since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Απέξω είπα να καθήσετε, στην αυλή, όχι να φύγετεΈχει απαγόρευση κυκλοφορίας τώρα,που να πάμε?
Απέξω είπα να καθήσετε, στην αυλή, όχι να φύγετεΈχει απαγόρευση κυκλοφορίας τώρα,που να πάμε?
με χαροποιει που μπορω να σε λεω τυπε ,τυπεΑυτές ήταν αλλουνού κουβέντες, τις έκανα κόπι πάστε για πλάκα
Ποιόν πούτσο; Αφού είσαι καστράτοςθα μας κλασεις τον πουτσο ρε σινς
Πολύ ειρωνικό να με λέτε βλάχα όταν σκάτε μύτη ακάλεστος σαν σφηνόπουτσα στη συζήτηση.για αυτό είπα ότι με τέτοιο βλαχαδερό στόμα, δεν είσαι ούτε στο ασανσέρ να μπει κανείς μαζί σου μην και πετύχει κάνα γνωστό. Για συνεδρία αυστηρά εσώκλειστη όμως δεν είπα ποτέ όχι.
εγω κατεθεσα αποψη παντως που ειναι η σωστη....η συγκριση ευνοει μια
Εξακολουθειτε να εχετε αγχος, το πραγμα θελει υπομονηεσυ κανεις πάσες στον κενό χώρο μπας και βάλει κανα γκόλ και αυτος πηγε στον παγκο να πιει ισοτονικό μπας και αντεξει το πρωτο ημίχρονο
Απο πού εισαι αν επιτρεπεται?Πολύ ειρωνικό να με λέτε βλάχα όταν σκάτε μύτη ακάλεστος σαν σφηνόπουτσα στη συζήτηση.
οκ αρχοντα , θα περιμένουμε, μην βαρεθει και φύγει μόνο εχουμε μια μικρή ανησυχίαΕξακολουθειτε να εχετε αγχος, το πραγμα θελει υπομονη
Πως θα κανουμε τον μαλάκα τον Τριαντάφυλλο να φύγει από το survivor?τι αλλο να κανω ΤΙ ΑΛΛΟ
Ε και? Θα ξαναρθειοκ αρχοντα , θα περιμένουμε, μην βαρεθει και φύγει μόνο εχουμε μια μικρή ανησυχία
χαχαχαχαχαχαχαχα δεν το βλεπω γενικα δεν βλεπω καθολου ριαλιτυΠως θα κανουμε τον μαλάκα τον Τριαντάφυλλο να φύγει από το survivor?
έτσι είμαι εγώ, διεκδικώ με θράσος. Είναι το πλεονέκτημα των πλουσίων αυτό.Πολύ ειρωνικό να με λέτε βλάχα όταν σκάτε μύτη ακάλεστος σαν σφηνόπουτσα στη συζήτηση.
Καλύτεραχαχαχαχαχαχαχαχα δεν το βλεπω γενικα δεν βλεπω καθολου ριαλιτυ
απο τα λιγα που εχω καταλαβει δεν ειναι τύπος γυναίκας που ξαναερχεται , αν φυγει ξεχασε την , δεν χαρίζεταιΕ και? Θα ξαναρθει
κατσε τυπε....προεχει να ανοιξουν τα μπαρακια ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!Πως θα κανουμε τον μαλάκα τον Τριαντάφυλλο να φύγει από το survivor?
Ο μαλάκας ο Prince νόμιζα ότι ξεκουμπίστηκε από το μπουΠολύ ειρωνικό να με λέτε βλάχα όταν σκάτε μύτη ακάλεστος σαν σφηνόπουτσα στη συζήτηση.
Λεφτα δεν θες, προξενιο με την elite του bou δεν θες. Τι στο διαολο θες ?Πολύ ειρωνικό να με λέτε βλάχα όταν σκάτε μύτη ακάλεστος σαν σφηνόπουτσα στη συζήτηση.
Βιάζεσαι Τρουμπκατσε τυπε....προεχει να ανοιξουν τα μπαρακια ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!
Οταν φυγει ο Τριανταφυλλος απο το Σαρβαιβορ θα ανοιξουν και τα μπαρακια.κατσε τυπε....προεχει να ανοιξουν τα μπαρακια ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!
Θα ερθει αλλη. Γι αυτο σκας?απο τα λιγα που εχω καταλαβει δεν ειναι τύπος γυναίκας που ξαναερχεται , αν φυγει ξεχασε την , δεν χαρίζεται
Παίξε μία πηχτή ρε τύπε να στανιάρειςέτσι είμαι εγώ, διεκδικώ με θράσος. Είναι το πλεονέκτημα των πλουσίων αυτό.