athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
θελει αλλη π[ροσεγγιση ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΓιατι τα κανω σκατα, την αληθεια λεω
θελει αλλη π[ροσεγγιση ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΓιατι τα κανω σκατα, την αληθεια λεω
Δεν ειναι υποχρεωτικο να παλεψεις, ούτε καν να προσπαθησεις. Μπηκες παντως ηδη στην διαδικασια. Εως τωρα δεν μου ειχες δωσει καν σημασια, σημερα μπηκες φουριοζα να μιλησεις μαζι μου.Πολύ λάρτζ. I’ll pass ωστόσο γιατί εσένα ξύνεται ο κώλος σου, εγώ θα παλέψω να κάνω εντύπωση;
Καλησπερα ειμαι ο κωλο-γερος, παππους του Τρουμπακη που ειναι συναδελφος του Νιπλη.
θελει αλλη π[ροσεγγιση ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
δεν με ακουει δεν με ΑΚΟΥΕΙμε το ιδιο τραγουδι θελει να παει και σε γαμο και σε κηδεια , δεν γινεται πες του
σκαστους μια 500ρου στα μουτρα και θα φυγουν ολοι οι πλεμπαιοι απο δωΘα εκνευριστώ. Είμαι ο μοναδικός με σοβαρά λεφτά εδώ.
Θα σου τη φάει αυτός,πρόσεχε ΠΡΟΣΕΧΕπαντα ιδιο πρωτο ανοιγμα κανεις ρε Αλεξ, ΠΑΝΤΑ
Γιατι αγχωνεστε ολοι τοσο πολυ?με το ιδιο τραγουδι θελει να παει και σε γαμο και σε κηδεια , δεν γινεται πες του
επειδη σε αγαπαμε και σε εχουμε ψηλα , πας για πανωλεθρία , ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑΓιατι αγχωνεστε ολοι τοσο πολυ?
Αυτή είναι η τακτική του Prince που γράφει ότι έχω χοντρά δάχτυλα αλλά καταβάθος τα σκέφτεται να του τραβάνε μΔεν ειναι υποχρεωτικο να παλεψεις, ούτε καν να προσπαθησεις. Μπηκες παντως ηδη στην διαδικασια. Εως τωρα δεν μου ειχες δωσει καν σημασια, σημερα μπηκες φουριοζα να μιλησεις μαζι μου.
Αν οδηγηθω σε πανωλεθρια, σημαινει οτι δεν αξιζε καν τον κοπο εξ αρχης, αρα ολα καλα. Εγω θα βρω καλυτερη, εκεινη αποκλειεται να βρει καλυτερο απο μενα.επειδη σε αγαπαμε και σε εχουμε ψηλα , πας για πανωλεθρία , ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ
Τιμουλα ξεχασες να πεις.Αυτή είναι η τακτική του Prince που γράφει ότι έχω χοντρά δάχτυλα αλλά καταβάθος τα σκέφτεται να του τραβάνε μκία. Μη γίνεις κι εσύ τέτοιο σίχαμα για το τίποτα.
έχει κολλήσει αυτή ότι τα λεφτά τα έχει ο νίπληςσκαστους μια 500ρου στα μουτρα και θα φυγουν ολοι οι πλεμπαιοι απο δω
της ανωμαλιας γινετε εδω μεσα ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!Αυτή είναι η τακτική του Prince που γράφει ότι έχω χοντρά δάχτυλα αλλά καταβάθος τα σκέφτεται να του τραβάνε μκία. Μη γίνεις κι εσύ τέτοιο σίχαμα για το τίποτα.
Σίχαμα δεν γινομαι ποτέ για κανεναν λόγο, ούτε σκοπευω να σε τρολαρω ή να σε μειωσω. Υποθετω ούτε εσυ εχεις λογο να κανεις κατι παρομοιοΑυτή είναι η τακτική του Prince που γράφει ότι έχω χοντρά δάχτυλα αλλά καταβάθος τα σκέφτεται να του τραβάνε μκία. Μη γίνεις κι εσύ τέτοιο σίχαμα για το τίποτα.
μην εισαι τοσο σιγουρος , ΜΗΝ ΕΙΣΑΙΑν οδηγηθω σε πανωλεθρια, σημαινει οτι δεν αξιζε καν τον κοπο εξ αρχης, αρα ολα καλα. Εγω θα βρω καλυτερη, εκεινη αποκλειεται να βρει καλυτερο απο μενα.