Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.815
- Πόντοι
- 10.411
To πολυχλωροαιθυλένιο κάνει θραύση βλέπω
To πολυχλωροαιθυλένιο κάνει θραύση βλέπω
Όμως το ότι μπαίνεις στο τρυπάκι να απαντήσεις μόνο εσύ και κάνα δυο ακόμα, και αντί να απαντήσεις σε αυτό που γράφω προσπαθεις να βγάλεις το ψυχογραφημα μιας άγνωστης ιντερνετικής φιγούρας χωρίς επιτυχία λόγω της χαμηλής σου νοημοσύνης δείχνει καταβαθος ότι σε πειράζει. Προσπάθησε ο άγιος που του κόβει λίγο παραπάνω να σου βάλει μυαλό αλλά δεν τον άκουσες και εκτιθεσαιΤο βλεπουμε Πεζεβεγκη μου...μια ωρα μουνοκλαιγες χθες για το μουνι που γαμησε τη ψυχουλα σου.Χασιμο χρονου τα φορουμς,ναυαγια και τελειωμενοι ολοι στο νημα αλλα εσυ εδω να κρεμεσαι απο τα αρχιδια αυτων που χλευαζεις για να υπαρχει ενα νοημα στη καταθλιπτικη ζωουλα σου....![]()
Πρώτο ποστ η Τασούλα αυριο από το μαγαζί που θα με παραθετει, ή θα βαλει Χίο ή θα αρχίσει τις κριντζιες του για κομμωτήρια και νυχάδικαθέλεις κάτι τυπε?
παρατηρώ ότι όλο και ασχολείσαι μαζί μου και δεν θέλω να πιστεύεις ότι πάω με πουστράκια και ιδίους γέρους!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ φιλε-Τρουμπpytzamakhdes
εξαιρετικονΚαλημέρα αγαπητέ.
Είχατε καλόν ύπνο;![]()
σιγα μαλακα , σιγαΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ φιλε-Τρουμπ
Και μετά θα λέτε: "Το γαμησαμε και ψόφησε"αυτο το κοντοπουτανο θελω να το γαμησω, να το ξεκωλιασω, να το σκισω στην μεση , να της κανω τα μαλλια σαν το συρμα για τα πιάτα
να κλαψει απο το γαμησι .. να μην μπορει να παρει ανασα απο το πουτσο στο στομα
Τι χαμπέρια, όλα καλά στην εξοχή;Και μετά θα λέτε: "Το γαμησαμε και ψόφησε"![]()
οχιιιι ,θα το αγαπαω και θα το προσεχωΚαι μετά θα λέτε: "Το γαμησαμε και ψόφησε"![]()
Πάει, χάλασες κι εσύ.οχιιιι ,θα το αγαπαω και θα το προσεχω
για να κανα 2 μηνες ρε τυπε , μετα μου περναειΠάει, χάλασες κι εσύ.
Δικός μου είσαι.για να κανα 2 μηνες ρε τυπε , μετα μου περναει