Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.090
- Πόντοι
- 12.756
Μαντεψε ποια ηρθε , ΜΑΝΤΕΨΕΠω ρε τύποι μια κοιυβεντα ειπα, δεν περιμενα να δημιουργηθει τετοιο θεμα
Μαντεψε ποια ηρθε , ΜΑΝΤΕΨΕΠω ρε τύποι μια κοιυβεντα ειπα, δεν περιμενα να δημιουργηθει τετοιο θεμα
Καλωσορισες. Τι κανεις?Έλα ήρθα, και διάβασα. Όσοι προλάβετε να μπείτε στις σπηλιές σας καλώς. Οι υπόλοιποι θα γαμηθείτε. (Nipple, όχι εσύ, μωρό μου.)
ο νιπλ ειναι καριολης αντρας,θα σου την φορεσει και θα σε παρατησει ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙΈλα ήρθα, και διάβασα. Όσοι προλάβετε να μπείτε στις σπηλιές σας καλώς. Οι υπόλοιποι θα γαμηθείτε. (Nipple, όχι εσύ, μωρό μου.)
παντα ιδιο πρωτο ανοιγμα κανεις ρε Αλεξ, ΠΑΝΤΑΚαλωσορισες. Τι κανεις?
ΓκρίτινγκςΈλα ήρθα, και διάβασα. Όσοι προλάβετε να μπείτε στις σπηλιές σας καλώς. Οι υπόλοιποι θα γαμηθείτε. (Nipple, όχι εσύ, μωρό μου.)
Ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζειπαντα ιδιο πρωτο ανοιγμα κανεις ρε Αλεξ, ΠΑΝΤΑ
τι αηδίες είναι αυτές τώρα. Αυτός έχει πει χειρότερα και από μένα(Nipple, όχι εσύ, μωρό μου.)
καλησπερα ειμαι ο τρουμπακης...συναδελφος του νιπληΈλα ήρθα, και διάβασα. Όσοι προλάβετε να μπείτε στις σπηλιές σας καλώς. Οι υπόλοιποι θα γαμηθείτε. (Nipple, όχι εσύ, μωρό μου.)
Μολις εγινες ο πρωτος δότης καρδιας για την κλινικη μας , χωρις συναινεση , ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗο νιπλ ειναι καριολης αντρας,θα σου την φορεσει και θα σε παρατησει ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ
δεν εχει μπεσα
Έμαθα ότι βρίσκεις τη συμπεριφορά μου απωθητική χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Αν θες μπορώ να σου δώσω πολλούς λόγους.Καλωσορισες. Τι κανεις?
Τι τον κραζετε τον ανθρωπο. Καποιος πρεπει να γαμαει και τις χοντρες.Φανταζομαι εχεις καταλαβει οτι ξερω οτι με δουλευεις ε?
γιατι ρε μαλακα? ΓΙΑΤΙ?Μολις εγινες ο πρωτος δότης καρδιας για την κλινικη μας , χωρις συναινεση , ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
Έμαθα ότι βρίσκεις τη συμπεριφορά μου απωθητική χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Αν θες μπορώ να σου δώσω πολλούς λόγους.
Εγω παλι ειπα να σου δωσω μια ευκαιρια να αποκτησεις καλυτερη εικονα στα ματια μου.Έμαθα ότι βρίσκεις τη συμπεριφορά μου απωθητική χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Αν θες μπορώ να σου δώσω πολλούς λόγους.
το διορθωσε μετα μην εισαι αδικηΈμαθα ότι βρίσκεις τη συμπεριφορά μου απωθητική χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Αν θες μπορώ να σου δώσω πολλούς λόγους.
παω να σε βοηθησω και τα κανεις σκαταΕγω παλι ειπα να σου δωσω μια ευκαιρια να αποκτησεις καλυτερη εικονα στα ματια μου.
το διορθωσε μετα μην εισαι αδικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παω να σε βοηθησω και τα κανεις σκατα
Γιατι τα κανω σκατα, την αληθεια λεωπαω να σε βοηθησω και τα κανεις σκατα
Καλησπερα ειμαι ο κωλο-γερος, παππους του Τρουμπακη που ειναι συναδελφος του Νιπλη.καλησπερα ειμαι ο τρουμπακης...συναδελφος του νιπλη
Πολύ λάρτζ. I’ll pass ωστόσο γιατί εσένα ξύνεται ο κώλος σου, εγώ θα παλέψω να κάνω εντύπωση;Εγω παλι ειπα να σου δωσω μια ευκαιρια να αποκτησεις καλυτερη εικονα στα ματια μου.