Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Σήμερα θα παίξει σύστημα καναπέ - κρεβάτι και κινητό σε flight mode...
Πάντα στην δουλειά αλλά με διάθεση να προσφέρω φίλε φίδι.....αμα σε βρουν , γιατι εισαι ολο στην δουλεια
Αρχιεπισκοπο να σε κανουμεΠάντα στην δουλειά αλλά με διάθεση να προσφέρω φίλε φίδι.....
Γαμω τις δουλειές αλλά δεν έχει αργίες...Αρχιεπισκοπο να σε κανουμε
ο νεος χριστοδουλοςΑρχιεπισκοπο να σε κανουμε
Μια χαρά. Διακοπές και σαλιαρισματα μέχρι το Σάββατο. Μετα έχουμε πιο μόνιμη κατάσταση, από αυτήν πολύ δύσκολα ξεφεύγεις.Τι χαμπέρια, όλα καλά στην εξοχή;
δεν χρειαζεται , ολημερις κοιμαται αυτοςΓαμω τις δουλειές αλλά δεν έχει αργίες...![]()
![]()
![]()
Κάτσε σπίτι βλάκα μην πνιγείς.... την γλύτωσες από το χιόνι μην πας από νερόβαριεμαι να βγω και να βρεξω κανεναν
bale tηn benzina nte ..ektoς an erρθei o teξανος me ta pratηria kai tης petrelaikeς εταιρειεςΜαλακα η μέρα είναι για να τσιμπησεις αμαξι , να παρεις καφεδαρα και να πας μια Πηλιο να κατσεις σε καμια πλατεια και να πιεις καφεδάκι μεσα στην ησυχία
η μερα η σημερινη ειναι η γιορτη της καταθλιψης.για τον πουτσο μερα οπως ολες αλλωστε![]()
γνωμη?η μερα η σημερινη ειναι η γιορτη της καταθλιψης.
να κοιτας εξω απο το παραθυρο καθως καθεσαι στο γραφειο και γυαλιζεις/καθαριζεις το περιστροφο για να τιναξεις τα μυαλά σου στο αερα
αρκετα καλο , απλα δεν ειναι ο τυπος μου
η μερα η σημερινη ειναι η γιορτη της καταθλιψης.
να κοιτας εξω απο το παραθυρο καθως καθεσαι στο γραφειο και γυαλιζεις/καθαριζεις το περιστροφο για να τιναξεις τα μυαλά σου στο αερα
ο αθηναιος θα ξερει..... οχι εχει σχεση με γυναικες ειναι ειδικοςαρκετα καλο , απλα δεν ειναι ο τυπος μου
τι σκοπους έχεις ? εκτος γαμου φανταζομαι
200 με κωλο 1 ωρα μας ματωσεαρκετα καλο , απλα δεν ειναι ο τυπος μου
τι σκοπους έχεις ? εκτος γαμου φανταζομαι
αμα ειναι με κωλο μην μιλας καθολου , να λες και ευχαριστώ .200 με κωλο 1 ωρα μας ματωσε