troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.775
- Πόντοι
- 5.506
οτι ταχει ταχει...να τα λεμε ολαέχει κολλήσει αυτή ότι τα λεφτά τα έχει ο νίπλης
οτι ταχει ταχει...να τα λεμε ολαέχει κολλήσει αυτή ότι τα λεφτά τα έχει ο νίπλης
Καλησπερα ειμαι ο κωλο-γερος, παππους του Τρουμπακη που ειναι συναδελφος του Νιπλη.........που εχει τα λεφτα.έχει κολλήσει αυτή ότι τα λεφτά τα έχει ο νίπλης
Ας ειμαι, το πολυ πολυ να πεσω εξω. Και τι εγινε?μην εισαι τοσο σιγουρος , ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ
@winemedineme πειράζει που δεν έχω μία ?έχει κολλήσει αυτή ότι τα λεφτά τα έχει ο νίπλης
μονο εγω ΜΟΝΟ ΕΓΩ ειμαι αδολος,ασπιλος.αμολυντος φιλε μου σαικοκιλερWineme ποιος τη χαρη σου σε κyνηγανε τοσοι νοματαιοι μεταξυ αυτων μεγαλοδικηγοροι, ο πριγκηπας της ζουαζουλανδης και κατοχοι offshore.
τους αγοράζω όλους λέμε. Τι πρέπει να κάνω για να ακουστώ, να μπω και γω στο πηγάδι με τον αντίλαλο? τους αγοράζω όλους, ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΟΥΣοτι ταχει ταχει...να τα λεμε ολα
που ειναι ο αθηναιο? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?Wineme ποιος τη χαρη σου σε κυνηγανε τοσοι νοματαιοι μεταξυ αυτων μεγαλοδικηγοροι, ο πριγκηπας της ζουαζουλανδης και κατοχοι offshore.
παρακολουθω τα τεκταινομεναπου ειναι ο αθηναιο? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
δεν θα βρεις καλυτερη , αυτο εγινεΑς ειμαι, το πολυ πολυ να πεσω εξω. Και τι εγινε?
Εχει δηλωσει μισθωτος.που ειναι ο αθηναιο? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
Σουαζιλάνδη ή Εσουατίνι. Μου θες και τιμούλα, εδώ δεν έχεις ούτε για φροντιστήριο.Wineme ποιος τη χαρη σου σε κyνηγανε τοσοι νοματαιοι μεταξυ αυτων μεγαλοδικηγοροι, ο πριγκηπας της ζουαζουλανδης και κατοχοι offshore.
αυτο ηταν καλό , ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣουαζιλάνδη ή Εσουατίνι. Μου θες και τιμούλα, εδώ δεν έχεις ούτε για φροντιστήριο.
για αυτό είπα ότι με τέτοιο βλαχαδερό στόμα, δεν είσαι ούτε στο ασανσέρ να μπει κανείς μαζί σου μην και πετύχει κάνα γνωστό. Για συνεδρία αυστηρά εσώκλειστη όμως δεν είπα ποτέ όχι.Αυτή είναι η τακτική του Prince που γράφει ότι έχω χοντρά δάχτυλα αλλά καταβάθος τα σκέφτεται να του τραβάνε μκία. Μη γίνεις κι εσύ τέτοιο σίχαμα για το τίποτα.
Εμενα μου αρεσει να την λεω ζουαζουλανδη , δεν εχω χρημα να φλεξαρω τα εχω σε τραπεζικο λογαριασμο σιγκαπουρη.Σουαζιλάνδη ή Εσουατίνι. Μου θες και τιμούλα, εδώ δεν έχεις ούτε για φροντιστήριο.
Ποια είναι αυτή ρε?ζουαζουλανδης
Ειπαμε ομως, ειναι και προκληση αυτογια αυτό είπα ότι με τέτοιο βλαχαδερό στόμα, δεν είσαι ούτε στο ασανσέρ να μπει κανείς μαζί σου μην και πετύχει κάνα γνωστό. Για συνεδρία αυστηρά εσώκλειστη όμως δεν είπα ποτέ όχι.
μουνετο τηλεπερσονα τυπεΠοια είναι αυτή ρε?