ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.732
- Πόντοι
- 5.006
Ο αλλος ο μαυρος Τυρανοσαυρος μαλακα να παρεις μια πυροσβεστικη σκαλα να ανεβεις να του χωσεις κανα κουτουλιδι ειναι....
Ο αλλος ο μαυρος Τυρανοσαυρος μαλακα να παρεις μια πυροσβεστικη σκαλα να ανεβεις να του χωσεις κανα κουτουλιδι ειναι....
Με 1.5 πεντάρι δεν πας πουθενά...έχουμε πάρει και έναν άλλον ανάπηρο για την θέση αυτή που αγνοείται η τύχη τουΒλεπει ρε τυπε σημερα τον Ουοκαπ και τον Φαλ να παιζουν το πουλακι τους...εκει ρε πουστη με αυτους τους 2 να επιμενει.Μου εβαλε και τη νουλα τον Ζαν Ψωλαρπαχτ στο τελος του 2ου δεκαλεπτου να φαει καμμια 20αρια ποντους απο τον Ζιζιτς.
Μονο να κλαιγεται σαν μουνι και να κοπανιεται σαν χταποδι ξερει....
Παντού και ανέκαθενγαμιεται η ρεαλ.
Και εγω ρε να πανε να γαμηθουν....Γύρισα κανάλι γαμω τα αρχιδια μου πήγα αναλώσιμους.
Πιο πολύ σπαζομαι στο μπασκετΚαι εγω ρε να πανε να γαμηθουν....
Και εγω...στη μπαλα ξερω οτι ειμαστε για το πουτσο.Αλλα στο μπασκετ εχουμε καλη ομαδουλα αλλα εναν αυτιστικο κλοουν για προπονητη.Πιο πολύ σπαζομαι στο μπασκετ
μολις τελειωσει η σαχλαμαρα εχει το Pet Sematary του κινγκΓύρισα κανάλι γαμω τα αρχιδια μου πήγα αναλώσιμους.
Το remake?Μια μαλακία και μισή είναιμολις τελειωσει η σαχλαμαρα εχει το Pet Sematary του κινγκ
Θα κοιμάμαι μάν έχουμε εργασία αύριομολις τελειωσει η σαχλαμαρα εχει το Pet Sematary του κινγκ
ναι νομιζω του 2019 η μαλακια ειναιΤο remake?Μια μαλακία και μισή είναι
Μαλακια ειναι τυπε....ναι νομιζω του 2019 η μαλακια ειναι
μαλακια ειναιΜαλακια ειναι τυπε....
καληνυχτα πυζαμακιδες.
που εχεις μπλεξει ρε μαλακα???