ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.955
- Πόντοι
- 216
Τύπε έψαξες για την βαζεκτομή που σου είπα;Που να μου κανει στους ορχεις ?
Τύπε έψαξες για την βαζεκτομή που σου είπα;Που να μου κανει στους ορχεις ?
μέτρα λίγο πως θα μπαίνουν τα γκολ σαν φιστίκιαΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ
νομιζα δε σου αρεσε η λεξη τυπεΤύποι σας πειράζει να βγείτε στον εξωτερικό χώρο να τα πείτε; Πρέπει να σβήσω φώτα και να κλειδώσω
Ειπαμε ομως, ειναι και προκληση αυτο
Οχι σκοπευω να κανω 2 παιδια τουλαχιστον.Τύπε έψαξες για την βαζεκτομή που σου είπα;
νιμερτις μπαζακι σε σχεση με γουινε ομωςΕσπαγα το κεφαλι μου τι μου θυμιζει η Γουινι
Μου θυμιζει Νιμερτις σε πιο μπρουταλ εκδοχή
Με μπέρδεψες με άλλον τύπε, ΜΕ ΑΛΛΟΝνομιζα δε σου αρεσε η λεξη τυπε
Να σου πω την αληθεια μου βεβαια, πολυ αισιοδοξος δεν ειμαι.Γι αυτά γεννήθηκες εσυ , για παιξε μπαλιτσα να κατσουμε εμεις εδω στην ακρουλα να βλεπουμε
στρατηγική μου μυρίζεται πισω απο αυτοΕσπαγα το κεφαλι μου τι μου θυμιζει η Γουινι
Μου θυμιζει Νιμερτις σε πιο μπρουταλ εκδοχή
πριν 2 σελίδες στα είπα εγω , σε ειχα ενημερωσειΝα σου πω την αληθεια μου βεβαια, πολυ αισιοδοξος δεν ειμαι.
Οοοοοχι μην το λες, "ξανθο μπαζακι" υποτιθεται, αλλά καμια σχεση...νιμερτις μπαζακι σε σχεση με γουινε ομως
εγώ ξενερώνω ολίγον με αυτά. Αλλά είναι και η καταγωγή μου και η παιδεία μου τέτοια, που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πλύστρες βουκόλες.Ειπαμε ομως, ειναι και προκληση αυτο
εχεις δικιο τυπε"Δεν συμπαθώ τις ντελαμαγκέν προσφωνήσεις "μαν", "τύπε", και τα ρέστα.
Δεν συμπαθώ επίσης, το φύτρωμα μερικών εκεί που δεν τους σπέρνουνε. Ελπίζω να ξηγηθήκαμε..."
για να μαθαίνετε μερικοί ποιοί είναι οι άντρες εδώ.
Έχει απαγόρευση κυκλοφορίας τώρα,που να πάμε?Θα φωνάξω την Αγιονομία αν δεν βγείτε έξω
εγω κατεθεσα αποψη παντως που ειναι η σωστη....η συγκριση ευνοει μιαΟοοοοχι μην το λες, "ξανθο μπαζακι" υποτιθεται, αλλά καμια σχεση...
Κριμα που την χασαμε απο εδω μεσα
Αυτές ήταν αλλουνού κουβέντες, τις έκανα κόπι πάστε για πλάκαεχεις δικιο τυπε
εσυ κανεις πάσες στον κενό χώρο μπας και βάλει κανα γκόλ και αυτος πηγε στον παγκο να πιει ισοτονικό μπας και αντεξει το πρωτο ημίχρονοεγω κατεθεσα αποψη παντως που ειναι η σωστη....η συγκριση ευνοει μια
τι αλλο να κανω ΤΙ ΑΛΛΟεσυ κανεις πάσες στον κενό χώρο μπας και βάλει κανα γκόλ και αυτος πηγε στον παγκο να πιει ισοτονικό μπας και αντεξει το πρωτο ημίχρονο