CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.511
- Πόντοι
- 2.606
σαν τον ομαρ σαριφ θα εισαι μεσα σε ενα τετοιο,αν δεν εχεις μουστακα -ασε!θα μου κανεις δωρο m3 e30?
τσιμπα αυτο για σενα Mercedes-Benz 220 '77 - Car.gr
σαν τον ομαρ σαριφ θα εισαι μεσα σε ενα τετοιο,αν δεν εχεις μουστακα -ασε!θα μου κανεις δωρο m3 e30?
τσιμπα αυτο για σενα Mercedes-Benz 220 '77 - Car.gr
αλε βου ζε βουα
δεν εχω τοκενς τι με περασες κανεναν ανωμαλοστειλε της 333 τοκενς να δω κατι που θελω
δεν εχω τοκενς τι με περασες κανεναν ανωμαλο
ναιρα στη φαρμα μεγαλη πορνη,αποψη σου?αλε βου ζε βουα
βγηκα χθες και πηγα προς Καλαμακι και παρκαρα πισω ενα σαξο vts μπορντω , γνωμη σου ?ναιρα στη φαρμα μεγαλη πορνη,αποψη σου?
πατησα ντισκοβερ νιου και εγινε της πουτανας ,ζιγκαρε η οθονη μουνιτσες που τριβονται για τοκεν.....δεν εχω τοκενς τι με περασες κανεναν ανωμαλο
μου εβγαλε ενα hatefuck το αρρωστο δεν ξερω γιατι
θα το ειχα περασει απο πανω.βγηκα χθες και πηγα προς Καλαμακι και παρκαρα πισω ενα σαξο vts μπορντω , γνωμη σου ?
καλως τον τσατσο του βαρδινογιαννηΜαλακες μου εχει ανεβασει τη πιεση στο 200 ο αυστραλοπιθηκας ο Μπαρτζωκας...εξαφανιστειτε ολοι!!!
Ου να μου χαθεις νυφιτσα του απλυτου απατεωνα!!!καλως τον τσατσο του βαρδινογιαννη
αν σε πετυχω θα σου ξεριζωσω τη περουκα.ολη η καλη παρεα εδω : ο καραφλας με το σαβανο, ο τσακωνας και ο χασικλης
Ελα ρε κοιμάται λίγο ΛΙΓΟΜαλακες μου εχει ανεβασει τη πιεση στο 200 ο αυστραλοπιθηκας ο Μπαρτζωκας...εξαφανιστειτε ολοι!!!
Βλεπει ρε τυπε σημερα τον Ουοκαπ και τον Φαλ να παιζουν το πουλακι τους...εκει ρε πουστη με αυτους τους 2 να επιμενει.Μου εβαλε και τη νουλα τον Ζαν Ψωλαρπαχτ στο τελος του 2ου δεκαλεπτου να φαει καμμια 20αρια ποντους απο τον Ζιζιτς.Ελα ρε κοιμάται λίγο ΛΙΓΟ
Ναι ο Ζαν Σαρλ μας έλειπε μας έχει γαμησει ο ζιζιτςΒλεπει ρε τυπε σημερα τον Ουοκαπ και τον Φαλ να παιζουν το πουλακι τους...εκει ρε πουστη με αυτους τους 2 να επιμενει.Μου εβαλε και τη νουλα τον Ζαν Ψωλαρπαχτ στο τελος του 2ου δεκαλεπτου να φαει καμμια 20αρια ποντους απο τον Ζιζιτς.
Μονο να κλαιγεται σαν μουνι και να κοπανιεται σαν χταποδι ξερει....
Ο αλλος ο μαυρος Τυρανοσαυρος μαλακα να παρεις μια πυροσβεστικη σκαλα να ανεβεις να του χωσεις κανα κουτουλιδι ειναι....Ναι ο Ζαν Σαρλ μας έλειπε μας έχει γαμησει ο ζιζιτς