CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.544
- Πόντοι
- 2.606
....Νεος εισαι ακομα ,θα συνηθισειςΚαλα πηγε αλλα μετα μαθαμε οτι μας ξανακλεινουν αλλες 15 μερες μην τους γαμησω!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
....Νεος εισαι ακομα ,θα συνηθισειςΚαλα πηγε αλλα μετα μαθαμε οτι μας ξανακλεινουν αλλες 15 μερες μην τους γαμησω!
μια χαρα ειναι και η ευχη σου αγιε
συνηθως μονο καταρες μου αφηνουν
σας εχω πει την ιστορια που με καταραστηκε πουτανα και δεν μπορουσα να κοιμηθω 3 μηνες ουτε με στεντον?
αυτο ηταν την ειπα τωρα δεν εχει τιποτα αλλοΓια λέγετε...![]()
καλα και εσυ δεν εκανες ενα συνδιασμο ομορφο;στεντον,ζαναξ,ταβορακια,λεξο;απο ενα να παιρνες θα ησουν καλα πιστευωαυτο ηταν την ειπα τωρα δεν εχει τιποτα αλλο![]()
μηχανη εισαι , δεν εισαι ανθρωποςΕιδες τυπε πως του την εστησα...διπλο μπαχαλεμα σε ενα ποστ.Μιλαμε παρεδωσα σεμιναρια μπαχαλεματος....
καλα και εσυ δεν εκανες ενα συνδιασμο ομορφο;στεντον,ζαναξ,ταβορακια,λεξο;απο ενα να παιρνες θα ησουν καλα πιστευω![]()
και εγω τον εχω κοψει σκληροπυρηνικοΜε όλες αυτές τις μαλακίες που σνιφάρει, ούτε υπνοστεντόν των 100 μαζί με βάλιουμ των 5, δεν βλέπω να τον πιάνει.
καλησπερα φιλε-Μπαρερε μουνια εχουμε ξεφυγει.![]()
σας εχω πει την ιστορια που πηγα σε μια κηδεια και ψειρισα τα λεξοτανιλ της πενθουσας?καλα και εσυ δεν εκανες ενα συνδιασμο ομορφο;στεντον,ζαναξ,ταβορακια,λεξο;απο ενα να παιρνες θα ησουν καλα πιστευω![]()
σε γαμησα αν γραψεις αυτο ηταν δεν εχει αλλοσας εχω πει την ιστορια που πηγα σε μια κηδεια και ψειρισα τα λεξοτανιλ της πενθουσας?
ρε μουνια εχουμε ξεφυγει.![]()
ελα μπρο τι εγινε μπηκα να ενημερωθω η καλυτερη εφημεριδα μπου κομ.καλησπερα φιλε-Μπαρε
τιποτα το σπουδαιο το σαι φθινειελα μπρο τι εγινε μπηκα να ενημερωθω η καλυτερη εφημεριδα μπου κομ.
Μπαρουλη που εισαι αγορίνα , αιμα σε παει η ζωη , αιμα !!!ελα μπρο τι εγινε μπηκα να ενημερωθω η καλυτερη εφημεριδα μπου κομ.
χριστινα τη λενε οχι ζωη.Μπαρουλη που εισαι αγορίνα , αιμα σε παει η ζωη , αιμα !!!
την αφησα στον μαυρο πονο την αμοιρη ρε χωρις τα κουμπια τηςσε γαμησα αν γραψεις αυτο ηταν δεν εχει αλλο![]()
![]()
![]()
μακαρι να το αγορασουμε για ενα κομματι κεικ,το αφεντικο εχει υπογλυκεμιες τελευταια.τιποτα το σπουδαιο το σαι φθινει![]()
![]()
Μπαρουλη που εισαι αγορίνα , αιμα σε παει η ζωη , αιμα !!!