουμε ..
Δε ξέρει μαν μόνο εκεί κάτω Πειραιά του έχω πει δυο τρια καλά και τη βγάζει καθαρή,αλλιώς αρχιδια.πηγαινετε τον να φαει κανα σοβαρο σουβλακι η μπαλαρινα που μου θελει και βολτες
δινεις δωρα στο 50αρικο ?Εχω αυτη την εβδομαδα πολυ καλη παραλαβη πισσας...
Ελα να φουλαρουμε και οτι μεινει το κανουμε μονωση στην ταρατσα σου..
τσακω δωρο κρεμα αναπλασηςδινεις δωρα στο 50αρικο ?
εδω ο δικος μου μου εχει ζαλισει τ αρχιδια , μετα απο 10.000 υγρα μαντηλακια τωρα εχω 450 στυλο διαρκειας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αα εχω και 500 αρωματικα δεντρακια
θες να σου δωσω τα μαντηλακια να σκουπιζεις το κωλο σου οταν χεζεις στα δαση στην δουλεια ??τσακω δωρο κρεμα αναπλασης![]()
τι ειναι αυτα ρε λωποδυταρε;κρεμα αναπλασης σε κερναω και μου γραφεις για μαντηλακια;θες να σου δωσω τα μαντηλακια να σκουπιζεις το κωλο σου οταν χεζεις στα δαση στην δουλεια ??
θα του πω να φερει με νεφτι
Ρε μλκθες να σου δωσω τα μαντηλακια να σκουπιζεις το κωλο σου οταν χεζεις στα δαση στην δουλεια ??
θα του πω να φερει με νεφτι
δωρα μου κανει που βαζω καυσιμα γαμιολα..τι ειναι αυτα ρε λωποδυταρε;κρεμα αναπλασης σε κερναω και μου γραφεις για μαντηλακια;
δινεις δωρα στο 50αρικο ?
εδω ο δικος μου μου εχει ζαλισει τ αρχιδια , μετα απο 10.000 υγρα μαντηλακια τωρα εχω 450 στυλο διαρκειας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αα εχω και 500 αρωματικα δεντρακια
τι ειναι τα manexδωρα μου κανει που βαζω καυσιμα γαμιολα..
ελα να σου δωσω τα μαντηλακια για το κωλοτρυπιδι σου να αρωματιζει
οταν χεζεις αναμεσα στα παρκαρισμενα
Άστον τον μαλακα να σκουπίσει τον κωλο του με πέτρα να δεις πως σέβεται τα δώρα που του κάνουν μετά.δωρα μου κανει που βαζω καυσιμα γαμιολα..
ελα να σου δωσω τα μαντηλακια για το κωλοτρυπιδι σου να αρωματιζει
οταν χεζεις αναμεσα στα παρκαρισμενα